Kendi kendime yetemiyorum evetAnne babanız destek değil mi ? Hadi değiller diyelim, siz kendinize yetemezmisiniz ? Gittiğiniz şehir de yaşadığınız sorun da kaçıp gidecekmisiniz ? Nereye kadar kaçabilirsiniz sorunlardan, yaşadıklarınızdan. Şehir değiştirince tüm sorunlarınız sona erecekse, gidin.
Ailem arkamda zaten onlardan başka da kimsem Yok ama onlar olmaz diyorlar of çıldıracağım ben ya ..
Yaşamayan bilmez gerçekten dışarı bile çıkamıyorum ben buradaİyi de niye bu kadar büyütüyorsunuz ki o zaman.Aileniz arkanızdaymış.Ben de bütün akrabalar,aileniz hepsi size cephe falan sandım.Bence siz takıntı haline getirmişsiniz,her şeyi buna bağlıyorsunuz.
Ailem nereye kadar arkamda olacak ki ? Mesleğim Yok birşey Yok işe başlasam geçmişim yüzünden hep arkadaş vs edinemeyeceğim zor yaİyi de niye bu kadar büyütüyorsunuz ki o zaman.Aileniz arkanızdaymış.Ben de bütün akrabalar,aileniz hepsi size cephe falan sandım.Bence siz takıntı haline getirmişsiniz,her şeyi buna bağlıyorsunuz.
Ailem arkamda zaten onlardan başka da kimsem Yok ama onlar olmaz diyorlar of çıldıracağım ben ya ..
Sorun bu ya zaten yüze söylenmiyor arkadan konuşuyorlarİş güç bulabilecekseniz, elinizde bir mesleğiniz varsa yani güzellik uzmanlığı bile olur öyle ağdadan kaş almadan manikürden falan anlıyorsanız gidin. Ama mesleksiz bir başınıza parasız pulsuz pek mümkün değil. Aileniz kapayamıyor mu o akrabaların çenelerini? Sizin namus bekçiniz miymiş o akrabalar? Ne yaptıysanız yaptınız aileniz arkanızdaysa onlara halt yemek düşer.
Arkadaşım olmadığı için hiç birşey den haberım yok yurt burs vs . Yardım alabileceğim birileri .. Otelde vasıfsız iş verirler mi ki ?üniversiteye hazırlan, yurtla bursla yaşarsın.
ya da otel vs gibi yerlerde çalışacaksın ki barınmanı karşılayacaklar.
Sahipsiz görünce daha çok gelmezler mi ? Rahatsız ederler vsLojmanı olan iş bulsan
Başka şehirde olmaz mı ?
Mesela yaz kış açık olan oteller olabilir
vasıflı vasıfsız personel alımı oluyor
5 yıldızlı otellerde öyle şeyler çok nadir olurSahipsiz görünce daha çok gelmezler mi ? Rahatsız ederler vs
Kendimi nasıl seveyim ben asosyal ken hatalarımla mesleğim Yok birşeyim Yok hala baba parası yiyorum dokunuyor bu bana işe girsem yine rahatsız edecekler biliyorum .. iki ucu bklu değnek .. kolumda da faça izleri var zaten dert bir değil ki hala 22 yaşıma giricem açık liseyi bitirmeye çalışıyorum bişeye yaradığım Yok .Sen kafanı iyileştirmeden değil fizana gitsen yinede mutlu olamazsın.
Önceki konularına da yazdım.
Tedavi olup kendini sevmen lazım
Adım çıktı kimse arkadaşlık yapmıyor benimle yollarını değiştiriyorlar şehir değişikliği yapmak istiyorum en ucuz şehir hangisi bilgilendirir misiniz.
İşte bundan korkuyorum birazda ..O sehre gidip nasıl gecıneceksın? Daha kotu yanlıslara dusmeyesın başka seylerden kurtulayım derkenAilenle birlikte mi gideceksiniz?
İşte bundan korkuyorum birazda ..
Haklısınız önceliğim şu liseyi bitirmek zaten ailem kesinlikle gelmez taşınmazlar of of ..Bence bir muddet kendi hayatınızı duzenleyin soyle o yanlıs yapmanıza neden olan kişikerden uzak durun normal hayatınıza devam edin bu arada evde kendinizi derslerinize verin. Cunku baska bır sehre gıtmek yenı bır duzen kurmak kolay degıl. Ama aılenız sizinle gelecekse işiniz kolaylasır tabii ki
Ah keşke ailem gelse çok güzel olacak ta işte ... senin yaptıklarının ceremesini biz mi çekiceğiz dur burda yanımızda diyorlar :/En baştan beri şehir değişikliği diyorum ama yalnız değil ailenizle beraber olmak kaydıyla. Aile mutlaka gelmeli. Yalnız kalırsanız hataya yatkınlaşacaksınız iyice.
Ve yine diyorum doktora gidin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?