How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Şehir değiştirdim adetim gecikti

jackanapes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
194
0
116
12 gün önce yaşadığım şehirden başka bir ile üniversite için geldim ve hem adetim gecikti hemde büyük idrarıma çıkamıyorum. Bunun nedeni ne olabilir , bilgi verirseniz çok sevinirim ağzıma kadar doluyum artık bir şeyler yiyip içemiyorum..

cok normal sehır ve hava desgımlerı cok etkılıyor enazından benı oyle bırkac gune duzene gırer sanırım

adet düzeninin değişmesi çok normal. ben de üniversitede olduğumdan çok oluyor. her ailemin yanına gidişimde ve dönüşümde. bunun nedeni hava değişikliğidir. inan çok etkiliyor. tuvalete çıkma konusuna gelince. sıkma kendini, bol sıvı tüket, abur cubur yememeye dikkat et ve fast food dan en azından bir süreliğine uzak dur. işler yoluna girecektir. :)

İnşallah ya göbeğim yoktu, şiştikçe şişti ahh bir hastalansam belki ya da tuvalete çksam bir ihtimalde olsa rahatlayacağım artık rahatsızlık vermeye başladı :))

Bende farklı şehirde okumuştum ve aynı şeyleri yaşamıştım.
hatta 5-6 gün büyük wc ye çıkmadığımı bilirim,dr a gitmiştim lavman vermişti:25:

Lahvan kullandım ilk işe yaradı ilk dakikalar sonrasına gine aynı, bu adet konusu olsun tuvalet çıkma konusu olsun bana önerebileceğiniz bir şey var mı acaba :))

Back