- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.904
Fuat Avni yazmış bugün.
Hem ''zaten aleviymiş'' deyip,birde ''DHKPC''li akraba bulacaklarmış adamı karalamak için.
Şu duruma bak.
Suriyeliler için ''Ama onlarda insıııın'' diye basbas bağıran hümanist AKP liler kendi vatandaşlarının ''ALEVİ'' olmasını ayrımcılık malzemesi yapıp linç kampanyası yapıyorlar.
Ciddi söylüyorum acıdım sana. Sen kardeş acısı görmüş bir insana şovmen, hain demeye utanmıyor musun? Nasıl insanlarsınız siz ya hadi kuldan utanmıyorsunuz Allahtan da mı korkmuyorsunuz ? Hadi hükümetin, yandaş gazetecilerin çıkarı var rant kavgası var size ne oluyor da birer halk ferdi olarak bu kelimeleri edebiliyorsunuz ?Bizim şhowmen yarbay meğerse 15 Nisan 2015'te TSK 'da yapılan PARALEL TEMİZLİK çerçevesinde
Önce Diyarbakır'a sonra Hakkari'e sürülmüş...
Şehit bizimdir ama sen o şehit kardeşininde kemiklerini sızlatıyorsun yarbay
İSTİFA ET
pkk nın yapamadığını bu hain yaptı. Askerin moralini bozmaya yönelik kirli bir oyun !
....
Bizim şhowmen yarbay meğerse 15 Nisan 2015'te TSK 'da yapılan PARALEL TEMİZLİK çerçevesinde
İSTİFA ET
pkk nın yapamadığını bu hain yaptı. Askerin moralini bozmaya yönelik kirli bir oyun !
....
Ben inanmak istemiyorum böyle insanların gerçek olduğuna ama görünen o ki gerçekler. İnsani tüm değerlerin düştüğü son nokta .Şu msji okuduğumda o cenaze törenini izliyordum hüngür hüngür ağlıyordum bir taraftan da.msji okudum içimden neler neler gecirdim ama onları yazıya dökmek bana yakışmaz.
şu msji yazan kişi bir kadın daha da kotusu belki bir anne ya da abla.
orada bir can gitmiş birilerinin canından can kopmuş daha 30 yaşında bir fidan tabutta yatıyor ve onun asker abisi hiç de haksız olmadığı cümleler kuruyor.alım diye bagirirken acisindan kendisini kaybediyor.
ne saygısı kime saygı ne için saygı!halka saygı oyle mi? senin liderin halkına saygı duymuyor sen bu şehit abisinden haklı oldugu bir konuda saygı mi bekliyorsun?!
kızlar bu üye ne diyor Allah askina bu kadin ne diyor ben deliricem böyle insanları gördükçe.
hadi baştakini iktidar hırsı başkanlık sevdası sarmış gözü bi şey gormez olmuş bunları ne hırsı sarmış cincik?Ben inanmak istemiyorum böyle insanların gerçek olduğuna ama görünen o ki gerçekler. İnsani tüm değerlerin düştüğü son nokta .
Sen bu konuşmalarınla asıl o adamın kemiklerini sızlatıyorsun. Senin şehit kavramın türkiye içerisinde yaşayan toplulugun birbirini katletmesi mi şehitlik bu mu dışarıdan gelen saldırı değil de hakikaten bu mudur yani ? kendi ülkemizde yaşayan insanların saldırılarıyla kaç ailenin ferdi ölüyor dur diyen nerde bu adamda canı yanarak buna isyan ediyor anlıyormusun ekmegine yağ süren konuşmalarıyla bu adam değil sizin gibi zihniyete sahipler ve o acılı baba acısını yaşarken tabutun basında miting yapan adamla yandaşlarıdır yok düşman ekmeğine yağ sürülüyor yok bilmem ne düşmanın ekmegine yağ süren o oy verdiğiniz adam tabut basında miting yapıp aynı ülkede yaşayıpta idaresini kuramadığı ölünce şehit olmuş sayan o adam kemiklerini sızlatıyor asıl tüm ölenlerin .Bizim şhowmen yarbay meğerse 15 Nisan 2015'te TSK 'da yapılan PARALEL TEMİZLİK çerçevesinde
İSTİFA ET
....
bari insanlarını acılarına saygı göster. kardeşi ölmüş adanma şovmen diyecek kadar acımasız olmaBizim şhowmen yarbay meğerse 15 Nisan 2015'te TSK 'da yapılan PARALEL TEMİZLİK çerçevesinde
İSTİFA ET
....
geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesinBu vatan için ölmeyeceksen üniformayı neden giydin?soruya bak tövbe bismillah.hangi vatan? bu şehitler birilerinin keyfi yüzünden gencecik yaşında ölüyorlar.1 hafta önce girdiği çatışmada eşim vuruldu çok şükür ki rabbim bu acıyı göstermedi bana.benim eşim ölünce sağ olacak mı bu vatan?neden bu vatanın sağ olması için benim ölmem gerekiyor?daha öncede yazdım rabbim hepsini korusun ama eşim şehit olursa bende sokmam cenazesine hiçbirini.onların döktüğü timsah gözyaşına ihtiyacımız yok.daha 32 yaşında kardeşini hain saldırıda kaybetmiş bir yarbaya bu yapılmamalı.bu milletin vatan sevgisiyle çok oynadınız yeter artık.
amin sağ olun.Allah kimseye göstermesin bu acıyı ama daha bu sabaha 3 şehit haberiyle uyandıkgeçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin
ortak çıkarları test düştü çünkü.bir yerde anlasamayip birbirlerini yediler.hükümet ve cemaat yakınjen ne torpiller ile nerelere geldi insanlar, cemaat hükümetin her seyine göz yumuyordu o zamanlar unutmadık bunları.paralel temizlik işini de hiç anlamadım.beraber yürümediniz mi bu yollarda,gel artık bitsin bu hasret diyordu selvi boylunuz ne oldu da ayrı düştünüz böyle?