• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seher'in zayıflama çabalarının günlüğü:)

tebrik ederim sizi alkisalkisalkis bende akupunkturla zayıflamaya çalışıorum 2 haftada 2 kilo verebildim ancak yinede şükür hiç yoktan iyidir deyip devam ediorum kaydirigubbakcemile2 inşallah sağlıklı bir şekilde kurtuluruz kilolardan..

tebrik ederim sizi alkisalkisalkis bende akupunkturla zayıflamaya çalışıorum 2 haftada 2 kilo verebildim ancak yinede şükür hiç yoktan iyidir deyip devam ediorum kaydirigubbakcemile2 inşallah sağlıklı bir şekilde kurtuluruz kilolardan..

tebrikler canım ya çok saglıklı veriyorsun bence:)
bişi sorcam akupunkturla ilgili iştah kesio ya az mı yedirio tiksindiriyor mu bide seans ücretlerini öğrenebilir miyim canım:kedi:

Yok canım tiksinme falan olmuyor yine gözün gördüğünde canın isteyebiliyor yiyecek ama kendini kontrol edebiliyosun.
Ben istanbul maltepede merkez camiinin altındaki polikliniğe gidiorum seansı 30 tl..
a.s.

cuma günü veee ben tartı başındayken artık gülüyorum 97.5 en sonunda 2.1 daha gitti kaydirigubbakcemile2
veremem bu hafta diyordum hatta ıspanaklı börek kaçamağım çekirdek kaçamağımda oldu ama demekki artık vücudum aldığı herşeyi depo etmeyi degil depoları eritmeye programlanmış yeni halini çok sevdim:=)

Back
X