• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şeffaflık

Sende de beni rahatsız eden şey şu oldu sevgili nomu, kendini çok dobra çok objektif çok X çok Y olarak tanımlamışsın (bkz. aşağıdaki mesaj) hani neredeyse MFÖ peki peki anladık şarkısını senin için yazmış diyeceğim. Ama görülen o ki bu üyelerle ilgili uzun süredir bir gazın varmış, madem bu kadar göz dağı veriyorlardı saz arkadaşlarıydı bunlar ve yönetim bu zamana kadar müdahele etmedi, yönetime bu sıkıntını dile getiren şikayetçi kişilerin de söz hakkı kullanabileceği bir konu açsaydın. Bak onlar öyle yaptı, bu bile onların kişiliğini seninkinden üstün kılmaz mı? (belki dilleri kötüydü, sarkastikti cezayı hak ettiler etmediler ayrı bir mesele) Ha diyorsan ki yönetimin yaptığı eleştirilemez bu da bir bakış açısı

Üyeler adına konu açmak yasaktır bunu bile bile neden o yasağı çiğneyeyim? Kaldı ki öyle konu açsam bunlar ilk yazan olurdu üye için konu açmak yasak sana ne diye ayar verirlerdi bir de sevgili yeni üye.

Sen daha bunları hiç taniyamamissin..

Tavsiyem bilmediğin konuda pek konuşmaman olur.

Sikayetimi de tam yerinde sıcağı sıcağına konu altlarında dile getirdim.
Mune abla da gerekli açıklamaları yaptı.

Haa tatmin etmiş miydi?
Hayır.
Hala o üyelere gerekli cezanın verilmediğini düşünüyordum.

Ama o üyeler o zaman çok mutluydu.
Şimdi tu ka ka oldu.

İnş polemik e girmez senin de yandaşların var kv görür diye kapattığım üyelikte görümcem ile sorun yaşadım öyle ağır şeyler yazdın ki fake misine döndü olay ardından bebeğimi kaybettim senle alakası Yok ama çokkkkk üzüldüm
hastanede yazdıkların vardı aklımda kan ter içinde konu açtım ateşim var terliyorum benimle kavga ettin sende az değilsin hani yine et ben de unutmadım biliyor musun bu ilk ve son yorumum bir konuya o kişiyi harap edene kadar yorum yapıyorsun diyip gitmiyorsun öZelden yazacaktım banlanmayı gitmeyi göze aldım burdan çok şey öğrensemde hastalıklarımla ilgili araştırma yapsamda haksız olabilirdim ama dobralık öyle saldırı değildi sevmiyorum seni bu kazen in bilgisiyle aldığın o üyeliğimi kapatıp aldığım üyelik burdan vurma bir şeyini bulup vurmayı incitmeyi iyi bilirsin
Sonra biriyle küfürlelmişsin mahkemede uğraşıcam demişsin konunda benim mahkemeyle işim olmazda sonuna dibine kadar gidiyorsun incitmek ne çok ağır sözleri dobralık diye yazıyorsun bye

Konuyu ve seni hatırlayamadığım için yorum yapamıcam sevmek zorunda değilsin

Gidenlerden ziyade burda kalan don kişotlara benim yorumlarim
Bu tarz bu avamlik yok denedim kelimeler bulaniyorum canin cok acimis senin cesaret edemediklerini kusmaya gelmissin her zamanki gibi 48478282 tane yorumu la konuyu saptirdin ve kendine cevirdin meydan senin yaz ciz ama seviyeli seviyeyi assagiya cekme hakaretlerinle.

Bu tarz bu avamlik yok denedim kelimeler bulaniyorum canin cok acimis senin cesaret edemediklerini kusmaya gelmissin her zamanki gibi 48478282 tane yorumu la konuyu saptirdin ve kendine cevirdin meydan senin yaz ciz ama seviyeli seviyeyi assagiya cekme hakaretlerinle.

Daha önceden yazmadıklarım doğru, şimdi yeri geldi darkmore ve sana yazmak istedim geçmişte böyle yaptınız şimdi böyle yapıyosunuz samimi değil dedim

Onun dışında giden üyelerle ilgili yaram olacak ya da cesaret edemeyecegim hiçbir durum olmadı hiç takışmadık, ama seni sevmediğim doğru, senin bu işi üstlenmen kadar giden kızlara kaybettiren bişey yok

Kapanması talep edilmişti aslında.
Neden kapaniyor kac sayfa uslupla fikirler tartisilmis kotu soz soylenmemis konulari sabote edenler yuzundenmi yazik o kadar bilenmislerki haksizliga karsi cikisimiz bile onlari rahatsiz ediyor ama bir elin parmaklarini gecmiyorlar bizim yanimizda neyseki.

Daha önceden yazmadıklarım doğru, şimdi yeri geldi darkmore ve sana yazmak istedim geçmişte böyle yaptınız şimdi böyle yapıyosunuz samimi değil dedim

Onun dışında giden üyelerle ilgili yaram olacak ya da cesaret edemeyecegim hiçbir durum olmadı hiç takışmadık, ama seni sevmediğim doğru, senin bu işi üstlenmen kadar giden kızlara kaybettiren bişey yok
Ben ustlenmeseydim bu isi savunacaktin yani onlari derdini gel profilimde yaz dedim yine her zamanki gibi konulari dagitmayi basardin.

Neden kapaniyor kac sayfa uslupla fikirler tartisilmis kotu soz soylenmemis konulari sabote edenler yuzundenmi yazik o kadar bilenmislerki haksizliga karsi cikisimiz bile onlari rahatsiz ediyor ama bir elin parmaklarini gecmiyorlar bizim yanimizda neyseki.

Kötü söz söylenmemiş mi?
Nalıncı keserini bilir misin

Ben ustlenmeseydim bu isi savunacaktin yani onlari derdini gel profilimde yaz dedim yine her zamanki gibi konulari dagitmayi basardin.

Beni yerden yere vurmuş birinin profilinde neden yazışayım, etiketlenene kadar da bandan falan haberim yoktu olay olduğunda bende banlıydım s

Beni de banlayabilirler arkamdan bu kadar samimiyetsiz sözde adalet arayışı da istemem, giden 10 kişi deniyo ama burda adı zikredilenleri tanıyorum ve seviyorum da ne siyasetten bilendim ki girmiyorum ne de hayat tarzım farklı, bu başlığa girdim gireli anlatmak istediğimi anlamamak için kötü niyetli olmak lazım, diyorum ki ben kimseyi arkadaşım diye savunmam, geçmişte bu yapıldı yanlıştı, bence, sevmiyorum diye de kimseyi yermem, burda yapılan adalet arayışı falan değil zaten sonra biz adil olmak zorunda değilize döndü olay, ben vatandaşım falan yazmış biri, komik
sence burada onları savunanlar ki ben arkadaşları falan değilim sırf arkadaş oldukları için mi savunuyor yoksa ortada bir haksızlık olduğu için mi?

seni bu konuya etiketleyen kişi çok hatalı bence çünki herkesin adalet terazisi kendini göre işler ve bence dobralıkla bencillik arasında ki inci çizgiyi iyi ayırt etmek gerekir.örneğin ben senin hiç dobra olduğunu düşünmedim hatta çoğu zaman çok acımasız geldi yorumların ama acımasız yorumlar yapıyor diye gönderilen elvanelvan canın fıstığı gibi üyeler tam tersine naif kibar üyelerdi.benim kafam bunu almıyor işte.

diğer gündeme getirdiğin olayda ve başka bir konuda daha örneğin seni savunmuştum çünki karşı taraf haksızdı seni arkadaşım olduğun için mi savundum sence,biz arkadaşmıyız?

burada samimiyetsiz olan senmişsin gibi geliyor bana.hala konuyu tam bilmiyorsun ve geçmişin hırsları ile hareket ediyorsun.elbette sadece adminler haklı yada gidenler haklı diyemeyiz ama ortada olan garipliğe de gözlerimizi yumamıyoruz maalesef.

sence burada onları savunanlar ki ben arkadaşları falan değilim sırf arkadaş oldukları için mi savunuyor yoksa ortada bir haksızlık olduğu için mi?

seni bu konuya etiketleyen kişi çok hatalı bence çünki herkesin adalet terazisi kendini göre işler ve bence dobralıkla bencillik arasında ki inci çizgiyi iyi ayırt etmek gerekir.örneğin ben senin hiç dobra olduğunu düşünmedim hatta çoğu zaman çok acımasız geldi yorumların ama acımasız yorumlar yapıyor diye gönderilen elvanelvan canın fıstığı gibi üyeler tam tersine naif kibar üyelerdi.benim kafam bunu almıyor işte.

diğer gündeme getirdiğin olayda ve başka bir konuda daha örneğin seni savunmuştum çünki karşı taraf haksızdı seni arkadaşım olduğun için mi savundum sence,biz arkadaşmıyız?

burada samimiyetsiz olan senmişsin gibi geliyor bana.hala konuyu tam bilmiyorsun ve geçmişin hırsları ile hareket ediyorsun.elbette sadece adminler haklı yada gidenler haklı diyemeyiz ama ortada olan garipliğe de gözlerimizi yumamıyoruz maalesef.

Senin böyle bir malumatın mı var?
Üyeler sert yorum yaptı diye mi atılmış ben takip edemedim demek link verirsen bakarım, eğer öyleyse evet ben de banı hakediyorum gereği yapılsın

Hafizalar filden masallah cunku. Yonetimi terbiye sinirlari icerisinde elestirdigimiz zaman sen de bana gecmiste bunu yaptiydin benle ayni fikirde degildin arkadasini kayirdiydincilar geliyor yorumlarla. Sonra da biz don kisot oluyoruz. Ne alakadir anlamadim.

Senin böyle bir malumatın mı var?
Üyeler sert yorum yaptı diye mi atılmış ben takip edemedim demek link verirsen bakarım, eğer öyleyse evet ben de banı hakediyorum gereği yapılsın

evet kazen bir kaç yazışma ekledi ve bu tip bir şey dedi.şimdi bulamam onları zamanım yok ama bulan arkadaşlar lütfen eklesin buraya.konuda var.

artık bu ağır yazan konularada geyik yapan ki yapmayan yok hepimiz yapıyoruz üyeler yüzünden kaç üye mağdur oldu biliyor musunuz dedi ve ekledi

önce bu kişiler o geyik topiğinden gitti denildi sonra da işte ağır yazdıkları çete oldukları için denildi yani kaç gündür şunu anlatmaya çalışıyoruz ortada bir netlik yok bu insanlar niye hedef gösteriliyor neden yapmadıkları şeyler için suçlanıyor olay nedir benzerini bir gün bizde mi yaşayacağız

yoksa hiç birisi benim kankam değil çoğuyla belki yazışmam bile yoktur

evet kazen bir kaç yazışma ekledi ve bu tip bir şey dedi.şimdi bulamam onları zamanım yok ama bulan arkadaşlar lütfen eklesin buraya.konuda var.

artık bu ağır yazan konularada geyik yapan ki yapmayan yok hepimiz yapıyoruz üyeler yüzünden kaç üye mağdur oldu biliyor musunuz dedi ve ekledi

önce bu kişiler o geyik topiğinden gitti denildi sonra da işte ağır yazdıkları çete oldukları için denildi yani kaç gündür şunu anlatmaya çalışıyoruz ortada bir netlik yok bu insanlar niye hedef gösteriliyor neden yapmadıkları şeyler için suçlanıyor olay nedir benzerini bir gün bizde mi yaşayacağız

yoksa hiç birisi benim kankam değil çoğuyla belki yazışmam bile yoktur

Evet bulan eklesin bende bekliyorum, ağır yazmakla konular da geyik yapmak zaten aynı şey değil

Evet bulan eklesin bende bekliyorum, ağır yazmakla konular da geyik yapmak zaten aynı şey değil

hala ısrarcısın ama ikisin de yazdı kazen çete gibi konulara gelip sabote ediyorlar ağır yorum yapıyorlar ve konu açmaya korkuyoruz gibi mesajlardı.sende bin çok konuda geyik yapanlardansın okuyorum görüyorum.hatta onlar çeteyse sende tek başına bir çetesin bence :)

bence üstüne alman gereken çok şey var bunlardan.hatta çoğu kişi üstüne alınmalı gönderilenler değil hala burada var olanlar.

ama konu zaten bu değil.

Back
X