Ah keşke ailem gelse çok güzel olacak ta işte ... senin yaptıklarının ceremesini biz mi çekiceğiz dur burda yanımızda diyorlar :/
Tabiki de onlara da hak veriyorum benim yaptıklarımın cezasını onlar çekmek zorunda değil ki zaten beni reddetmediklerine destek olduklarına şükrediyorum ..Kızmayın ama onlar da haklı bir yerde. Düzen bozulacak, insanlar bir yaştan sonra değişiklikten korkarlar vs.
Madem öyle başınızı eğip ders çalışacaksınız. Üniversiteyi dışarda okursunuz belki belli mi olur. Hayat ihtimallerle dolu.
Ama kendinizi affedebilmeniz için doktor şart. Doktora gidin tedaviye başlayın sıfırdan yeniden başlayın lütfen. 22 harika bir yaş. Çok yazık oluyor size çok.
Arkadaşım olmadığı için hiç birşey den haberım yok yurt burs vs . Yardım alabileceğim birileri .. Otelde vasıfsız iş verirler mi ki ?
Madem fake ne diye yorum yapıyorsun o değerli vaktini buraya harcıyorsun ?Yine bi fake olayı....
Alakanın böylesi ...senın konuna özel oturum açmıyorum canım dert etme senMadem fake ne diye yorum yapıyorsun o değerli vaktini buraya harcıyorsun ?
Yorum yapma fakeyse yahu çattık bayılıyorsunuz her konuya fake fake demeye insanlığınız kalmamış .Alakanın böylesi ...senın konuna özel oturum açmıyorum canım dert etme sen
Kira fiyatları vs uygun mu ? İş imkanlarıHem hesapli hem de buyuk sehir olarak Eskisehiri oneririm. Ayrica insani da iyidir, çogunlukla ogrencilerden olusur.
Kendimle hiç bir zaman barışık olmadım ben ki .. affedemiyorum kendimiBence önce kendini affetmekle başla yeni yaşamına. Seni yargılayan çevrenden uzaklaşmana hak veriyorum ama bir özdeyiş vardır; "içinizde hiç günahı olmayan ilk taşı atsın," diye. Başkalarının affına, hoşgörüsüne sığınarak değil önce kendine sığınarak çare üretmelisin. Birgün kendini affettiğinde, kendinle barıştığında çevreni umursamamayı da öğreneceksin. Hayat düşe kalka gidilen bir yoldur. Yolun sonunu ise sen belirleyeceksin.
Deniyorum ama olmuyor be canım daha önce de çok denedim hep battımNedenler, niçinler bir sözcükten ibaret ama sen var olansın. Kanlı canlı, gencecik. Geçmişini sorgulamayı bırakıp, geleceğin senin için hazırladığı yaşama yüzünü dönmelisin. Bir kez dene, kendini affetmeyi. Bak nasıl kocaman çiçekler açacak yüreğinde.
Hanımlar lütfen konulara fake yazmayın, şüpheniz varsa yorumların altımdaki şikayet et butonuna basmalısınız, fake vb şeyler yazmak hem konu dışıdır, hem de konu içeriğinden uzaklaşılmasına neden olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?