• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seh123 ün çeyiz serüveni :)

canım bardakların çok tatlı güle güle kullan kırmızı yeşil çok yakışıyor benim kahvaltı takımımda kırmızı yeşil çkb takımı aldım birde yeşil 6 kişilik çok tatlı oldular:))

teşekkürler sende alabilirsin aslında bu bardaklardan tavsiye ederim çok güzeller :1:
tereddüt ediyodum içim rahatladı kırmızısı olsa keşke alsam ama yok :19:

bunlarda yeni cicilerim diasadan :1: bardak altlığı ve elma dilimleyici :16:
$elma dilimleyici.webp$jdsgoojesok.webp

yeni aldıklarında çok güzeller canım mutlulukla kullan inş :16:

kendime pek bişey alamıyorum bu aralar ama bunu aldım nasıl :1: a101 den 1 tl ye aldım
$2013-01-16 22.26.49.webp$2013-01-16 22.26.30.webp

teşekkür ederim çok lazımlık bişey değil belki ama kırmızısı çok canlıydı al beni al beni diyodu aldım :1:

yine kırmızı yine kırmızı :) hepsi çok tatlılar ablana alırken birer tane fazla alıp kendine de alsydın çok güzeller cnm ablan güzel günlerde kullansın inş.

yine kırmızı yine kırmızı :) hepsi çok tatlılar ablana alırken birer tane fazla alıp kendine de alsydın çok güzeller cnm ablan güzel günlerde kullansın inş.

teşekkür ederim tabiki ablamada kırmızıyı aşıladım :1: kendime onlar için acele etmek istemiyorum büyük eşyalarımı aradan çıkarmam gerekiyo önce :21:

ablanda sende çeyizlerinizi güle güle kullanın canım

teşekkür ederim canım canlı çekip koymak daha güzel oluyor keşke herkes canlı koysa bizde görsek :1:

Back
X