Şehir hastanesinde tüp bebek ücreti ?

31 aralıkta sürece başladık raporlu olacak suan transfer için bekliyorum 25 bin hastaneye verdim 12 13 ilaçlar tutsa maximum 40 bi.
Çok iyiymiş fiyatı uygun aslında. Ben çok uçuk fiyatlar bekliyordum. Ayrıca transfer için neden bekletiliyor taze transfer olmuyor mu ?

Çok iyiymiş fiyatı uygun aslında. Ben çok uçuk fiyatlar bekliyordum. Ayrıca transfer için neden bekletiliyor taze transfer olmuyor mu ?
Kişiden kişiye değişiyor bazı kişilere taze transfer yapılıyor ama ben uygun değildim 2 adeti bekliyorlar adetten sonra ilaç başlıyorlar 15 20 güne de transfer oluyor

Kişiden kişiye değişiyor bazı kişilere taze transfer yapılıyor ama ben uygun değildim 2 adeti bekliyorlar adetten sonra ilaç başlıyorlar 15 20 güne de transfer oluyor
Anladım çok güzel sonuçlar alırsınız inşallah,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…