küçükken en sevdiğin oyuncağın neydi hürremcimm ???
pembe panterim ve tuli diye bir tavşanım vardı...ve çok severdim...:asigim:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
küçükken en sevdiğin oyuncağın neydi hürremcimm ???
nickin neden hürrem ? neden 2000?
hüremcim seni bugün ne giydinden tanıyorum,çok sempatik geliyorsun bana :1hug::asigim:baya ara vermiştin siteye çok özlemiştim seni.:1rolleyes:işallah sık sık görürüz seni.
bende inanamıyorum sana...ne çok şey biliyorsun ...:1shok:... bende imrendim şimdi sana....tanıyorum sanmıstım senı...
oy kullanırken demıstımkı guzellık sırlarını ögrenırız bakımlarını ögrenırız ama ben bambaska bı hurrem gordum..
umarım atlamadan unutmadan yazabılırım aklımdan gecenlerı cunku okadar hızlı okadar cok sey gecıyokı suan...
benım tanıdıgım hurrem guzel bakımlı guzel gıyınen taze anne ,anne olmayı cok cok cok ısteyen bunun icın mucadele veren ve coookkk becerıklı bı hatundu
ben bugun nelermı ogrendım*???
1.cıdden cok guzel bı kadın hurrem
2.yasının 30 olmasına ınanamıyorum
3.buyuk kızının olmasınada ınanamıyorum masallah
4.okadar uzun suredır evlı olabılecegınıde hıc dusunemezdım
(ayrıca gelınlıgıne bayıldım ama encokta nısanlıgına bayıldım)
kızlar belkı kacırdı ama hurrem örguymus dantelmıs cesıt cesıt yemekmıs herseyı bılen bı hatun
ıste boyle bı hatunun neolur kusura bakmayın!!! ünv.mezunu hemde yarı sanatcı hemdeeeee hostes olabılecegı aslaaaa gecmezdı aklımdan
lohusa halınle hatta bebegını kucagına aldııg anda bıle makyajlı olan burun amelıyatında yatagında yatarken bıle bakımlı olan bu hatun meger bı genc kız annesımıymıssssss
el örmesı sabahlıgını meleklı dantel kapı camı örtüsü senın degılmıydı??? yaa o puf seklınde örguler ya ben karıstırıyorum yada cıdden senden 2 adet var...
ben ne gordum bıde bılıyomususn hurremcıgım (aslında benden buyuksun ama oyle guzelsınkı abla demeye dılım varmıyo) guclu akıllı bı kadın gordm
yıllar gecmıs en kızgın belkıde enkırgın demelıydım anında bıle esıne askla sıırler yazılar yazan askı bıle asılce yasayan bı kadın gordum...
cok ımrendım sana dılerım senın yarın kadar olabılırım
not:her sorulana tsk edıp cvp vermısısın kendıını tanıtan yazına resımlere sorulan soruları atlamamana ayrıca ımrendım.cok asıl bı hanımefendısın
sorularma gelınce
1.esın ne ıs yapıyo?
2.kızını edanur'u bıze bıraz anlatırmısın sorun olmazsa??
sana hayatında mutlluklar huzurlar dılıyorum kalbı guzel yuzu guzel hatun...
Hürremcim ben seni meshur mutfak pozlarindan taniyorum; o zamanlar genelde sessiz sessiz
topigi takip edenlerdendim...
Ne gariptir ki seni KK`da görmeden bir gün önce "acaba Hürrem nerelerde, neden kayboldu? Topikte
sorsam mi bi?" diye düsünmüstüm ve ertesi gün girdigimde seni gördüm...
Seninle bire bir sohbetimiz olmasa da pozitif elektirik aldigim birisin; cok sicakkanli, mütevazisin...
Ayrica yasadiklarini hic cekinmeden gocunmadan anlatabilen cok cesur bir bayansin; seni tebrik ediyorum canim...
Rabbim birdaha dert/sIkInti/aci yasatmasin insaallah...
Ayrica basin sagolsun; Rabbim babaciginin mekanini cennet eylesin... benim de babacigim 9 ay önce
vefat etti; yasadigin acinin ne kadar büyük oldugunu cok ama cok iyi biliyorum... ben hala tam olarak
toparlanamadim... Rabbim sabir versin bize...
Soruma gelince: hosteslik yaptiginda dönemde hic bir ucus aninda tehlike atlattin mi?
Daha yazilari sorulanlari tam okuyamadigim icin sorumu sonraya sakliyorum hurrem2000 cigim..
Seffaf odada misafirligin hayirli olsun . Sorulari hep ictenlikle cevaplamisin tebrik ederim. Ben eski zamanlarn bilmiyorum 1 seneden beri kk da oldugum icin . Yani senin yokluk zamanlarina denk gelmisim .. Ama artik bugun ne giydinde SIk sIk karsilasiriz sanirim.. Ummarim gecmiste yasadiklarin geride kalir vebundan sonra ailenle beraber huzur icinde yasarsin
kızını anlattıgın yerlerde tuylerım dıken dıken oldu..
cok duygulandım.. senın en guzel eserın kızın olmus.masallah bu yasata bukadar yetenekelrının farkına varmıs.gururduydum.vatanımıza mılletımıze hayırlı bı evlat yetıstırdıgın ıcınde Allah senden razı olsun ve tsk ederım..
amelıyatı kacırmısım bak.ama oyle hos hatunsunkı hasatalıgı yakıstıramamıs beynım sana estetık dusunmusumtum hastalıklar sıyrılsın gıtsın..
okadar guclusun kı emınımhereyın ustesınden gelırsın.
senı tanıdıgıma memnun oldum dılerım bıyerlerde kesısır yollarımız..
okudugumuz kıtaplardan ılgı alanlarımıza cok benzettım senle kendımı ama senın kadar olamam tabıykı ımkansız özellıkle sabır ve tatlı dıl konusunda
buarada bende edanur gıbı ılk cocuktum.ve 10 yıl abla olmaması ona kayıp degıl kazanc buna emın ol.senın en ıı arkadasın olmus ve kucucuk yasta kendını kesfetmıs sen nekadar yeteneklıde olsan tek cocuk olması senınde onda farkedecek coksey bulmana neden olmus bunu dusun ve bıdaha "gec abla oldu" dıye d
usunme neolu??
bırde nacızane bı tesbıtım daha var:
bukadar el ısı
2 cocuk ve evlılık ve gercekten cok cok bakımlısın
bunun yanında gayet ııde bı okuyucusun bunun sırrı olarak azmı tv izlıyosun azmı uyuyosun vaktını cok verımlı kullanıyosun? mutfak pozlarından bılıyorumkı evınde mıs gıbı:)
çok teşekkürler canım benim...demek sende beni unutmamışsın... bu inan bana çok mutlu etti beni...
hakkımdaki düşüncelerinden dolayı çok teşekkür ederim...Şeniz
yaşadıklarıma gelince .. ilk zamanlar değil konusu geçmesi aklıma geldiğinde bile ağlama krizlerine giriyordum.. ama şimdi galiba geçti.. çok rahat konuşabiliyorum .
seninde başın sağ olsun tatlım.çok zor bişi baba kaybı.. benim babacığım 56 yaşında aniden kalp kriziyle aramızdan ayrıldı.inanılmaz bişiydi. hala bi gün çıkp gelecek diye bekliyorum desem yalan olmaz... alyansı , saati bende .kutsal bir emanet gibi saklıyorum onları hergün açıp bakıp bir kaç cümle kuruyorum sanki beni duyacak gibi...bazı geceler rüyalarıma gelip saçlarımı okşuyor...uyanmak istemiyorum.biliyorum uyanınca bitecek .senağlama
Rabbim sabırlar ihsan eylesin geride kalanlara....:Saruboceq:
ewet bir kaç kez tehlike atlattık...ama en önemlisi.hollanda masthrich ten kalkışımız esnasındaki motor yangınıydı...o hava alanı etrafında o sezonda göçmen kuş sürüleri olurmuş.uçağımız havalandı ve birden içeri kötü bir koku doldu .biz henüz kalkış esnasındaki yerlerimizdeydik.ve başımı cevirdiğimde motorlardan duman ve alevler çıktığını gördüm... :1shok:
hah buraya kadarmış dedim içimden.ama kaptanpilotumuz mükemmel bir gövde inisi yptı. ve önce tüm yolcular ve ardından biz uçağı terk ettik..
Rica ederim canim; eger seni buradaki insanlar unutamadilarsa bu senin "marifetin" yerimseniben
Sagol canim, amiin... evet, gercekten cok ama cok zor birsey insanin babasini kaybetmesi.
Ayni ben de senin gibi hala kabullenebilmis degilim; sanki uzaklarda bir
yerlerde yasiyor ve bigün cikip gelecekmis gibi geliyor. Benim babacigimda aniden
kalp damarinin catlamasiyla vefat etti mafoldumben Bu hayatta olmasa da herzaman
benim yanimda oldugunu biliyorum... bir kac ay önce yasadigim üzücü bir olayda
gece rüyama girdi ve bana sarildi, benimle agladisenağlama
Neyse... ben canimi acitan seyleri konusmasini sevmiyorum aslinda; daha fazla kötü
olmadan susayim en iyisi yerimseniben
Unutmayalim: bu sadece gecici bir ayrilik; birgün insaallah kavusacagiz...
Cok gecmis olsun canim; Rabbim korumus sizi...
Ben de yillar önce büyük bir tehlike atlatmistim ucakta: cok kötü bir sekilde hava
bosluguna düsmüstük; cok siddetli bir sekilde gürültü cikti ve bayilanlar, aglamaya
baslayanlar; doktor ihtiyacindan dolayi anonslar yapildi vs.. Yanimdaki aglayan kizi
teselli etmeye calisiyorum, ama icimden dedim "evet buraya kadarmis, gidiyoruz";
dua ede ede sakin kalabildim...
O günden beri ucaga eskisi kadar rahat binemiyorum ne yazikki...
merhaba hürrem
seninle tanışmıyoruz ve sorum da yok ama sana gelen soruları ve verdiğin cevapları okudum,inanırmısın şu saatte içimi bi huzur kapladı nedense....anlam veremiyorum buna ama böyle hissettim birden.....sanırım tarzından kaynaklanan bişey...
dediğim gibi sorum yok sadece seni hayata karşı duruşundan ve asilliğinden dolayı kutlamak istedim....
kızlarınla ve eşinle birlikte mutlu bir ömür dilerim.....a.s.