• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şehir değişikliği ?

Ah keşke ailem gelse çok güzel olacak ta işte ... senin yaptıklarının ceremesini biz mi çekiceğiz dur burda yanımızda diyorlar :/

Kızmayın ama onlar da haklı bir yerde. Düzen bozulacak, insanlar bir yaştan sonra değişiklikten korkarlar vs.
Madem öyle başınızı eğip ders çalışacaksınız. Üniversiteyi dışarda okursunuz belki belli mi olur. Hayat ihtimallerle dolu.
Ama kendinizi affedebilmeniz için doktor şart. Doktora gidin tedaviye başlayın sıfırdan yeniden başlayın lütfen. 22 harika bir yaş. Çok yazık oluyor size çok.

Kızmayın ama onlar da haklı bir yerde. Düzen bozulacak, insanlar bir yaştan sonra değişiklikten korkarlar vs.
Madem öyle başınızı eğip ders çalışacaksınız. Üniversiteyi dışarda okursunuz belki belli mi olur. Hayat ihtimallerle dolu.
Ama kendinizi affedebilmeniz için doktor şart. Doktora gidin tedaviye başlayın sıfırdan yeniden başlayın lütfen. 22 harika bir yaş. Çok yazık oluyor size çok.
Tabiki de onlara da hak veriyorum benim yaptıklarımın cezasını onlar çekmek zorunda değil ki zaten beni reddetmediklerine destek olduklarına şükrediyorum ..

Canım su an en iyi secenek ailenin yanında kal, okulunu dısardan bitir ve unıversıteyı kazan 2 yıllık da olsa sehir dısında bir yere gidebilirsin yurtta kalırsın ondan sonra da belki o sehirde ise gırer hayatını duEne sokarsın.

Inan bana hakkında konusanlar en fazka bır ıkı gun konusur. Ama senın yaslarında ınsan daha cok takıyor anlıyorum takmamaya calıs ve hatalarını tekrar etme

Annen baban arkandayken başkalarına laf mı düşer yahu? Çok rahatsız oluyorsanız ailenizle beraber başka şehre taşının, tek başınıza yapamazsınız. Ama ben olsa ailem arkamdaysa o konuşanlara tek tek dava açardım.

Arkadaşım olmadığı için hiç birşey den haberım yok yurt burs vs . Yardım alabileceğim birileri .. Otelde vasıfsız iş verirler mi ki ?

Universiteyi kazanirsan kyk yurtlarina basvurursun, yine kyk dan kredi alabilir, basbakanlik, belediye burslarina basvurabilir, part time islerde calisabilir ya da biraz aile destegiyle egitimini tamamlayabilirsin, sonra zaten hangi sehirde is bulursan oraya yerlesirsin.
Su anda otelde is bulsan bile ya mutfagin gerisinde ya da kat hizmetlerinde calisirsin, bir omur de oyle gecmez, gecici bir kacis olur. En iyisi su an kim ne demis umursamayip egitimine odaklanman. Bu hayat ancak boyle kurtarilir.

Hem hesapli hem de buyuk sehir olarak Eskisehiri oneririm. Ayrica insani da iyidir, çogunlukla ogrencilerden olusur.

Bence önce kendini affetmekle başla yeni yaşamına. Seni yargılayan çevrenden uzaklaşmana hak veriyorum ama bir özdeyiş vardır; "içinizde hiç günahı olmayan ilk taşı atsın," diye. Başkalarının affına, hoşgörüsüne sığınarak değil önce kendine sığınarak çare üretmelisin. Birgün kendini affettiğinde, kendinle barıştığında çevreni umursamamayı da öğreneceksin. Hayat düşe kalka gidilen bir yoldur. Yolun sonunu ise sen belirleyeceksin.

Bence önce kendini affetmekle başla yeni yaşamına. Seni yargılayan çevrenden uzaklaşmana hak veriyorum ama bir özdeyiş vardır; "içinizde hiç günahı olmayan ilk taşı atsın," diye. Başkalarının affına, hoşgörüsüne sığınarak değil önce kendine sığınarak çare üretmelisin. Birgün kendini affettiğinde, kendinle barıştığında çevreni umursamamayı da öğreneceksin. Hayat düşe kalka gidilen bir yoldur. Yolun sonunu ise sen belirleyeceksin.
Kendimle hiç bir zaman barışık olmadım ben ki .. affedemiyorum kendimi

Nedenler, niçinler bir sözcükten ibaret ama sen var olansın. Kanlı canlı, gencecik. Geçmişini sorgulamayı bırakıp, geleceğin senin için hazırladığı yaşama yüzünü dönmelisin. Bir kez dene, kendini affetmeyi. Bak nasıl kocaman çiçekler açacak yüreğinde.

Nedenler, niçinler bir sözcükten ibaret ama sen var olansın. Kanlı canlı, gencecik. Geçmişini sorgulamayı bırakıp, geleceğin senin için hazırladığı yaşama yüzünü dönmelisin. Bir kez dene, kendini affetmeyi. Bak nasıl kocaman çiçekler açacak yüreğinde.
Deniyorum ama olmuyor be canım daha önce de çok denedim hep battım

Bak canım. İki çocuk annesi bir kadınım. 20 yaşında bir kızım var. Öylesine acı anlar yaşadım ki hayat boğazıma takıldı. Kızımı dizginlemek mümkün değildi. Her seferinde konuştukça battık ama bir gün gelip bana, " Anne ben kendimi affettim. Özür dilerim ama sen beni affedebilecek misin?" diye sordu. "Ne güzel, sen kendin affettiysen ben ancak sana yüreğimi açarım," dedim. Biliyorum bazı şeyleri adlandırmak zor, kabullenmek daha da zordur. Karanın ve beyazın savaşı değil ki yaşam. Her renkten hayatlar çevreliyor dünyamızı. Hepsini kabullenerek atarsak adımımızı o kadar da zor değildir yaşamak.

Bence sehir degistirmen hic dogru olmaz.Nereye gidersen git elinde meslegin yok cebinde paran yok basinda ailen yok üstelik kendine guvenin yok kendini sevmiyorsun.Daha beter yanlislara dusersin.Öncelikle eve kapan kendini derslerine ver liseyi bitir.Sonra iki yillikda olsa baska sehirden bir yuksekokula gir.İste o zaman sifirdan baslamis olursun.Şimdi bile gecmise sunger cekerek kendini derslerine vererek bir adim atabilirsin.Eski hatalarina dusmezsen herkes zamanla unutur.Ama sartlarin boyleyken sehir degistirme ve lutfen kendini affet ve sev.22 yas o kadar guzel bir yaski.

Hanımlar lütfen konulara fake yazmayın, şüpheniz varsa yorumların altımdaki şikayet et butonuna basmalısınız, fake vb şeyler yazmak hem konu dışıdır, hem de konu içeriğinden uzaklaşılmasına neden olur.

:KK71:
Hanımlar lütfen konulara fake yazmayın, şüpheniz varsa yorumların altımdaki şikayet et butonuna basmalısınız, fake vb şeyler yazmak hem konu dışıdır, hem de konu içeriğinden uzaklaşılmasına neden olur.

Back
X