Şeffaf Oda 8.Hafta Konuğumuz "hürrem 2000 " -Buyrunuz :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hoşbulduk tatlım...canım benim...
nisanım iyi çok şükür... salı aşısı var ....
RİYA kar cım... yalan ..mafoldumben
ah benım guzel kalplı arkadasım..boshayallersmile..
hem evlerımız yakın hemde kalbımız unutma ne zaman ıstersen burdayım..senı cok sevıyorum ..gercekdende herseyın en guzelını hak edıyosun dılerım şans ve guzellıkler senle olur unutma belkı yasadıkların agırdır ama dılerım evlatlarından yuzun guler canım..

uzun sure kk da yoktun. bu arayi vermeden once cok samimi olup kk ya geri dondukten sonra ayni samimiyeti bulamadigin kisi ya da kisiler oldu mu? sempatiksalakcinni

ewet tatlım uzun bir süre yoktum....malesef....
ve geri dönüğümde KK yine bıraktığım gibi...sımsıcak...:enbuyukkk:

erken yasta anne olmanın ıyı ve kotu tarafları var mı...
Kk dan neler ogrendın....

Hayal kırıklıgına hıc ugradın mı..

En cok neye kızarsınn

Merhaba hürrema.s.
seninle konuşma fırsatım olmadı hiç ama pozitif elektrik saçıyorsun maşallah:):1hug:
öncelikle fiziğine sacına güzelliğine bayıldım .Taş gibi hatusun yahu:nazar:
popunu kaşı bence .herkes sana hayran oldu çünkü :):hooray:
hele 2 çocuk annesi olduğunu okuyunca inanamadım.Benimde hayalim hep genç anne olmaktı ama
yaşım 23-24 hala koca bulamadım çocuk yapacak :utangac:
Hosteslik yapmışsın ne güzel sanırım evlenince bırakmak zorunda kaldın

benim sorum şu hürremcim şuan istesen çalışabiirmisin?sen ayrıca resim öğretmenisin.bu mesleğini yapabilirsin.

ikinci sorum şu geçmişe gitsen neyi değiştirmek isterdin ?

buda üç olsun hadi (allahın hakkı 3 tür:) saçlarının bu güzelliğini neye borçlusun?postiş değil sanırım

çok tatlısın karamelim güzelim...çok teşekküler ...inşallah hayırlısıyla iyi ve sana laik bir eş bulup evlat sahibi olursun bitanem...ve bu eş öyle bir eş olsunki sana hayırlı bir koca evlatlarına mükemmel bir baba inşallah......
aslında evlenince bırakmadım işimi...bebek sahibi olduktan sonra bıraktım... bebeğimi kimselere emanet edemedim çünkü...
geçmişe gitsem o fırtınalı dönemi silerdim.. mümkün olsaydı ...keşke...
çok ağır izler bıraktı bende silinemeyecek kadar derin....
sağlıklı besleniyorum...bu tırnaklar kadar saçlardada önemli rol oynuyor...ısırgan otu kürü yapıyorum sık sık...ve saçlarım kendi saçlarım ...bayanssulusmile

modayı geleceğe göre belirlemişsin alkisalkisalkis
bikaç sene önceki gelinlik fotolarına bakılınca bile nasıl beğenilipte giyilmiş dediklerimiz oluyo
yine özüne döndün ama saçının bakımı zor maşşallah
bu arada kızının saçlarıda uzun gibi anneciğinin kumral versiyonu olmuş

dimi öle olmuş gerçektende...:1shok: ben geleceği gören hatun....:1shok:
çok tatlısın ya... benim arkadaşımda aynı şeyi söylüyor.. nasıl bu gelinliği giymiş bide boz vermişim diyo....kaydirigubbakcemile3
ewet saçlarımın bakımı hiç kolay değil... ama ben galiba zoru seviyorum...
ewet kızımında uzun saçları....zemuszemus

Hoşgelmişsin oh be sonunda diyim :))
Umarım iyisindir ve çook daha iyi olursun, çok mutlu oldum gördüğüme sadece bunu yazmak istedim...opuyorumnanaktan

bebeğim buz devrim....bende seni gördüğüme çok sevindim...çok teşekkürler....
iyim tatlım daha iyiyim....inşallah sayenizde çok daha iyi olucam....bende seni kocamannnnnnnnnnnnn öpüyorum....opuyorumnanaktan

merhaba öğretmeniiiim:):kedi:
hangi üniversiteden mezunsunuz?
bir de çizdiğiniz resimleri görebilir miyim?
şimdiden teşekkür ederim cevabınız için...a.s.

merhaba şeker....çok tatlısın ya....çok da samimi....
mimarsinanmevzunuyum...çizdiğim resimleri digital ortama aktarmadım ama sizler için en kısa zamanda bunu yapmak istiyorum.... ben sana yürekten teşekkür ederim...Şeniz

ımmm hürrecim gene bennn gündüz sorduklarım yetmemiş gibiii gene geldim sorgulamayaaa seni bacımmm :1: şimdikkkk ımmmm anne olmak sana nelerr kattaaa acebaaaa efendimm :kedi:

canım hep gel bitanem....
anne olmak bana çok şey kattı...sayısız...
en başta bireysel düşünmemeyi öğretti... hep yavrularım var ön sırada artık...bence en başta ve hep olması gereken bişi bu... anne olunca daha iyi anladım....seçenekleri çoğaltmak mümkün..ama bence en değerlisi bu..boshayallersmile.

canım hep gel bitanem....
anne olmak bana çok şey kattı...sayısız...
en başta bireysel düşünmemeyi öğretti... hep yavrularım var ön sırada artık...bence en başta ve hep olması gereken bişi bu... anne olunca daha iyi anladım....seçenekleri çoğaltmak mümkün..ama bence en değerlisi bu..boshayallersmile.

geldim cnmmm ımmm pekiiiiiii saçlarını kendin miboyarsın yoksa kuaför mü çok bakımlısınnn bu aradaaa fotolarındn gördğüm kadarıylaa opuyorumnanaktanbayanssulusmile

Ablası ,canısı birtanesi
Benim sana sorum yok
Ama birşey söylemek istiyorum
Sakın bir daha bu kadar uzun süre siteden uzaklaşma
Seni çok özledim:olmaz:mafoldumben
Seni çok seviyorum kendi güzel:nazar: kalbi güzel
HürremimŞeniz

ablam benim....canımmmmmmmmmmmmm...
peki ablacım....inşallah.artık hep buradayım..
bende seni çok özledim ama sen gittiğinde bir kanadım kırılmış gibi hissettim ben.senağlama...ve o ara sana çok ihtiyacım vardı biliyorumusun canım ablam.. değerli fikirlerine tecrübelerine....mafoldumben
bede seni çok seviyorum canım ablammmmmmmmmmmmm....Şeniz

Canım öncelikle hoşgeldin benim sana sorum yok,keza kendini öyle güzel ve içten anlatmışsınki,çok samimi bulduğumu ifade etmek isterim.Eşinle ve çocuklarınla huzur dolu bir ömür dilerim......a.s.

çok teşekkürler redlight71...Şeniz
...
amin inşallahhhhh.:Saruboceq:..

ah benım guzel kalplı arkadasım..boshayallersmile..
hem evlerımız yakın hemde kalbımız unutma ne zaman ıstersen burdayım..senı cok sevıyorum ..gercekdende herseyın en guzelını hak edıyosun dılerım şans ve guzellıkler senle olur unutma belkı yasadıkların agırdır ama dılerım evlatlarından yuzun guler canım..

canımsın arkadaşım....
aynen öyle kalp kalbe karı bitanem...
iyi dileklerin için çok ama çok teşekküler...Şeniz.
:Saruboceq:AMİNNNN inşallah..:Saruboceq:.

erken yasta anne olmanın ıyı ve kotu tarafları var mı...
Kk dan neler ogrendın....

Hayal kırıklıgına hıc ugradın mı..

En cok neye kızarsınn

kibelam canım...seni görmek ne güzel...
erken yaşta anne olmanın aslında pekte kötü bir tarafı olduğunu söyleyemem...sadece iş ve kariyer bakımından herşey yolunda gitmiyor... tecrübelerim bunu öğretti bana...yani hem çocuk yapıp hemde yariyer yapmak biraz güç....
ewet kibelam hde nasıl....çok fenaydı....:1shok:
en çok yalan kızdırıyor beni....ve riyakarlık...:kızgın:.

geldim cnmmm ımmm pekiiiiiii saçlarını kendin miboyarsın yoksa kuaför mü çok bakımlısınnn bu aradaaa fotolarındn gördğüm kadarıylaa opuyorumnanaktanbayanssulusmile

ewet mümkün olduunca bakımlı olmaya çalışıyorum... ben saçlarıma röfle yaptırıyorum. kendi renginin üzerine yani açtırmadan... röfle girince işin içine...mecburen kuaföre gitmem gerekiyor....evdede yapılıyor sanırım artık ama henüz o derecede iyi değilim....bilmiyorumkismile

ablam benim....canımmmmmmmmmmmmm...
peki ablacım....inşallah.artık hep buradayım..
bende seni çok özledim ama sen gittiğinde bir kanadım kırılmış gibi hissettim ben.senağlama...ve o ara sana çok ihtiyacım vardı biliyorumusun canım ablam.. değerli fikirlerine tecrübelerine....mafoldumben
bede seni çok seviyorum canım ablammmmmmmmmmmmm....Şeniz
Canımsın yaaaŞeniz
Benim aslında siteye dönmeye hiç niyetim yoktu
Ama sitede okadar çok sevdiğim kişi varki(ki sende bunlardan birisin)
Sizler için geri döndüm
Dediğimgibi seni göremeyince çok merak ettim
Defalarca profiline gidip baktım
Başına neler geldi bilmiyorum ablacığım
Ama emin olduğum tek şey
Sen hepsinin üstünden gelebilecek kadar olgun ve güçlüsün
Yinede fikirlerime ihtiyacın olduğu heran yanındayım bunu sakın unutma güzel HürremimŞeniz

ewet mümkün olduunca bakımlı olmaya çalışıyorum... ben saçlarıma röfle yaptırıyorum. kendi renginin üzerine yani açtırmadan... röfle girince işin içine...mecburen kuaföre gitmem gerekiyor....evdede yapılıyor sanırım artık ama henüz o derecede iyi değilim....bilmiyorumkismile

şimdi gelelim diğer bi sorumaaa hürrem 2000 adlı arkadaşımızı nerdeyseee kk da herkes çok sevioo sende bunun nedeniiii nedirrr cnm ?bilmiyorumkismile

hürremcim seni hiç tanımıyorum,konuşmuşluğumuz da yok(o yüzden soru gelmiyor aklıma) ama az çok fikir sahibi oldum hakkında.
kötü günlerin olmuş,inş bi daha geri gelmezler.
samimi ve şeker bi insansın maşallah diyorum a.s.:nazar:

Canımsın yaaaŞeniz
Benim aslında siteye dönmeye hiç niyetim yoktu
Ama sitede okadar çok sevdiğim kişi varki(ki sende bunlardan birisin)
Sizler için geri döndüm
Dediğimgibi seni göremeyince çok merak ettim
Defalarca profiline gidip baktım
Başına neler geldi bilmiyorum ablacığım
Ama emin olduğum tek şey
Sen hepsinin üstünden gelebilecek kadar olgun ve güçlüsün
Yinede fikirlerime ihtiyacın olduğu heran yanındayım bunu sakın unutma güzel HürremimŞeniz

ablam benim....kalp kelbe karşı.. bende ,bizde seni çok seviyoruz....
ahh ablam ahhh. çok zor günlerdi...hala hatırladıkça gözlerimden süzülen yaşalara hakim olamıyorum....
inşallah hepsi geçecek.. ve ben dimdik ayakta olacağım kızlarım için....
peki ablacım....canımbenim... Şeniz

şimdi gelelim diğer bi sorumaaa hürrem 2000 adlı arkadaşımızı nerdeyseee kk da herkes çok sevioo sende bunun nedeniiii nedirrr cnm ?bilmiyorumkismile

eyvahedigeldismile,:kedi:,bilmiyorumkismile,:uhm:,:sm_confused:,:1shok:
bu soruya ben cevap veremicem yaaaaaa....:utangac:
diğer arkadaşlar bir yardıncı olsa...eyvahedigeldismile

hürremcim seni hiç tanımıyorum,konuşmuşluğumuz da yok(o yüzden soru gelmiyor aklıma) ama az çok fikir sahibi oldum hakkında.
kötü günlerin olmuş,inş bi daha geri gelmezler.
samimi ve şeker bi insansın maşallah diyorum a.s.:nazar:

kontesim çok teşekkürler tatlım....umarım yaşadıklarım kimsenin başına gelmez.. gerçekten de çok ağır bir fırtınaydı... sanırım en az hasarla çıktım .. ama bakalım...
tekrar teşekkürler topiği ziyaret ettiğin ve yorum yazdığın için....opuyorumnanaktan

Back