Şehidin Yarbay Ağabeyi: "Zırhlı Araçlara Binip 'Şehit Olmak İstiyorum' Yok"

Erdoğan aşkından gözü kör olmuş sevgi dolu romantik kadınlarımızın ne kadar vicdanlı olduğunu bir kez daha görüyoruz böyle olaylarda.

Adam az bile söylemiş, 32 yaşında dağ gibi kardeşi ölmüş ya ne diyecekti? Düne kadar çözüm diyenler bugün ne oldu da sonuna kadar savaş diyor, gencecik kardeşlerimizi ölüme gönderiyor? Bak ben de soruyorum aynı şeyi sadece o şehidin abisi değil. Aklı başında, insanlığı çıkarlarının önünde gelen, gözleri Erdoğan'ın aşkından kör olmamış, "ay ben de eleştiriyorum aslında ama çok seviyorum yine de yaa boyu posu yeter ehihihihi" demeyen herkes soruyor bu soruyu hatta.

parkon yazdım geri sildim.neden belli değil mi ya?

Yarbayi kinayan merhamet yoksunlari. Siz annemisiniz, sevgili,kizkardes, evlat... hayir hicbiri degilsiniz olamazsinizda. Ne zorluklarla buyuttugunuz, sevmeye kiyamadiginiz, degerlileriniz oglunuz, esiniz, sevdiginiz, kardesiniz yada babaniz, bigun tabut icinde onunuze gelirlerse mal mal bakarsiniz artik.
Sehit ailelerinin tepkisi ve bu onurlu yarbayin tepkisi yuregimi dagladi. Hukumet yalakaligi yapmayi birakinda Ben olsam ne yapardim diye bi dusunun!! Azcik merhamet birazda empati....

Ciddi söylüyorum acıdım sana. Sen kardeş acısı görmüş bir insana şovmen, hain demeye utanmıyor musun? Nasıl insanlarsınız siz ya hadi kuldan utanmıyorsunuz Allahtan da mı korkmuyorsunuz ? Hadi hükümetin, yandaş gazetecilerin çıkarı var rant kavgası var size ne oluyor da birer halk ferdi olarak bu kelimeleri edebiliyorsunuz ?

Yemin ederim tansiyonum çıktı ya nasıl insanlarsınız adamın ciğeri yanıyor ciğeri ne saygısı kime duysunlar o saygıyı yalan mı söylemiş hangi kelimesi yalan çözüm diyordu neden birden 180 derece döndü diyor sorguluyor siz neden sorgulamıyorsunuz? Vatan sağolsun deseydi tabutun önünde eline mikrofonu alıp konuşma yapmalarına izin verseydi vatanı severdi değil mi kaç yıl hizmet etmiş insanı biraz daha karalayın, ya görevden alırlar ya da öldürüp şehit oldu derler şimdi, çıkarın o pembe at gözlüklerinizi Allah aşkına

Ben inanmak istemiyorum böyle insanların gerçek olduğuna ama görünen o ki gerçekler. İnsani tüm değerlerin düştüğü son nokta .

Sen bu konuşmalarınla asıl o adamın kemiklerini sızlatıyorsun. Senin şehit kavramın türkiye içerisinde yaşayan toplulugun birbirini katletmesi mi şehitlik bu mu dışarıdan gelen saldırı değil de hakikaten bu mudur yani ? kendi ülkemizde yaşayan insanların saldırılarıyla kaç ailenin ferdi ölüyor dur diyen nerde bu adamda canı yanarak buna isyan ediyor anlıyormusun ekmegine yağ süren konuşmalarıyla bu adam değil sizin gibi zihniyete sahipler ve o acılı baba acısını yaşarken tabutun basında miting yapan adamla yandaşlarıdır yok düşman ekmeğine yağ sürülüyor yok bilmem ne düşmanın ekmegine yağ süren o oy verdiğiniz adam tabut basında miting yapıp aynı ülkede yaşayıpta idaresini kuramadığı ölünce şehit olmuş sayan o adam kemiklerini sızlatıyor asıl tüm ölenlerin .

bari insanlarını acılarına saygı göster. kardeşi ölmüş adanma şovmen diyecek kadar acımasız olma

geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin

paralel temizlik işini de hiç anlamadım.beraber yürümediniz mi bu yollarda,gel artık bitsin bu hasret diyordu selvi boylunuz ne oldu da ayrı düştünüz böyle?
ortak çıkarları test düştü çünkü.bir yerde anlasamayip birbirlerini yediler.hükümet ve cemaat yakınjen ne torpiller ile nerelere geldi insanlar, cemaat hükümetin her seyine göz yumuyordu o zamanlar unutmadık bunları.

Haklısın düşmanın ekmeğine yağ sürülüyor fakat bunu o yarbay değil buna izin verenler ve siz vicdandan yoksunları yapıyorsunuz olan o ekmege yarbaya ve daha nice onun gibi ailelere oluyor. Hainlikse buna baş kaldırmak konuşmak savunmak can yanmak hainiz arkadaş sizin gibi insanlara hainiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…