• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şeffaflık

Buradaki arkadaşlar tartışıyorlar haklı olarak hepsi kendince haklı, ben de okuyorum ama peace denen arkadaşın konusundan beri takip ediyorum da 10 tane üyelikle sitede dolanıp sonra da adalet istemeniz sizce de gülünç değil mi? Yani aslında o protesto konusu sizin yüzünüzden de açıldı bence. Çünkü orda da geçiyor sanırım ifşa edin 10 tane üyeliği var kimdir diye.
O yüzden buradaki sözlerinize de güldüm bu sebeple :)

şu mesaja da sonuna kadar katılıyorum

hala ısrarcısın ama ikisin de yazdı kazen çete gibi konulara gelip sabote ediyorlar ağır yorum yapıyorlar ve konu açmaya korkuyoruz gibi mesajlardı.sende bin çok konuda geyik yapanlardansın okuyorum görüyorum.hatta onlar çeteyse sende tek başına bir çetesin bence :)

bence üstüne alman gereken çok şey var bunlardan.hatta çoğu kişi üstüne alınmalı gönderilenler değil hala burada var olanlar.

ama konu zaten bu değil.

Beni de kibleyin o zaman :)

Gidersem hakkınızı helal edin o zaman diyecek bişey yok

umarım gitmezsin hatta ağır küfür hakaret edenler hariç umarım kimse gitmez bu konuda kimseyi kiblemedim zaten şu ana kadar

ben yasaklardan taraf değilim zaten hak ettiğimiz zaman bir kaç günlük banlar alıyoruz siteden atılmak çok manasız

umarım gitmezsin hatta ağır küfür hakaret edenler hariç umarım kimse gitmez bu konuda kimseyi kiblemedim zaten şu ana kadar

ben yasaklardan taraf değilim zaten hak ettiğimiz zaman bir kaç günlük banlar alıyoruz siteden atılmak çok manasız
Basindan beri bu mesaji anlamayan herkes konudan gitsin bence kisisel yaklasanlar bunlar ama atilmasin kendi gitsin konudan.

Kim banlanmalı kısmında tarafsız olsam da son paragrafa tamamen katılıyorum. Şirket mirket adalet diyen falan var ya şaka gibi yorumlar gelmeye başladı :KK70:

Adalet arama falan değil bu arkadaşlar biz bizi biliriz saf yerine koymayalım birbirimizi.
İnsan haksızlığa karşı dururken, farklı fikirleri olanları aşağılıyorsa, dalga geçmeye çalışıyorsa, saldırgan tavırlar takınıyorsa ben orada art niyet ararım. Kendilerine katılmayanları yalaka yaptılar, orantısız güç kullanma diyerek zekalarını küçümsediler, sabrımı taşırma, bunu yazma, şuna yorum yapma diyerek ayar vermeye çalıştılar, biz bizi anlarız, anlamıyorlar boşver denildi. -Genel olarak yazıyorum bunu, isteyen üstüne alınsın- Gel de sen buna adalet arayışı, haksızlığa müdahale de. Kimse kimseyi kandırmasın üi olan üyeleri tanımasalar ya da sempati beslemeseler, burada uzun süredir görmüş olmasalar bu ulvi adalet arayışına girmeyecekler.
Kazen ve Mune'nin yazdıklarını da okudum ve bu konuda hak verdim ama zamanında çok müsamaha gösterildi bu konuda. Zamanında müdahale edilmeliydi. Bu bahsedilen şeylerden yani arkadaşa destek çıkmak için hücum edilmesi durumuna benzer bir şey yaşadım, kim yaptı hatırlamıyorum hemen göz ardı ettiğim için bir daha görmedim çünkü. Ancak bu yapılıyor bu sitede. Hemfikir olduğu, tanıdığı üye ile karşılıklı konuşarak üyeyi ezmeye çalışmalar, alttan alttan zekasını küçümsemeler. Ben buna izin vermem, muhatap olmam ama buna maruz kalan ve önlemini alamayan insanlar da var. En azından şunu diyebilirim artık; eski yeni, tanınmış üye farkı olmadan üi yapıldığını insanlar gördü.

bu konuda 60 sayfa tartışacak ne vardı anlamıyorum. bu forumda üyeler gerçekten büyük bir terbiyesizlik, alenen hakaret, insanları yanlış yönlendirme vs olmadığı sürece atılmamalı diye düşünüyorum. hele hele binlerce mesajı olan, siteyi site yapıp besleyen üyeler söz konusu olunca biraz daha savunulmaları da çok normal bence.

Hepsi de sevdiğim üye cidden, hele caninfistigi için ban yediğim oldu, o cirkinlesemedi ben cirkinlestim

Süresiz uzaklaştırma çok fazla ve olaya bu kişiler sanki darbe yapacakmış gibi yaklaşmak da abartılı,öte yandan kazenin de haklı bulduğum yanları var özel yazışmaları bilmiyorum yorum yok o konuda,kazenin hissiyatı şu şekil olmuş resmen, ağa ağa ağa alın size ağa, madem ağa benim al işte böyle olur ağa hıncı sezdim
adaletsizlik dediğin süresiz banlanmaları, üyelik iptali mi?

Konuya 100 tane yorum yapmışsınız.
Alakalı tek mesajınız var oda yukarıda yazdıklarınız..

Ben anlamıyorum arkadaşlar bu konu hesaplaşma meydanı mı?
Sen söyle yapmıştın, o öyle söylemişti
Zaten zamanında gitti ayşe ninde saçını çekti..

Bu mu yani..

Arkadaş dayanışmasıyla ne alakası var bu söylediklerinizin.
Bizler sonucun, çözüm kısmının çok fazla olduğunu
İzah etmeye çalışıyoruz.

Hem fikir olduğumuz noktadayız biz..

Ceza evet olabilir
Ama tamamen uzaklaştırılmayı hak etmediler.

Öyle bir yazıyorsunuz ki siz ikiniz pürü pakmış gibi..

Konu sahiplerine en sert giren üyeler gelmiş burada
O konuda şöyle yaptılar, bu konuda böyle söylediler..
Göz ardı edemezler miydi yapıyorlar.. şaka gibi..

AOK üyeleri öldürene kadar yerden yere vurduğunu bilmesek
söylediklerinden etkilenebilirdik.
Atıldın mı siteden, hayır bak hala burada aramızdasın ne güzel..

Grill Bdv de begenmeyen ülkeyi terketsin şeklinde konu açtığında
Eminim konu dışı, siyasi konu açmaman gerektiğini biliyordun..
Atıldın mı siteden, hayır bak hala burada aramızdasın ne güzel..

Eeeee neyin kafası bu?

son mesajım o idi. bu da en son mesajım olsun. beni alıntılamazsanız iyi olur.

herkese yapıldığı gibi işine gelen mesajlar alıntılanıp, birleşip, çeteleşip, lince başlanmış, hayırlı uğurlu olsun yeni örgütlenmeniz.
sayenizde diğerlerinin banlanmasını haklı çıkarmak ancak bu kadar başarılabilirdi. tebrikler.

seviye diyen arkadaşlar, çatamadığınız kişiler varken burada üst perdeden yorum yapmayın. korkaklık erdem değildir çünkü.

herkese iyi günler.

şu mesajıda yeni gördüm sen bizi alıntıla biz cevap verince ımı ılıntı yıpmıyın de olur tabi

sıkıştığınız anda hemen bunlar çete olmuş linç etmeye başlamışlar diyorsunuz çok komik oluyor buradan bakınca

konularda millete saldıran tek başına bir üye var hatta geçenlerde bir üye hatta bir kaç üye tepki gösterdi o kişiye tanıdık geldi mi sana? insanları linç etmeye çalışmadan önce ben kimim ve nasıl bir tavrım var diye düşünmek lazım.bilenip bilenip coşuyorsunuz :rolleyes:

burada tek çete görüyorum olar varken yüzlerine konuşamayıp onlar gidince arkalarından sallayanlar çetesi :)

son mesajım o idi. bu da en son mesajım olsun. beni alıntılamazsanız iyi olur.

herkese yapıldığı gibi işine gelen mesajlar alıntılanıp, birleşip, çeteleşip, lince başlanmış, hayırlı uğurlu olsun yeni örgütlenmeniz.
sayenizde diğerlerinin banlanmasını haklı çıkarmak ancak bu kadar başarılabilirdi. tebrikler.

seviye diyen arkadaşlar, çatamadığınız kişiler varken burada üst perdeden yorum yapmayın. korkaklık erdem değildir çünkü.

herkese iyi günler.

Siz dün 3 lü voltranı oluşturup yorum yaparken
aynı fikirdeyiz demek ki olmuş.

Bizler yorum yaparken çete oluyoruz. Biz neden aynı fikirde olarak
kabul görmüyoruz?

Hep bana sendromu, hımm güzelmiş.

Siz dün 3 lü voltranı oluşturup yorum yaparken
aynı fikirdeyiz demek ki olmuş.

Bizler yorum yaparken çete oluyoruz. Biz neden aynı fikirde olarak
kabul görmüyoruz?

Hep bana sendromu, hımm güzelmiş.

Hızını alamamış diğer topikte evet pankartı ile coşmakta kendisi, siyasete çevirdi bu bölümü.

Hızını alamamış diğer topikte evet pankartı ile coşmakta kendisi, siyasete çevirdi bu bölümü.

kimse kusura bakmasın
davasında bir insan ne kadar haklı olursa olsun
Bunu karşı taraf zor durumdayken gelip kusan insan
önce kendi iç mahkemelesini yapacak, kendi adaletini sorgulayacak..

Bu kadınlar çete eyvallah.
Siz nesiniz?

@grill konuları paralamaya kadar götür işi
Ondan sonra çete biz olalım, adam kayıran biz olalım
linç eden biz olalım..

Boş meydanda sallamak keyif verirken, karşılık görünce
biz bacılara saldırıyorlar yetişin ey dostlara bağlamak acı verdi demek ki.

Boşver çete olduğumuzu itiraf edelim gitsin.

Biz aslında çeteyiz millet, ele başları da giden kadınlardan biriydi. İsim veremiyorum şu an, adı lazım değil baş harfi office. Evet çete lideri oydu biz ona hanımağa derdik. Ondan önce canınfıstığı liderdi ama 5 yıldan sonra işi office'e devretti. Şimdi ona akıl hocalığı yapıyor. Her sabah bize talimat verir ve kim hangi konuda ne yazacak, kim nerede kim laf sokacak özel mesajla atardı. Myloch diye bir yazılım geliştirdi kendisi, onunla hallettik işleri. Site içinde site kurmuştuk, derin site elemanlarıyız biz.

Ayda bir buluşur yuvarlak masada ki biz buna kadınlar konseyi deriz, orada aylık plan yapardık. Nameever naif takılırdı ama en tehlikelimiz oydu. Bibi BDV sorumlusuydu, orayı çökertme işini ona vermiştik. Holavida'yı özel yetiştiriyorduk, yurt dışına yolladık özel dersler alsın ve yurt dışındaki çeteleri takip edip trendler hakkında bizi bilgilendirsin diye. Çok da trend takip eden, kaliteyi ilke edinmiş, vizyonlu misyonlu bir çeteyizdir sölemesi ayıp.

Diğerlerini ifşa etmek isterdim ama office şimdi aradı ve yeter ötme bu kadar dedi.

İşte kalanlarla devam edeceğiz artık yola. Yeni lider seçimi var 16 nisanda, başkanlık seçimleri ile bir olsun falan diye böyle gönderme yaptık. Ama office ruhani liderimiz olarak kalacak.. :cry:

Biz aslında çeteyiz millet, ele başları da giden kadınlardan biriydi. İsim veremiyorum şu an, adı lazım değil baş harfi office. Evet çete lideri oydu biz ona hanımağa derdik. Ondan önce canınfıstığı liderdi ama 5 yıldan sonra işi office'e devretti. Şimdi ona akıl hocalığı yapıyor. Her sabah bize talimat verir ve kim hangi konuda ne yazacak, kim nerede kim laf sokacak özel mesajla atardı. Myloch diye bir yazılım geliştirdi kendisi, onunla hallettik işleri. Site içinde site kurmuştuk, derin site elemanlarıyız biz.

Ayda bir buluşur yuvarlak masada ki biz buna kadınlar konseyi deriz, orada aylık plan yapardık. Nameever naif takılırdı ama en tehlikelimiz oydu. Bibi BDV sorumlusuydu, orayı çökertme işini ona vermiştik. Holavida'yı özel yetiştiriyorduk, yurt dışına yolladık özel dersler alsın ve yurt dışındaki çeteleri takip edip trendler hakkında bizi bilgilendirsin diye. Çok da trend takip eden, kaliteyi ilke edinmiş, vizyonlu misyonlu bir çeteyizdir.

Diğerlerini ifşa etmek isterdim ama office şimdi aradı ve yeter ötme bu kadar dedi.

İşte kalanlarla devam edeceğiz artık yola. Yeni lider seçimi var 16 nisanda, başkanlık seçimleri ile bir olsun falan diye böyle gönderme yaptık. Ama office ruhani liderimiz olarak kalacak.. :cry:

:KK70::D :D

Ayda bir buluşur yuvarlak masada ki biz buna kadınlar konseyi deriz, orada aylık plan yapardık. Nameever naif takılırdı ama en tehlikelimiz oydu. Bibi BDV sorumlusuydu, orayı çökertme işini ona vermiştik. Holavida'yı özel yetiştiriyorduk, yurt dışına yolladık özel dersler alsın ve yurt dışındaki çeteleri takip edip trendler hakkında bizi bilgilendirsin diye. Çok da trend takip eden, kaliteyi ilke edinmiş, vizyonlu misyonlu bir çeteyizdir sölemesi ayıp.

Hahahahaaa :olamaz::olamaz:
Office'nin kulakları çınlasın,hem bi kerem çete yardımcısıydı kendisi ben yokken görevi o alıyordu.:mapus::silah:

Beni de alın çetenize yeteri kadar yalakalık yapmışım grill arkadaşımıza göre.

kimse kusura bakmasın

Siz nesiniz?
Kimsenin arkasından demedim yüzüne dedim banlanınca şöyleydi böyleydi demedim
Övünüyordu dedim ben dobrayım diye dobralık bu değil
Cidden yapmasın artık kimseye kalanlarda benim çok canım yandı çok üzüldüm
Ağlıyorum yazıyorum hala yazıyordu
Artık bunlar kimseye yapılmasın kimse ben kadar üzülmesin diye yazdım
ben 10 yıl bankada çalıştım birbyaptığınız işlemden doğan hatamızın 5 ile 10 yıl sorumluluğunuz vardır istifa ettim ama hala sorumluluğu taşıdığım işler var
Bir yıl ondan özür bekledim Benin vicdanım rahat
Bu konuda son cevabım oda olsa üzülmesin ben çok üzüldüm o üzülmesin
Söylediğim sözünde cezasına razıyım madem birini inceltecek bişey yaptım araştırma da yapsam giremeyecek olsamda razıyım on yıl sonrasını önüme gelsede razıyım

Son düzenleme:
kimse kusura bakmasın

Siz nesiniz?

Aa sahi mi?
Onlar zor durumda olan insanlarla oynamayı pek severler oysa.
Sizin neden zorunuza gitti ki?

Ayrıca bu drama anlam veremedim ben.
Ui olmuşlar cevap hakları yokmuş da arkasından sallıyormusuz da ülkenin hali içler acısı valla.

Ben kendi adıma meydanı boş bulup gelmedim.
Bahsettigim üyelerle bu tartışmam oldu.
Yüzlerine söylediğim her şeyi burada tekrar ettim.
Sebep de şeffafliga katkım olsundu :)
Ayrıca biz dün aynı fikirde olmadık.
Pis yalaka, kinci falan olduk.
Daha dün yönetimin profillerinde dans yapan benmişim gibi.. :)
Onları görmesek iyiydi be..

Ama gördük ne yazık ki..

Back
X