Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çeyiz sayfamı ziyaret etmişsin ben de sana geleyim komşuculuğa dedim seninkiler de çok güzeller canım güle güle kullan hepsini sağlıkla huzurla inşallah
çeyiz sayfamı ziyaret etmişsin ben de sana geleyim komşuculuğa dedim seninkiler de çok güzeller canım güle güle kullan hepsini sağlıkla huzurla inşallah
arkadaşlar bende çeyizlerimi bu siteye eklemek istiyorum fakat yeni olduğum için nası ekliyebiliceğim konusunda bilgi sahibi degilim.bi yardımcı olurmusunuz.
arkadaşlar bende çeyizlerimi bu siteye eklemek istiyorum fakat yeni olduğum için nası ekliyebiliceğim konusunda bilgi sahibi degilim.bi yardımcı olurmusunuz.
canım yeni konu aç var en üstte tıkla oraya sonra yazını yazıp yada yazmayıp resimlerini yükle ınsert ımage böyle resim tablosu gibi ordan yükleyebiliyorsun resimlerinide inşallah açıklayıcı olmuştur
Cok tatli canim bende almak istyrm bundan ozellikle cupcakeli seylere acayip merak sardim burdaki arkadaslarda gore gore ama henuz alamadim daha bakalim ne zamn nasip olcak guzel gunlerde kullanirz insalh hepimiz.