• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şehir hastanesinde tüp bebek ücreti ?

31 aralıkta sürece başladık raporlu olacak suan transfer için bekliyorum 25 bin hastaneye verdim 12 13 ilaçlar tutsa maximum 40 bi.
Çok iyiymiş fiyatı uygun aslında. Ben çok uçuk fiyatlar bekliyordum. Ayrıca transfer için neden bekletiliyor taze transfer olmuyor mu ?

Çok iyiymiş fiyatı uygun aslında. Ben çok uçuk fiyatlar bekliyordum. Ayrıca transfer için neden bekletiliyor taze transfer olmuyor mu ?
Kişiden kişiye değişiyor bazı kişilere taze transfer yapılıyor ama ben uygun değildim 2 adeti bekliyorlar adetten sonra ilaç başlıyorlar 15 20 güne de transfer oluyor

Kişiden kişiye değişiyor bazı kişilere taze transfer yapılıyor ama ben uygun değildim 2 adeti bekliyorlar adetten sonra ilaç başlıyorlar 15 20 güne de transfer oluyor
Anladım çok güzel sonuçlar alırsınız inşallah,

Ayrıca sonucunuzu paylaşırsanız çok sevinirim

Ben özelde yaptırdım . Hastanede de yaptırsanız rapor bile çıksa dondurma ucretı ilaçlar hastane derken 60 çıkar elinizden . Sonrasında vitamınler falan sonuca 70 le varırsınız
Raporlu mu 60 bin ücretli mi
Ben rapor için uygun değilim fiyat araştırıyorum özel yada devlet
60 bin ise çok uygun
Özel ilaçlar embriyo dondurma hariç 110 binden başlıyor
Nasıl yapacağız karar veremedim

Raporlu mu 60 bin ücretli mi
Ben rapor için uygun değilim fiyat araştırıyorum özel yada devlet
60 bin ise çok uygun
Özel ilaçlar embriyo dondurma hariç 110 binden başlıyor
Nasıl yapacağız karar veremedim
Devlette oncesınde çocuk varsa 60 bin direk opu ve transfer ucretı ıstiyorlar ama çocuk hıc yoksa 17 bın opu transfer

Rapor yoksa ilaçlar 40 bini buluyor .

Özelde yaptırdım 120 bine mâl oldu başlangıçtan sonuca ulaşmak . 2024 Aralık transfer oldum .

Şimdi fiyatlar güncellenmiştir

Devlette oncesınde çocuk varsa 60 bin direk opu ve transfer ucretı ıstiyorlar ama çocuk hıc yoksa 17 bın opu transfer

Rapor yoksa ilaçlar 40 bini buluyor .

Özelde yaptırdım 120 bine mâl oldu başlangıçtan sonuca ulaşmak . 2024 Aralık transfer oldum .

Şimdi fiyatlar güncellenmiştir
Sonucunuz pozitifdir umarım

Çok şükür çok sevindim rabbim sağlıkla kolaylıkla doğup büyütmek nasip etsin
Nerede tedavi oldunuz
Böyle pozitif haberler alınca bende mutlu oluyorum
Sürecinizden bahsedebilir misiniz
Amin Allah razı olsun .
Konya Novafertil tüp bebek merkezi .
Ali sami gürbüz de tedavi sürecim ilerledi .

Tedavi sürecimde hiç bisey bilmiyordum öyle sanki grip 🤧 olmuşum gibi gittim geldim doktor ne dediyse yaptım sadece .verdiğim kanların sonucunu bile sorgulamadım o derece cahil cüheyla gittin geldim 🤣🙈opudan sonra rahim dinlendirme yapıldı 2 regl dönemi.
Pcos ve tüp tıkanıklığım vardı iki tüpüm de kapalıydı.
21 yumurta toplandı 7 tanesi 3. Gun donduruldu kalitesiz denilmişti öyle Allah a emanet transfer gerçekleştirildi .
3. Gün embrıyosu transferi edildi 8 hücreli 2 tane .
İkiside tuttu ikiz gebelik 5. Ayımıza girdik

Şehir hastanelerinde ya da eğitim araştırma hastanelerinde rapor çıkartmadan da tüp bebek yapabiliyor muyuz?
Yaparsınız ama ilaçların ucretlerını olduğu gibi ödersiniz .

ilk çocuksa opu transfer 17 bin fiyat veriyorlar embrıyo dondurma işlemi için 1000 tl istenıldıgını okumuştum .

Tabi bunun ilerleyen süreçleri pgt yaptırma falan isterseniz ücret ödersiniz

Yaparsınız ama ilaçların ucretlerını olduğu gibi ödersiniz .

ilk çocuksa opu transfer 17 bin fiyat veriyorlar embrıyo dondurma işlemi için 1000 tl istenıldıgını okumuştum .

Tabi bunun ilerleyen süreçleri pgt yaptırma falan isterseniz ücret ödersiniz
Ama yine özele göre daha uygun olur değil mi?

Back
X