• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seh123 ün çeyiz serüveni :)

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
tam 12 tane aldım bundan yippu :1:
kızlar bunun kırmızı beneklisini aldım bardaktaki model gibi resmini bulamadım çekip koyucam en kısa zamanda :16:
8692952078750_0_304x424.jpg

ve bu kalpli çay takımından 6 lı alarak 12 li set yapmış oldum daha önceki aldığımla beraber :16:
GURALLAR-ARTCRAFT-KALP-CAY-SETI-12-PARCA__74887482_0.jpg

Son düzenleme:
yeni aldıklarını güle güle kullan hayatım kek fanusuna bende bitiyorum ama benim var :16::16:

teşekkür ederim canım benim yok ve iki renginide çok beğendiğim için alıyorum bu arada topiğimi yeni açıcam herşeyimi özene bözene yapıcam bilginize :1:

canım yeni aldıklarında çok şeker güle güle kullan bende kek fanusu aldım almasaydım morunu alırdım:)

çeyiz sayfamı ziyaret etmişsin ben de sana geleyim komşuculuğa dedim seninkiler de çok güzeller canım güle güle kullan hepsini sağlıkla huzurla inşallah :16:

arkadaşlar bende çeyizlerimi bu siteye eklemek istiyorum fakat yeni olduğum için nası ekliyebiliceğim konusunda bilgi sahibi degilim.bi yardımcı olurmusunuz.

canım yeni konu aç var en üstte tıkla oraya sonra yazını yazıp yada yazmayıp resimlerini yükle ınsert ımage böyle resim tablosu gibi ordan yükleyebiliyorsun resimlerinide inşallah açıklayıcı olmuştur :1:

ve de kızlar bunlardan yarın alıyorum indirime girmiş kırmızı ve pembe :16:
11326_buyuk_zoom.jpg
tantitoni-melamin-cupcake-desenli-k%C3%BC%C3%A7%C3%BCk-kare-kek-fanusu.jpg
Cok tatli canim bende almak istyrm bundan ozellikle cupcakeli seylere acayip merak sardim burdaki arkadaslarda gore gore ama henuz alamadim daha bakalim ne zamn nasip olcak guzel gunlerde kullanirz insalh hepimiz.

Back
X