Bu vatan için ölmeyeceksen üniformayı neden giydin?soruya bak tövbe bismillah.hangi vatan? bu şehitler birilerinin keyfi yüzünden gencecik yaşında ölüyorlar.1 hafta önce girdiği çatışmada eşim vuruldu çok şükür ki rabbim bu acıyı göstermedi bana.benim eşim ölünce sağ olacak mı bu vatan?neden bu vatanın sağ olması için benim ölmem gerekiyor?daha öncede yazdım rabbim hepsini korusun ama eşim şehit olursa bende sokmam cenazesine hiçbirini.onların döktüğü timsah gözyaşına ihtiyacımız yok.daha 32 yaşında kardeşini hain saldırıda kaybetmiş bir yarbaya bu yapılmamalı.bu milletin vatan sevgisiyle çok oynadınız yeter artık.
http://o nedio.com/haber/sehidin-yarbay-agabeyi-zirhli-araclara-binip-sehit-olmak-istiyorum-yok--571201Şehidin Yarbay Abisi: Şu Güne Kadar Çözüm Diyenler Neden Şimdi Sonuna Kadar Savaş Diyor?
Şu msji okuduğumda o cenaze törenini izliyordum hüngür hüngür ağlıyordum bir taraftan da.msji okudum içimden neler neler gecirdim ama onları yazıya dökmek bana yakışmaz.Yapilan ayip o kadar sehit cenazesine toplanmis halka yapilmis ayiptir.Icimiz yaniyor olsada saygi diye birsey var.Allah rahmet eylesin.
Yapmış olduğu showla Düşmanın ekmeğine yağ süren bu yarbayı KıNıYoRuM
Şu msji okuduğumda o cenaze törenini izliyordum hüngür hüngür ağlıyordum bir taraftan da.msji okudum içimden neler neler gecirdim ama onları yazıya dökmek bana yakışmaz.
şu msji yazan kişi bir kadın daha da kotusu belki bir anne ya da abla.
orada bir can gitmiş birilerinin canından can kopmuş daha 30 yaşında bir fidan tabutta yatıyor ve onun asker abisi hiç de haksız olmadığı cümleler kuruyor.alım diye bagirirken acisindan kendisini kaybediyor.
ne saygısı kime saygı ne için saygı!halka saygı oyle mi? senin liderin halkına saygı duymuyor sen bu şehit abisinden haklı oldugu bir konuda saygı mi bekliyorsun?!
kızlar bu üye ne diyor Allah askina bu kadin ne diyor ben deliricem böyle insanları gördükçe.
çok geçmiş olsun, Allah korumuş. Allah sana ve evlatlarına bağışlasın.Bu vatan için ölmeyeceksen üniformayı neden giydin?soruya bak tövbe bismillah.hangi vatan? bu şehitler birilerinin keyfi yüzünden gencecik yaşında ölüyorlar.1 hafta önce girdiği çatışmada eşim vuruldu çok şükür ki rabbim bu acıyı göstermedi bana.benim eşim ölünce sağ olacak mı bu vatan?neden bu vatanın sağ olması için benim ölmem gerekiyor?daha öncede yazdım rabbim hepsini korusun ama eşim şehit olursa bende sokmam cenazesine hiçbirini.onların döktüğü timsah gözyaşına ihtiyacımız yok.daha 32 yaşında kardeşini hain saldırıda kaybetmiş bir yarbaya bu yapılmamalı.bu milletin vatan sevgisiyle çok oynadınız yeter artık.
baktım ben dayanamıyorum ağız dolusu sayıcam biraz sonra.içim çok dolu ve cidden kusmak üzereyim.O zaman sonrasında o kardelen bilmem ne nickli üyenin paylastıklarına hiç bakma.
Vicdansızlık yemin ediyorum baska hiçbir sey değil.
Yapmış olduğu showla Düşmanın ekmeğine yağ süren bu yarbayı KıNıYoRuM
çok geçmiş olsun
gecmıs olsun arkadasım..
Allah razı olsun arkadaşlar çok şükür ki durumu iyi eşimin.oğlum, daha doğmamış babasını tanımayan kızım babasız kalacak bende olsun diyeceğim öyle mi?benim oğlum her sabah kalktığında babam geldi mi diye soruyor Allah korusun şehit olsa eşim ben ne cevap vereceğim oğluma?millet şehit bizim deyip o günlük sahip çıkıp normal gündelik yaşantısına devam ederken ben 2 çocukla bir ömür o acıyı yaşayacağım.kendi cenazemde onu deme bunu deme ağlama içine at diyecekler benim içim yanacak ama birilerinin refahı için acımı bile yaşamama izin vermeyecekler.söyleyecek çok şeyim var ama anlamazlar malesefAgzi olan konusuyor.Bize disaridan sallamasi cok kolay...Siz hep yuregi agzinizdasiniz.Biz anlayamayiz ne sizin tedirginliginizi ne de sehit ailelerinin acisini.Bu arada Allah korumus.Cok gecmis olsun.Aman agzinizdan yel alsin demeyin oyle sehit olursa diye.
Güzel seyler düşün , güzel olsun.. acısı olan bırını bastırmak zaten hangi akla hizmet.Allah razı olsun arkadaşlar çok şükür ki durumu iyi eşimin.oğlum, daha doğmamış babasını tanımayan kızım babasız kalacak bende olsun diyeceğim öyle mi?benim oğlum her sabah kalktığında babam geldi mi diye soruyor Allah korusun şehit olsa eşim ben ne cevap vereceğim oğluma?millet şehit bizim deyip o günlük sahip çıkıp normal gündelik yaşantısına devam ederken ben 2 çocukla bir ömür o acıyı yaşayacağım.kendi cenazemde onu deme bunu deme ağlama içine at diyecekler benim içim yanacak ama birilerinin refahı için acımı bile yaşamama izin vermeyecekler.söyleyecek çok şeyim var ama anlamazlar malesef
haberı bıle olmus chelzy , twitter da kalsalardı keşke..Bu arada twitterda aktrollerin sehit ve ailesi icin zaten alevi diyerek te ne kadar adilesebilecegine tanik olduk.
şaşırdık mi?burada bile nasıl iğrenç paylaşımlar yapıyor baksana.Bu arada twitterda aktrollerin sehit ve ailesi icin zaten alevi diyerek te ne kadar adilesebilecegine tanik olduk.
Fuat Avni yazmış bugün.Bu arada twitterda aktrollerin sehit ve ailesi icin zaten alevi diyerek te ne kadar adilesebilecegine tanik olduk.
Eşim polis özel harekatta canım senede kaç kere bir araya geliyoruz saymadım hiç.bir çok kere yazdım klavye başından delikanlılık yapmıyorum yaşadım gördüm bir çok şeyi.rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı hergün şehit haberiyle uyanıyoruz ve ne acı ki alışmaya başladı insanlar bu haberlereGüzel seyler düşün , güzel olsun.. acısı olan bırını bastırmak zaten hangi akla hizmet.
Allah sana ve cocuklarına bağışlasın eşini.. kimseyede bu acıyı yaşatmasın.. bılmıyorudum eşinin üniformalı oldugunu..
Bu arada twitterda aktrollerin sehit ve ailesi icin zaten alevi diyerek te ne kadar adilesebilecegine tanik olduk.