• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seher'in zayıflama çabalarının günlüğü:)

Fiona_su

değişme zamanı
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2010
269
31
98
İstanbul
diyetime 19 haziranda başladım çok şükür iyiki başlamışım:Saruboceq:
yaş 19 kilo 102 eyvahedigeldismile fena halde morelim bozuktu geneee ve
internette her zaman olduğu gibi diyet listelerinin peşinde dolaşırken keşfettim kulübü opuyorumnanaktan önce herkesin nasıl yardımlaştığına nasıl motive olduğuna tanık oldum çok hoşuma gittikaydirigubbakcemile5 ve bende hemen üye oldum ilk hafta ani bir kilo kaybım gerçekleşti ve 5 kilo verdim sonraki hafta 2 kilo bu hafta ise 1 kilo verdim şimdilik toplamda 8 kilooo çok mutluyumkaydirigubbakcemile2
Her kış 10 kilo alırdım ama yazları bir kilo verir 2 kilo daha alırdım son 3 yıldır bu böyleydi malesef mafoldumben ama 100 e düştüğümde bu kış aldığım bütün kiloları vermiş olucam inşşş tabi:Saruboceq: asıl hedefim 60 lara düşmek:1: ama eylüle kadar 85 80 kilo arasında olmak istiyorum inşşş olurum devamı gelir bu çabalarımın
Burası benim günlüğüm ,ağlama duvarım ,dert ortağım... herkesin önerilerini yorumlarını azarlarını:kedi: bekliyorum

bu arada herkesin kandili mübarek olsun

karar vermek başarmanın yarısıdır canım. tebrik ederim. diyette olan biri olarak kolaylık diliyorum. amacın diyet değil sağlıklı beslenmek olsun ki giden kilolar geri gelmesin.

bugün malum kandil kalkabilsem oruç tutacaktım ama uyanamadım:( yinede sizle ramazana dair bir menü paylaşmak isterim
SAHUR( kahvaltı yerini alan öğünümüz)
ayran, süt, yogurt,peynir, vb birini seçebilirsiniz
4 kaşık pilav, 2 dilim ekmek, 4 kaşık makarna , vb birini seçebilirsiniz
1 kaşık zytnyağıyla yapılmış salata, domates salatalık , vb birini seçebilirsiniz
4 yemek kaşığı sebze yemeği tercihe göre denenebilir
tabi ben bunu yazarken seçilecek porsiyon tiplerini belirttim tercihen yogurt yerine yumurtada yenebilir ben sahura kalkıcak olsam
1 kk peynir, domates salatalık 2 dilim kepek ekmeği ,haşlanmış yumurta yada 4 kaşık sebze yemeği olurdu dediğim gibi değiştirmek elimizde :) menemende olabilir sebze yemeği yerine tabi
İFTAR( öğle yemeği yerini alan öğünümüz)
suyla açılan orucumuz tercihen hurmada olabilir tabi salata 1/8 pide yogurt çorba vb devam ettirilir yavaş yenirse doyma hissi artar kanımca çorba içildikten sonra hala doymadıysak bir kepçe daha alabiliriz kendimize göre şekillendirebiliriz yogurt yerine ayran peynir vb konabilir ama çorbayı degiştirmek çok önerilmiyor midenin rahat olması açısından
İKİ SAAT SONRA(akşam yemeği yerine)
4 kaşık sebze yemeği etli etsizse 6 kaşık, yogurt yada salata yine tercihe göre değiştirebilirsiniz ben bu öğünde çok yemeği önermiyorum çünkü saat 22.00 en geç 1 de yatılır hem rahat uyumak açısındanda az yense sorun olmaz kanımca
ve iftara davetliysek nolcak diyeti bırakcakmıyız hayır aynen devam edicez ikram edilenlerden az az alıncak kabalık olmasın :) 2 saat sonra çok az bir sütlü tatlıda yenebilir kanımca:D

Canım bende tıpkı senin gibi üye oldum bu siteye ve burda olduğum için çok mutluyum burdaki okuduğum yazılar sayesinde motive oluyorum bende yediklerime çok dikkat ediyorum 1 haftadır ama ancak 2 kilo verebildim :( ama bunada şükür diyorum sürekli bakınıp bir şeyler okuyorum burda insanların azimlerini görebiliyorum ben inanıyorum başarabiliriz istediğimiz kiloya düşüp sağlıklı yaşabiliriz istediğimiz görüntüye kavuşa biliriz hihoyyyt

Canım bende tıpkı senin gibi üye oldum bu siteye ve burda olduğum için çok mutluyum burdaki okuduğum yazılar sayesinde motive oluyorum bende yediklerime çok dikkat ediyorum 1 haftadır ama ancak 2 kilo verebildim :( ama bunada şükür diyorum sürekli bakınıp bir şeyler okuyorum burda insanların azimlerini görebiliyorum ben inanıyorum başarabiliriz istediğimiz kiloya düşüp sağlıklı yaşabiliriz istediğimiz görüntüye kavuşa biliriz hihoyyyt

verirsin canım çk güzel gitmiş kilonda her hafta iki kilo gitse oooo:D:Dzemuszemuszemuszemus

kızlar bugünkü listemi huzurunuza çıkarıyorum
sabah= 1 dilim kepek ekmeği 1 kk peynir domates biber 8 tane yeşil zeytin bir bardak şekersiz çay
öğle= 1 tabak menemen 5 kaşık falandır 1 dilim kepek ekmeği 1 kk peynir
ara öğün= kandil sebebiyle yapılmış hamurdan biraz aldım çok pişmanım en az 200 kaloridir:(:(:(
akşam 1 kepçe çorba
ara öğün= 1 dilim karpuz
bu gün kendimi tok hissediyorum çok yedim galiba ama böyle yazıncada bişi yememiş gibiyim küçük kaçamak dışındasempatiksalakcinni

kızlar bugünkü listemi huzurunuza çıkarıyorum
sabah= 1 dilim kepek ekmeği 1 kk peynir domates biber 8 tane yeşil zeytin bir bardak şekersiz çay
öğle= 1 tabak menemen 5 kaşık falandır 1 dilim kepek ekmeği 1 kk peynir
ara öğün= kandil sebebiyle yapılmış hamurdan biraz aldım çok pişmanım en az 200 kaloridir:(:(:(
akşam 1 kepçe çorba
ara öğün= 1 dilim karpuz
bu gün kendimi tok hissediyorum çok yedim galiba ama böyle yazıncada bişi yememiş gibiyim küçük kaçamak dışındasempatiksalakcinni

Ayseher kendine günlük açmışsın ne güzel yerimseniben Akşam yemeğini ne ara yedin bir de ara öğün yapmışsın çok erken değil mi??

Ayseher kendine günlük açmışsın ne güzel yerimseniben Akşam yemeğini ne ara yedin bir de ara öğün yapmışsın çok erken değil mi??

he ya kendime günlük açtım:) kız daha yemedim çorbamı birazdan yicem 18.30 da yicem karpuzu 7 den sonra birşey yememem lazım ya:):D:D

he ya kendime günlük açtım:) kız daha yemedim çorbamı birazdan yicem 18.30 da yicem karpuzu 7 den sonra birşey yememem lazım ya:):D:D

Hayırlı olsun canım,inşallah Diyet başarı öykülerinde de açacağız konumuzu..BAdem13 eridi :lepi:

Bence çorbanın yanına bir dilim ekmek ye Seher..Sadece çorba akşam yemeği için çok az..Ben şimdi ara öğün olarak dondurmamı yiyorum..Sen&Ben almış ağabeyciim,onu yiyorum 185 kalori :icecream: Senin azıcık hamur kızartmandan bir şey olmaz..

Bence çorbanın yanına bir dilim ekmek ye Seher..Sadece çorba akşam yemeği için çok az..Ben şimdi ara öğün olarak dondurmamı yiyorum..Sen&Ben almış ağabeyciim,onu yiyorum 185 kalori :icecream: Senin azıcık hamur kızartmandan bir şey olmaz..

yok canım ya internette baktım 4 tane lokma 400 kalori anlıcağın dondurma kadar masum değil yoksa sadece çorbayla durmazdım:hulya:

Vay emellerine bak kızın,38 beden pantalon belinden düşecek alkisalkisalkis İnanmka başarmanın yarısıdır..Gitsin kilolaRR!!

düşecek tabi:D:D düşecek dediysem bol gelse yeter:D düşerse çok iğrenç olurum zaten:)kaydirigubbakcemile2 kız başardım sayılır o zaman

yok canım ya internette baktım 4 tane lokma 400 kalori anlıcağın dondurma kadar masum değil yoksa sadece çorbayla durmazdım:hulya:

MMmmMM..Bugünlük böyle dengeleyeceksin o zaman..Ben de düşünüyorum akşam yemeğine ne yapsam kendime??

:hulya:cokacimcoooktavuk dicem ama melemende yapabilirsin canım

Menemen yapayım evet,tavuğu dün yedim daha :bbo: PPUUFF yemekleri az yaplı yapsam bizimkiler razı olmuyor sanki kendileri tığ gibiler de,yemeğin tadını yağ getirir diyerek dışlıyorlar beni :mymeka: Kendime özel takılıyorum ben de mecbur..aklinialirimsmile

Menemen yapayım evet,tavuğu dün yedim daha :bbo: PPUUFF yemekleri az yaplı yapsam bizimkiler razı olmuyor sanki kendileri tığ gibiler de,yemeğin tadını yağ getirir diyerek dışlıyorlar beni :mymeka: Kendime özel takılıyorum ben de mecbur..aklinialirimsmile

ama gerçekten rejim yapmayan biri için diyet yemek çok zor
ben kendime özel yapmıyorum annem az yaglı yemek yapıo zaten azcık alıyorum bende tabagıma

ama gerçekten rejim yapmayan biri için diyet yemek çok zor
ben kendime özel yapmıyorum annem az yaglı yemek yapıo zaten azcık alıyorum bende tabagıma

Benim annem tam tersi doldurur yağı,bakalım 75 falan düşeyim ben de normal yemeklerden yerim;ama şimdi diyet yemeklere devam..Aslında hiç öyle tatsız da olmuyor yemekler..Bugün hazır çorba yaptım;ama yiyemedim çok tuzlu geldisempatiksalakcinni Dondurmayı da bitiremedim tatlı geldi kafamçokkarıştı

Back
X