• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞEHİT

kalbiminsahibisin

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
317
216
323
Bir asker esi olarak o kadar üzgünüm ki yine haince bir saldiri yine bir şehit üstelik esi hamile o bebegin hesabinin kim verecek Allah eşinin ve ailesinin bundan sonra yar ve yardimcisi olsun

Bir asker esi olarak o kadar üzgünüm ki yine haince bir saldiri yine bir şehit üstelik esi hamile o bebegin hesabinin kim verecek Allah eşinin ve ailesinin bundan sonra yar ve yardimcisi olsun
Ahh sorma yaaa.. ne güzel sevinmiştik birde döndü hayata die. Umutluydum ben. Allah rahmet eylesin, eşine annesine sabırlar versin....

Kelimeler kifayetsiz, gece ağır yaralıydı ve gece boyunca kabus üzerine kabus gördüm sabaha şehit olmuş askerimiz. Allah kalanlarına sabır versin

allahım suçsuz, mahsum insanları boş yere öldürüp bir aileyi hatta birkaç aileyi yasa boğarak, çocuğu varsa onları küçük yaşta yanlız bıraktırarak elleerine ne geçiyor anlayamadım ve anlayamayazağım.

Back