grill,
üye farklı zamanlarda farklı kavgaları için konu açıyor ama hep eşiyle ilgili olduğundan ister istemez aynı konu algısı oluşuyor, Ece'yi biliyorum, o hala sitede, kullanıcı adı farklı ama sitede, mesela zipzip vardı, denk geldiniz mi bilmiyorum, konu açmazdı yaş sorardı her topikte, üyeler ona da çıldırmışlardı, genç bir kız olduğunu öğrendik, telefon görüşmesi yapıldı.
Anlatamadığımız nedir biliyor musunuz? Herkeste biraz takıntı vardır, bu takıntı kiminin hayatını direkt etkiler kiminin etkilemez, bu insanlar takıntıları hayatlarını direkt etkileyen insanlar yazıp rahatlama derdindeler, evet sinir ediyorlar mı ediyorlar, çıldırtıyorlar mı çıldırtıyorlar ama yapılacak şey çok basitti, göz ardı et butonuna basılırdı üyenin hiçbir konusunu görmezlerdi.
Birde oluşturulmak istenen algı hoş değildi, tek bir üye için deniyor, mevzu o üye değil, olamaz da, o üyenin topiği ve kendisi hedef alınarak Kazen'in üstüne gidilmesidir mesele.
Topikte al aşağı etmekti maksat dedim ona bile güldüler, yahu Kazenin yöneticiliğini ele geçirmekten bahsetmediğimi bal gibi biliyorlar, daha basit yazayım o zaman, aynen olay şu, bizim dediğimiz olacak, taraftar toplayalım ki yönetim dize gelsin istediğimiz kişileri attırma gücüne sahip olalım.
Kadın fake değil aradı konuşuldu diyoruz, ona bile inandıklarını zannetmiyorum, fake değilim diyen birini zorla kolundan tutup atalım mı?
Hadi onu atalım, sıra kime gelecekti? Ben hepsinin taktiklerini bilirim, sadece bu üyeler için demiyorum, arkadaş olan samimiyet kuran herkesin taktiği aynıdır, yaz, tahrik et, kışkırt banlat, aralarından birini banlatmak istedikleri üyeler için cengaver seçerler, o atılır yazar kendi banlanırken birkaç kişiyi götürür, diğerleri geri planda savunma da kalır, biz farkında değiliz mi sanıyorlar?
O topiklerini açtıklarında da sonunu biliyorlardı, bilmiyorlarsa bende Mune değilim.