Şehir hastanesinde tüp bebek ücreti ?

Şehirden şehire farkediyor sanırım. Ben Bursa'da 57 bin diye duydum ama çok gelince net bilen birine sormak istedim, bu fiyata hangi hastane yapıyor acaba ?
Bursa şehir Hastanesi'nde özlem hanım tüp bebek doktoru. Gidip muayene olsanız daha net bilgi alırsınız diye düşünüyorum

Şehirden şehire farkediyor sanırım. Ben Bursa'da 57 bin diye duydum ama çok gelince net bilen birine sormak istedim, bu fiyata hangi hastane yapıyor acaba ?
İkinci çocuk mu ? O zaman fiyatlar yüksek . İlk çocuksa 17

Bu sadece doktor ıcın opu transfer ücreti ılaclar dondurma söylemedım .

Bursa şehir Hastanesi'nde özlem hanım tüp bebek doktoru. Gidip muayene olsanız daha net bilgi alırsınız diye düşünüyorum
Teşekkür ederim evet özlem hanımla tedavi sürecim oldu fakat Aralık ayındaydı ve fiyat sorduğumda 57 bin civarı ama henüz tam karar verildi mi bilgimiz yok denildi. O süreçten sonra tüp bebek yaptıranlar ne kadara yaptırdı bunu bilmek istiyorum şuan şehir dışındayım hastaneye de gidemiyorum

Anladım. Hiç muayene olmadınız sandım kusura bakmayın inşallah yakın zaman da bebeğinize kolaylıkla kavuşursunuz

Hayır ilk çocuk için. Hepsi toplamda ne kadar peki? Siz yaptırdınız mı?
Ben özelde yaptırdım . Hastanede de yaptırsanız rapor bile çıksa dondurma ucretı ilaçlar hastane derken 60 çıkar elinizden . Sonrasında vitamınler falan sonuca 70 le varırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…