Şehirler arası tahlil sonuçları ACİL LÜTFEN

Orfade

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2020
136
40
28
Merhaba kızlar. Sorun şu. Şuan yaşadığım şehirde ikili tarama testi yaptıracağım ama haftaya da memlekete gideceğim. Biliyorsunuz ki ikili tarama testleri iki haftada çıkıyor. Acaba gittiğim yerde doğum doktoruna gittiğimde burda yaptığım test sonuçlarını görebilirler mi?
Lütfen bilen cvp versin.

Merhaba kızlar. Sorun şu. Şuan yaşadığım şehirde ikili tarama testi yaptıracağım ama haftaya da memlekete gideceğim. Biliyorsunuz ki ikili tarama testleri iki haftada çıkıyor. Acaba gittiğim yerde doğum doktoruna gittiğimde burda yaptığım test sonuçlarını görebilirler mi?
Lütfen bilen cvp versin.
Eger devlet hastanesi olursa sonuçlar e nabizdan görünür. Çıktı alıp gösterebilirsiniz

Tabii ki eğer hekimler için e nabızınıza ulaşma izni verdiyseniz onlar görürler. Yada elinizdeki sonuçları alıp fotoğrafını vs gösterebilirsiniz.

Tabii ki eğer hekimler için e nabızınıza ulaşma izni verdiyseniz onlar görürler. Yada elinizdeki sonuçları alıp fotoğrafını vs gösterebilirsiniz.
E nabızda da hemen gözükmüyor ki bir ay sonrası anca görünüyor. Ay çk korkuyrm memlekete gidince oradaki Dr ben göremiyorum burda yapsaydın demez inşallah 😔

Evet ikisi de araştırma hastanesi. İnşallah sorun çıkarmaz drlar.
Bende araştırma hastanesine gidiyorum benimkinde e nabızda sadece kan sonuçları gözüküyo önemli olan grafik onu da kan merkezinden kendim alıp doktora götürüyorum. Göstermek için

Kızlar e nabızda görülüyor diyorsunuz da e nabızda ben bile göremiyorum ki Dr nasıl görecek bilmiyorum ki

E nabızda da hemen gözükmüyor ki bir ay sonrası anca görünüyor. Ay çk korkuyrm memlekete gidince oradaki Dr ben göremiyorum burda yapsaydın demez inşallah 😔

Bilemiyorum bazen geç görünüyor ama geçtiğimiz aylarda acilde yapılan tahlil sonuçlarıma o hafta içinde doktorum ulaşmıştı. Bazen ertesi gün bile yansıyor.

benim iki gün sonra enabızda göründü ancak orada sadece kanda baktıkları değerler görünüyor doktora gittiğimde daha farklı istatistiki değerlerin olduğu risk durumunun belirlendiği bir sonuç verdiler.

Evet ikisi de araştırma hastanesi. İnşallah sorun çıkarmaz drlar.

Bir şey olmaz. Ben özele gidiyorum sonuçları devletten alıp gidiyorum. İkili testi bilmiyorum ama normal tahlil sonuçları, röntgen vs..
Bir de kan tahlili ise orada size barkod veriyorlar siz yaptırdığınız ilin il sağlık müdürlüğünğn tahlil sonuçları ile ilgili siteden bakılır.

Lütfen bilen cvp versin.
E nabızdan gorünür canım😊 ben bile test almadım hala orda ögrendiim gosterdim

İnşallah canım bazen Dr lar tuhaf biliyon. Bi kaprisliler 😊. Umarım bize denk gelmez.
inşallaahh canım yaaa bazıları kendileri çok biliyomuş gibide şey ediyolarr herşey kendi emirleri gibi yapıyolarr birazda becerselerr yanii :D

Bende ikili tarama yaptırdim 3 gün sonra e nabizda kan sonucu çıktı hiçbir şey anlaşılmıyor. Grafik e nabizda çıkmıyor. Dr randevu alıp gel diyor. Randevu sistemi kapalı sonuç için bile randevu istiyor dalga geçer gibi alay ediyor birde Suriyeliler bile alıyormuş.

Back
X