Şehidin Yarbay Ağabeyi: "Zırhlı Araçlara Binip 'Şehit Olmak İstiyorum' Yok"

Agzi olan konusuyor.Bize disaridan sallamasi cok kolay...Siz hep yuregi agzinizdasiniz.Biz anlayamayiz ne sizin tedirginliginizi ne de sehit ailelerinin acisini.Bu arada Allah korumus.Cok gecmis olsun.Aman agzinizdan yel alsin demeyin oyle sehit olursa diye.

Paylaştığı şeylere bak.
Ne küfürler beddualar geçti içimden ama buraya yazmayacağım.
Vatan sağolsun safsatasına nasıl da kaptırmış kendini.
O acıyı bilirmiş gibi, o acıyı gercekten yaşayanların ne düşündüğüne karar verecek hanfendi.
Neyse ya, parmaklarıma yazık değmez böyle kirli düşünceler için yormaya.

Şehidin Yarbay Abisi: Şu Güne Kadar Çözüm Diyenler Neden Şimdi Sonuna Kadar Savaş Diyor?
http://o nedio.com/haber/sehidin-yarbay-agabeyi-zirhli-araclara-binip-sehit-olmak-istiyorum-yok--571201

hipnotize oldularda ondan alkolden nefret eden bir grup, alkoliklerden daha sarhoş
herşey süt limanken ortalık neden bir anda karıştı diye düşünen yok
"feda" laflarının arkasında ne yatıyor düşünen yok
aslında herşey konuşmalarında bile belli, itirafları bile var satır aralarında, ama dinleyen var bilmem, dinlemeden alkışlayan milyonlara sahibimiz çünkü...
umarım bugun yarın bu yarbayıda hedef göstermez, gerçi kendileri gösterecekleri kadar göstermiş, kraldan çok kralcı olmak böyle bişey olsa gerek
anca tuğçe yi alkışlarsınız siz, bu yarbayı değil

Son düzenleme:
Yapilan ayip o kadar sehit cenazesine toplanmis halka yapilmis ayiptir.Icimiz yaniyor olsada saygi diye birsey var.Allah rahmet eylesin.
Şu msji okuduğumda o cenaze törenini izliyordum hüngür hüngür ağlıyordum bir taraftan da.msji okudum içimden neler neler gecirdim ama onları yazıya dökmek bana yakışmaz.

şu msji yazan kişi bir kadın daha da kotusu belki bir anne ya da abla.

orada bir can gitmiş birilerinin canından can kopmuş daha 30 yaşında bir fidan tabutta yatıyor ve onun asker abisi hiç de haksız olmadığı cümleler kuruyor.alım diye bagirirken acisindan kendisini kaybediyor.

ne saygısı kime saygı ne için saygı!halka saygı oyle mi? senin liderin halkına saygı duymuyor sen bu şehit abisinden haklı oldugu bir konuda saygı mi bekliyorsun?!

kızlar bu üye ne diyor Allah askina bu kadin ne diyor ben deliricem böyle insanları gördükçe.

O zaman sonrasında o kardelen bilmem ne nickli üyenin paylastıklarına hiç bakma.
Vicdansızlık yemin ediyorum baska hiçbir sey değil.

çok geçmiş olsun, Allah korumuş. Allah sana ve evlatlarına bağışlasın.

konuya gelecek olursak;
benim canım gittikten sonra gözüm ne rütbe görür, ne makam.
ben olsam fazlasını yaparım. çok büyük acı. Allah kimseye yaşatmasın.

Ya içimden geçenleri bir bir yazıcam banlanicam ya da valla şu topigi yakasim var.
O zaman sonrasında o kardelen bilmem ne nickli üyenin paylastıklarına hiç bakma.
Vicdansızlık yemin ediyorum baska hiçbir sey değil.
baktım ben dayanamıyorum ağız dolusu sayıcam biraz sonra.içim çok dolu ve cidden kusmak üzereyim.

çok geçmiş olsun

gecmıs olsun arkadasım..

Allah razı olsun arkadaşlar çok şükür ki durumu iyi eşimin.oğlum, daha doğmamış babasını tanımayan kızım babasız kalacak bende olsun diyeceğim öyle mi?benim oğlum her sabah kalktığında babam geldi mi diye soruyor Allah korusun şehit olsa eşim ben ne cevap vereceğim oğluma?millet şehit bizim deyip o günlük sahip çıkıp normal gündelik yaşantısına devam ederken ben 2 çocukla bir ömür o acıyı yaşayacağım.kendi cenazemde onu deme bunu deme ağlama içine at diyecekler benim içim yanacak ama birilerinin refahı için acımı bile yaşamama izin vermeyecekler.söyleyecek çok şeyim var ama anlamazlar malesef

Güzel seyler düşün , güzel olsun.. acısı olan bırını bastırmak zaten hangi akla hizmet.
Allah sana ve cocuklarına bağışlasın eşini.. kimseyede bu acıyı yaşatmasın.. bılmıyorudum eşinin üniformalı oldugunu..

Bu arada twitterda aktrollerin sehit ve ailesi icin zaten alevi diyerek te ne kadar adilesebilecegine tanik olduk.
Fuat Avni yazmış bugün.
Hem ''zaten aleviymiş'' deyip,birde ''DHKPC''li akraba bulacaklarmış adamı karalamak için.
Şu duruma bak.
Suriyeliler için ''Ama onlarda insıııın'' diye basbas bağıran hümanist AKP liler kendi vatandaşlarının ''ALEVİ'' olmasını ayrımcılık malzemesi yapıp linç kampanyası yapıyorlar.

Tabut başında miting yapanlara tepki yokta, kardeşi ölmüş görevi ancak sevilerek yapılacak canı yanmış ağabeyin doğru lafları olunca görevden aldırıyorlar. Ey gözünü sevdiğimin türkiyesi ilk adınla oynadılar şimdi adaletinle ! Ve böyle haberin altına hala başka siteler de inadına akp yazılıyor bu kadar mı yobazlık olur .

Eşim polis özel harekatta canım senede kaç kere bir araya geliyoruz saymadım hiç.bir çok kere yazdım klavye başından delikanlılık yapmıyorum yaşadım gördüm bir çok şeyi.rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı hergün şehit haberiyle uyanıyoruz ve ne acı ki alışmaya başladı insanlar bu haberlere

Daha gecen gun aklimdan geciyordu, niye bu sehit aileleri suskun, niye bisey soylemiyorlar. Tam sirasi aslinda. Bi tane daha oglum var onu da kurban veririm demelerini istemiyorum ben sahsen. Bitsin bu teror. Cozumle veya silahla.
Bir askerin terorun bitmesini istemesinden daha dogal ne var ki? Hic,bir askerin psikolojisini, yasadiklarini dusunduk mu? Hele doguda ates hattindaysa... Evet bu yarbay en dogrusunu yapti. Korku imparatorlugunda korkusuzca cigligini duyurdu. Bir ayda kirk sehit veriyoruz hanimlar KİRK! Sana gore bi rakam ama o aileler icin bir yaşam, canlari cigerleri.
Vatan sagolsun eyvallah da biz de sagolalim, evlatlarimiz da sagolsun. Biz sagolmazsak neye yarar vatan.
Az mantikli olalim. Neymis acili esler bile metanetli sekilde duruyormus. Birakin bu laflari!
Ben isterim ki tum sehit aileleri birlessin, hepsi duyursun seslerini.

"BİZİ PROTESTO EDEN HERKES TERÖRİSTTİR ALGISI YARATMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Sabah'ın hedefindeki ÖDP eski Buca ilçe başkanı emekli öğretmen Mehmet Şenol BirGün'e konuştu.Cenazesi kaldırılan asker Bahadır Aydın'ın akrabası olduğunu söyleyen Şenol, protesto anını "Camiye geldik. Cenaze namazında Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nu ön sırada görünce tepki gösterdim. Bütün yaşananların sorumlusu olarak gördüğüm siyasi hareketin mensubu ön sıraya yerleşmişti. Kendisinin 'başkan seçsek bu kaos yaşanmazdı' laflarını hatırlattım ve 'daha ne kadar kan dökeceksiniz' diye sordum"sözleriyle anlattı.

Şenol şöyle devam etti; "Tepkim üzerine cenazede bulunan kitle de çok yoğun protestoya başladı. Su şişesi, bozuk para fırlatmaya başladılar. Korumaları da bakanı alıp kaçırdı."

Sabah ve diğer iktidar gazetelerinin kendisine DHKP-C'li dediğini söyleyen Şenol, "DHKP-C ile ilgim yok. ÖDP üyesiyim, Haziran Hareketi içerisindeyim" dedi.

Şenol, "İktidar medyası bu tip haberlerle 'normal yurttaş bize tepki göstermez, halk bize tepki göstermiyor' algısı yaratmaya çalışıyor. Ben orada bakana kendi sözlerini hatırlattım. Tepki gösteren herkesi terörist ilan ediyorlar. İnsanların ailelerini düşünmeden hedef gösteriyorlar. Her türlü hukuki yola da başvuracağım" ifadelerini kullandı.

Şenol, yandaş medyanın 'şehit yakını değil' haberlerine yine sosyal medyadan asker Bahadır Aydın'la birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak yanıt verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…