- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.694
- 798
- Konu Sahibi Tirilaylaylom
Bende öyle anladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben universite okuyolar diye dusundum okul ayri ev diyince :)Canim benim kardeslerim 13-16yasinda :) boyle bi degisim yapiliyisa super olur valla. Kesinlikle sorucam bunu. Bilmiyodum ben
babam var canim. sadece ev isiyle ilgilenemiyor. cok yogun calisiyor. bu yuzden geldim kardeslerimin yanina . ne yalniz kalmasi :)13-16 yaşındaki çocuklar mı yalnız yaşayacak![]()
univ degil. lise ve ortaokul. daha onceki bi konuda bi arkadasimiza yasadigimiz bi olayi daha dogrusu neden bu hale geldigimizi kaba bi uslupla anlatmis bulundum. ban yedim hatta. neyse o konuyu bosverin. zorunlu geldiler buraya.Ben universite okuyolar diye dusundum okul ayri ev diyince :)
Nasil yanliz kalicaklar :/
Degisim yaparlar Insallah ama esya alirken sakin yalniz kaldiklarini belli etmeyin.
Bu yasta ıkı cocugu nasıl tek baslarına bır evde yalnız bırakıyorsunuz anlayamadım aılelerın yanında olmaları gerekmez mı yatılı falan okuyrolarsa zaten okulun yurdu olur yada ogrencı apartı orada kalırlar, baska sebeplerden yalnız kalmaları gerekıyorsa zaten onlara ıkı yatak bır gardrop , ufak bır masa sandalye buzdolabı ve camasır makınesı ıslerını gorur... bırkaçta mutfak esyası yemek yapmayı bılıyorlarsa tamamdır tam anlamıyla ev duzmeye bence gerek yok..Canim benim kardeslerim 13-16yasinda :) boyle bi degisim yapiliyisa super olur valla. Kesinlikle sorucam bunu. Bilmiyodum ben
Arkadaslar tek baslarina kaldiklari yok. Yorumlari okumadan evham yapmayin.Bu yasta ıkı cocugu nasıl tek baslarına bır evde yalnız bırakıyorsunuz anlayamadım aılelerın yanında olmaları gerekmez mı yatılı falan okuyrolarsa zaten okulun yurdu olur yada ogrencı apartı orada kalırlar, baska sebeplerden yalnız kalmaları gerekıyorsa zaten onlara ıkı yatak bır gardrop , ufak bır masa sandalye buzdolabı ve camasır makınesı ıslerını gorur... bırkaçta mutfak esyası yemek yapmayı bılıyorlarsa tamamdır tam anlamıyla ev duzmeye bence gerek yok..
Hayatin zorluklari malesef. Hangimiz rahat buyudukki. Sinandigimiz seyler cok aci. Allah yardimiz olsunİki bekara yemek odası ve yatak odası almayın öncekle.
Spotçulardan gayet güzel döşenilebilir neticesinde bekar evi.
Her birine birer baza odalarına iki kapaklı gardrop ve birer çalışma masası.
Oyurma odasına karşılıklı iki kanepe bir halı bir perde.
Çamaşır makinesi ve bızdolabı elzem ama büyçe yetmiyorsa bulaşık makinesi ertelenebilir.
Oy oy iki bekara yazmışım ama iki çocuk bunlar
14 yaşımda lise okumak için ben de ailemin ilçedeki evinde yanlız kalmıştım bir süre, çok zor zamanlardı. Şok market kurtarıcımdı çok iyi hatıtlıyorum gidip iki domates iki biber alır melemen yapardım kendime. Ahh ah üzerinden 12 sene geçmiş daha dün gibi...
tek baslarina kalmiyorlar.Bu yasta ıkı cocugu nasıl tek baslarına bır evde yalnız bırakıyorsunuz anlayamadım aılelerın yanında olmaları gerekmez mı yatılı falan okuyrolarsa zaten okulun yurdu olur yada ogrencı apartı orada kalırlar, baska sebeplerden yalnız kalmaları gerekıyorsa zaten onlara ıkı yatak bır gardrop , ufak bır masa sandalye buzdolabı ve camasır makınesı ıslerını gorur... bırkaçta mutfak esyası yemek yapmayı bılıyorlarsa tamamdır tam anlamıyla ev duzmeye bence gerek yok..
evi ariyoruz halen. modalifetan alicaz buyuk ihtimalle. beyaz esyalari sizlerin dedigi gibi taksite baglicaz.Hallettin mi ne yaptin.