- 15 Kasım 2013
- 505
- 697
- 323
- Konu Sahibi Hubble-Bubble
-
İzmir'de düğün olacak anladığım kadarıyla. Düğüne kadar ailenin yanında kalman bence daha doğru. Sonnrasında da kendi evine gidersin. Niye kv yanında kalmak istiyorsun ki?
Benim nikah düğün kına tarhileri hepsi belli fakat nikahımdan düğüne kadar 6 gün beklemek zorundayız. Çünkü İStanbuldan İzmire gelin gidicem. Şimdi ben size sormak istiyorum kızlar istanbulda nikahımız kınamız hepsi olucak izmirden eşim ve ailesi gelicek nikahtan sonra evlerine izmire dönücekler. Ben onlarla gidersem eğer tuhaf mı kaçar? Çünkü ben babama onlarla giderim nikah kıyılmış artık diyince hiç sıcak bakmış gibi durmadı abimde aynı şekilde tepki gösterdi söz dalaşı oldu. Anlamıyorum cümle alem resmi nikahı görücek düğünüme kadar kaynanamda kalmakta ne sakınca var ben onu anlamadım baba ocağına evli ve tek başıma girip beklemem ne kadar doğru yoksa kocamla İzmire gitmem mi ?? Tecrübeli olanlar bir fikir verin canım çok sıkkın ben babama ne dicem şimdi ?? Eşim evlendik mi artık karımsın seni orda bırakıp dönmem diyo
Canim bende uzaktan gelin geldim benim memleketimde dugun-kina gecesi karisik yaptik sonra ertesi gun ben esimin ailesiyle buraya geldim.iki dugun arasinda 1 hafta vardi ben kayinvalidemde ayri bi odada misafir gibi kaldim.dugun gunu benim ailem memleketten geldi ertesi gun dondu ben yolcu bile etmedim onlari.sabah sinavim vardi cunku :) sonucta ben o evden gelinlikle cikmis oldum o yuzden kimse yadirgamadi.burdaki dugunde olduktan sonra gectik kendi evimize bunda hic bisey yok.uygun bi dille anlatmayi dene kirmadan yumusak bi dille.hatta annen anlatsin sen niye strese gireceksin.benim annem beni hic bi konuda zor durumda birakmadi kolaylastirdi bicok seyi
Nikah önceden yapıldığında genelde kız düğüne kadar baba evinde kalır. Sonuçta eşinizle kendi evinize düğünden önce geçmiyorsunuz sanırım. Düğün için kız almaya gelmeyecekler mi baba evinden çıkmayacak mısınız?
Kendim gibi durumda olan birini görünce rahatladım şimdi :)) yani bende sizin gibi yapmayı düşünüyorum sonuçta nikah günü ben gelinlikle evden çıkıcam. Benim tek sorunum şuan annem zaten bu konuda benim yanımda ancak benim ailevi sorunlarım var annem ve babam boşanıyolar mahkemeleri var ve biz aynı evde yaşasak da hiçbi şekilde birbirleriyle konuşmuyolar bu yüzden bu tarz konular hep benim üstüme yük olmuş durumda işte bundan dolayı çok stresim bende bi taraftan nişanlım geliceksin diyo bi taraftan babam sinyal verdi olmaz gibi ama babamla konuşucam galiba fikrini almak için tekrardan inşallah kimsenin kalbi kırılmadan çözülür
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim nikah düğün kına tarhileri hepsi belli fakat nikahımdan düğüne kadar 6 gün beklemek zorundayız. Çünkü İStanbuldan İzmire gelin gidicem. Şimdi ben size sormak istiyorum kızlar istanbulda nikahımız kınamız hepsi olucak izmirden eşim ve ailesi gelicek nikahtan sonra evlerine izmire dönücekler. Ben onlarla gidersem eğer tuhaf mı kaçar? Çünkü ben babama onlarla giderim nikah kıyılmış artık diyince hiç sıcak bakmış gibi durmadı abimde aynı şekilde tepki gösterdi söz dalaşı oldu. Anlamıyorum cümle alem resmi nikahı görücek düğünüme kadar kaynanamda kalmakta ne sakınca var ben onu anlamadım baba ocağına evli ve tek başıma girip beklemem ne kadar doğru yoksa kocamla İzmire gitmem mi ?? Tecrübeli olanlar bir fikir verin canım çok sıkkın ben babama ne dicem şimdi ?? Eşim evlendik mi artık karımsın seni orda bırakıp dönmem diyo
Biliyorum mantıklı olan aslında aile yanında olmak. Ama ben nikah zamanı gelin çıkıcam evden benim bildiğim kız baba ocağından çıktı mı gelin olarak bi daha gelinlikle gelmez. Şimdi birde nikahımız kıyıldıktan sonra nişanlım beni burda bırakmak istemiyor. Düğüne kadar kv nin evinde kalmamda sıkıntı yok zaten alışığım sürekli gidip geliyorum orda kalıyorum zaten mecburen uzak şehir malum işler oluyor. bilmiyorum ya bir çözemedik şu olayı kime ne sorsam şaşırdım
canım selam senle suan aynı durumdayız :) kınam ve düğünüm arasında 2 hafta var. bende kara kara düşünüyorum ne yapacağımı. sonuc olarak gelinlik mobilya vs vs için oraya sürekli git gel yapıcaksın yanı düğünden oncede orada kalmak zorunda kalıyorsun ve kaynananda kalıcaksın baska yerde kalman uygun olmaz. gercekten cok sıkıntılı bir süreç. benim burdaki kınam aynı zamanda dünüm olucak. kınadan sonra bırakmam diyor ama bakalım neler olucak ben akışına bıraktım artık herşeyi..
Eğer kınadan sonraki sabah gelinliğinle o evden çıkarsan tmm.. Gider bir hotelde gelinliğini çıkartır normal giyinir yola devam eder eşinle izmire dönersin.. Öbür türlü bence baba evinde kalman gerek.. Nişanlın için nikahtan sonra karısı olabilirsin ama telinle duvağınla gelin çıkmadığın sürece anne baban için sen o evin kızısın..bence nişanlınla konuş böyle küçük diklenmeler sonra hayatınızda büyük sorunlar olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?