İnşallah bilen birileri çıkar size yardımcı olurlar herşey gönlünüzce olsun inşallahBursa şehir hastanesinde tüp bebek yaptıran var mı acaba süreç ve ücret hakkında bilgi verir misiniz kızlar ?
Yaaa çok teşekkür ederim güzel yorumunuz içinİnşallah bilen birileri çıkar size yardımcı olurlar herşey gönlünüzce olsun inşallah
Şehirden şehire farkediyor sanırım. Ben Bursa'da 57 bin diye duydum ama çok gelince net bilen birine sormak istedim, bu fiyata hangi hastane yapıyor acaba ?17 bin şehir hastanelerin de
Bursa şehir Hastanesi'nde özlem hanım tüp bebek doktoru. Gidip muayene olsanız daha net bilgi alırsınız diye düşünüyorumŞehirden şehire farkediyor sanırım. Ben Bursa'da 57 bin diye duydum ama çok gelince net bilen birine sormak istedim, bu fiyata hangi hastane yapıyor acaba ?
İkinci çocuk mu ? O zaman fiyatlar yüksek . İlk çocuksa 17Şehirden şehire farkediyor sanırım. Ben Bursa'da 57 bin diye duydum ama çok gelince net bilen birine sormak istedim, bu fiyata hangi hastane yapıyor acaba ?
Teşekkür ederim evet özlem hanımla tedavi sürecim oldu fakat Aralık ayındaydı ve fiyat sorduğumda 57 bin civarı ama henüz tam karar verildi mi bilgimiz yok denildi. O süreçten sonra tüp bebek yaptıranlar ne kadara yaptırdı bunu bilmek istiyorum şuan şehir dışındayım hastaneye de gidemiyorumBursa şehir Hastanesi'nde özlem hanım tüp bebek doktoru. Gidip muayene olsanız daha net bilgi alırsınız diye düşünüyorum
Anladım. Hiç muayene olmadınız sandım kusura bakmayınTeşekkür ederim evet özlem hanımla tedavi sürecim oldu fakat Aralık ayındaydı ve fiyat sorduğumda 57 bin civarı ama henüz tam karar verildi mi bilgimiz yok denildi. O süreçten sonra tüp bebek yaptıranlar ne kadara yaptırdı bunu bilmek istiyorum şuan şehir dışındayım hastaneye de gidemiyorum
Hayır ilk çocuk için. Hepsi toplamda ne kadar peki? Siz yaptırdınız mı?İkinci çocuk mu ? O zaman fiyatlar yüksek . İlk çocuksa 17
Bu sadece doktor ıcın opu transfer ücreti ılaclar dondurma söylemedım .
EstağfurullahAnladım. Hiç muayene olmadınız sandım kusura bakmayıninşallah yakın zaman da bebeğinize kolaylıkla kavuşursunuz
Ben özelde yaptırdım . Hastanede de yaptırsanız rapor bile çıksa dondurma ucretı ilaçlar hastane derken 60 çıkar elinizden . Sonrasında vitamınler falan sonuca 70 le varırsınızHayır ilk çocuk için. Hepsi toplamda ne kadar peki? Siz yaptırdınız mı?
Anladım, teşekkür ederim.Ben özelde yaptırdım . Hastanede de yaptırsanız rapor bile çıksa dondurma ucretı ilaçlar hastane derken 60 çıkar elinizden . Sonrasında vitamınler falan sonuca 70 le varırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?