Şehir değişikliği ?

Kendi kendime yetemiyorum evet

Ailem arkamda zaten onlardan başka da kimsem Yok ama onlar olmaz diyorlar of çıldıracağım ben ya ..

İyi de niye bu kadar büyütüyorsunuz ki o zaman.Aileniz arkanızdaymış.Ben de bütün akrabalar,aileniz hepsi size cephe falan sandım.Bence siz takıntı haline getirmişsiniz,her şeyi buna bağlıyorsunuz.

İyi de niye bu kadar büyütüyorsunuz ki o zaman.Aileniz arkanızdaymış.Ben de bütün akrabalar,aileniz hepsi size cephe falan sandım.Bence siz takıntı haline getirmişsiniz,her şeyi buna bağlıyorsunuz.
Yaşamayan bilmez gerçekten dışarı bile çıkamıyorum ben burada

Ailem nereye kadar arkamda olacak ki ? Mesleğim Yok birşey Yok işe başlasam geçmişim yüzünden hep arkadaş vs edinemeyeceğim zor ya

Ailem arkamda zaten onlardan başka da kimsem Yok ama onlar olmaz diyorlar of çıldıracağım ben ya ..

İş güç bulabilecekseniz, elinizde bir mesleğiniz varsa yani güzellik uzmanlığı bile olur öyle ağdadan kaş almadan manikürden falan anlıyorsanız gidin. Ama mesleksiz bir başınıza parasız pulsuz pek mümkün değil. Aileniz kapayamıyor mu o akrabaların çenelerini? Sizin namus bekçiniz miymiş o akrabalar? Ne yaptıysanız yaptınız aileniz arkanızdaysa onlara halt yemek düşer.

Lojmanı olan iş bulsan
Başka şehirde olmaz mı ?
Mesela yaz kış açık olan oteller olabilir
vasıflı vasıfsız personel alımı oluyor

üniversiteye hazırlan, yurtla bursla yaşarsın.
ya da otel vs gibi yerlerde çalışacaksın ki barınmanı karşılayacaklar.

Sorun bu ya zaten yüze söylenmiyor arkadan konuşuyorlar

üniversiteye hazırlan, yurtla bursla yaşarsın.
ya da otel vs gibi yerlerde çalışacaksın ki barınmanı karşılayacaklar.
Arkadaşım olmadığı için hiç birşey den haberım yok yurt burs vs . Yardım alabileceğim birileri .. Otelde vasıfsız iş verirler mi ki ?

Yasadiklarin senin secimin ve kimseyi ilgilendirmez. O kokmus akrabalar kıskanç arkadaşlar kim ki diyeceksin.
Millet saman altindan neler çeviriyor da kimsenin ruhu duymuyor. Sadece erkek arkds olayi degil dedikodu iftira yalan... Onlar sehir değiştirmiyor da sen niye kaciyorsun. Hata olarak gordugun seyler varsa tekrarlama ailenin güvenini sarsma yeter.
Milletin namusunu agza almakta onursuzluktur. Sen dik dur ve bu benim hayatim de.

Sen kafanı iyileştirmeden değil fizana gitsen yinede mutlu olamazsın.
Önceki konularına da yazdım.
Tedavi olup kendini sevmen lazım

Sahipsiz görünce daha çok gelmezler mi ? Rahatsız ederler vs
5 yıldızlı otellerde öyle şeyler çok nadir olur
ki yapan olsa zaten büyük otellerde her departmanın müdürü şefi ayrı olduğu için
şikayet ederseniz sizi rahatsız edecek kişiyi gereğini yaparlar
çalışacağınız çok departman olur otelde
bence ilanlara bakın derim
ben yazları Antalya da çalışıyorum
Kışında istersem kalırım ama gerek görmüyorum kışın kafa dinliyorum
Termal otellere de bakabilirsiniz
İlköğretim Lise mezunları için departman var
siz yeter ki isteyin

Sen kafanı iyileştirmeden değil fizana gitsen yinede mutlu olamazsın.
Önceki konularına da yazdım.
Tedavi olup kendini sevmen lazım
Kendimi nasıl seveyim ben asosyal ken hatalarımla mesleğim Yok birşeyim Yok hala baba parası yiyorum dokunuyor bu bana işe girsem yine rahatsız edecekler biliyorum .. iki ucu bklu değnek .. kolumda da faça izleri var zaten dert bir değil ki hala 22 yaşıma giricem açık liseyi bitirmeye çalışıyorum bişeye yaradığım Yok .

Adım çıktı kimse arkadaşlık yapmıyor benimle yollarını değiştiriyorlar şehir değişikliği yapmak istiyorum en ucuz şehir hangisi bilgilendirir misiniz.

O sehre gidip nasıl gecıneceksın? Daha kotu yanlıslara dusmeyesın başka seylerden kurtulayım derken Ailenle birlikte mi gideceksiniz?

İşte bundan korkuyorum birazda ..

Bence bir muddet kendi hayatınızı duzenleyin soyle o yanlıs yapmanıza neden olan kişikerden uzak durun normal hayatınıza devam edin bu arada evde kendinizi derslerinize verin. Cunku baska bır sehre gıtmek yenı bır duzen kurmak kolay degıl. Ama aılenız sizinle gelecekse işiniz kolaylasır tabii ki

Haklısınız önceliğim şu liseyi bitirmek zaten ailem kesinlikle gelmez taşınmazlar of of ..

En baştan beri şehir değişikliği diyorum ama yalnız değil ailenizle beraber olmak kaydıyla. Aile mutlaka gelmeli. Yalnız kalırsanız hataya yatkınlaşacaksınız iyice.
Ve yine diyorum doktora gidin lütfen.

En baştan beri şehir değişikliği diyorum ama yalnız değil ailenizle beraber olmak kaydıyla. Aile mutlaka gelmeli. Yalnız kalırsanız hataya yatkınlaşacaksınız iyice.
Ve yine diyorum doktora gidin lütfen.
Ah keşke ailem gelse çok güzel olacak ta işte ... senin yaptıklarının ceremesini biz mi çekiceğiz dur burda yanımızda diyorlar :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…