Şeffaf Oda 8.Hafta Konuğumuz "hürrem 2000 " -Buyrunuz :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amiin canim, amiin... Rabbim rahmet eylesin; mekanlarini cennet eylesin babalarimizin...
Ne kadar da güzel yazmissin; duygularima tercüman olmussun resmen :gitme:
Bu güzel siiri bizimle paylastigin icin cok tesekkür ederim Şeniz
Ayni senin babaciginda oldugu gibi benim de babacigimin yüzünde cok tatli bir
tebessüm vardi; canim benim... mafoldumben

Neyse... konuyu daha fazla dagitmadan soruma geceyim en iyisi: bilmiyorum
soruldu mu; son bi kac sayfayi okumadan soruyorum cünkü. Spor yapiyor musun canim?

aminnnnnnnn canım aminnnnn.. rabbim mekenlarını cennet eylesin inşallah...:Saruboceq:

bebeğim olmadan önce eşimle birlikte spor salonuna devam ediyorduk.. ama bebeğim olduktan sonra bu nu evdeki alatlerle yapmaya çalışıyorum....birde hergün aksatmadan kızları dışarı çıkarıyorum bu hem bana spor oluyor hemde kızlar hava alıyor....yerimseniben

canim merhaba öncelikle hosgeldin ...:1hug:
sayfalarin cogunu okudum canim güzel ve mutlu bir tablo gördüm fotograflarina bakinca, dilerim hic eksik olmasin ,yavrularinada rabbim hayirli ömürler versin canim .. acinda cok büyük rabbim mekanini cennet etsin babanin sizlerede sabirlar versin .......sorulacak fazla bisey kalmamis gibi ,sadece sana bir merhaba demek istedim hayatin boyunca mutluluk yakani hic birakmasin canim hoscakal:1hug:

hoş bulduk seydamım....sende hoş geldin .....iyiki geldin....çok şükür o mutlu tabloya kavuştuk...fırtıma dindi....umarım hep böle sürer....inşallah tatlım .. aminnnnnn.:Saruboceq:
çok teşekkürler.ziyaretin ve iyi dileklerin için....opuyorumnanaktan.

canım esınle senın burcun soruldumu bılmıyorum
bu arada cok guzel pozıtıf bır enerjın var bunu neye borclusunuz canım

yok sorukmadı pırlantam....
eşimin de benimde burcumuz... BAŞAK....
bu sorunada şöle diyebilirim...ben hep bardağın dolu tarafından bakarım....boshayallersmile

hürremcimmm keşke hep çocuk kalsaydım diyesin oluyor mu cnmm hiçç ???bilmiyorumkismileŞeniz

ahhhh ahhh olmazmı hiç angelgozdem...
çünkü mükemmel bir çocukluk yaşadım... hatta genç kızlık....ama bu demek değil ki şu an halımden memnun değilim... sadece çocukluğumu zaman zaman özlüyorum....kaydirigubbakcemile2

Canım benim sende iyiki varsın..Kızların annesi gibi tatlımı tatlı çok güzeller özellikle minik mucizen daha çok sana benziyor sanırsam...
Öperimm tatlımm zaten öpe öpe bitirdimm... Şeniz
Çok öpüşüyoruzz bu ara :asigim: kaydirigubbakcemile3

ayyy çok teşekkürler jadem... aynen bende bitirdim öpe öpe....Şeniz
galiba öle küçük kızım bana benziyor ama büyük kızım babaya...gerçi daha belli olmaz diyorlar ama.. büyük kızım esmer biraz küçüğü kartopu....:asigim:

bi daha dünyaya gelsem gene eşimle evlenirdim diyormusun cnmmm hürremimmm =)

yoruldunmu hürrem sultan :)))
dayan son 3 gün :))

hayır b&m cim hiç yorulmadım aksine büyük bir zevk duygum....çok teşekkürler...
buraya adımı öneren arkadaşıma da ayrıca çok teşekkür ederim...
beni unutmayan ve topiği ziyaret edip yorum yazan tüm arkadaşlarımada sonsuz teşekkürler ...
bu arada çok merak ediyorum ankette yazmıştın,sonuçlar açıklandığında kime oyverdiğini belirtecektin....hala ben şahsım adına bekliyorum....:uhm:

Hürrem şeffaf odaya hoşgelmişsin....seni daha geçen hafta tanıdım bi macunu anlatıyordun hamilelik için . bizde 2. bebeği istiyoruz ama kısmet olmuyor tatlım ya.. daha sonra yorum yazmışsın ben mucizeme kavuştum diye o şekilde tanıdım hatta moral oldun bana..
burayada 10 yaşında bi kızın varken diğeri oldu diye yazınca demek ki oluyor diye içime bi ümit kapısı daha açıldı.. Rabbim inşaallah yavrularımızı bağışlasın. insan bi tane var diye kenara çekilemiyor, 2. de ilk bebekmiş gibi isteniyor değil mi ......

sana birkaç sorum olacak arkadaşım..
kendinde eleştirdiğin yönlerin var mı, beğenmediğin yönlerin..
şöyle olabilsem diye imrendiğin kişilik yapısı var mı..
fiziki anlamda nerelerin gözüne batar...
ve en çok nerelerini beğenirsin..
kızların kime benziyorlar canım..
aile efradından erkek bebek lafı yapanlar oldu mu oluyor mu...(toplumumuzun özürlü yönü)
kayınpederin var mı , varsa iletişiminiz nasıl.. seni tutarlar mı..
yalnızken aynada kendine bakarak ne düşünürsün...
kötü bi alışkanlığın var mı..
çok daraldığın zaman biriyle paylaşmayı mı, yalnız kalmayı mı tercih edersin..
a.s.

hoş bulduk tatlım...
ben ilk bebeğimden sonra hiç korunmadım ... ve hamilede kalamadım.. herkes başta kayınvaliden TEKLİ KISIR a adımı çıkardı...o ne demekse...sonra 4 yıl tedavi gördüm... ama yinede olmadı.. dr lar artık doğal yolla hamile kalamayacağımı sölediler ve tüp bebek önerdiler.. mayıs ayında dinlenmeye dectim yani hiç tedavi görmeden ileç kullanmadan bekleyecek ekim ayında tüp bebek yapacaktık.. ve ben ağustos ayında kendilşiğimden hamile kalmışım .. doğum günümde öğrendim bunu 7 eylül....yani olmaz imkansız diye bişi yokmuş.. Rabbimin mucizelerine inan...bebek heb bebektir ilkide istenir ikinciside...evlat evlattır...:emir_bebek:
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/276442-kucuk-mucizem-kollarimdabenim-hikayem.html

ewet aslında var tatlım.. çok iyi niyetliyim ben bu bazen olumsuz sonuçlar doğurabiliyor.. pek hayır demesini bilmem yada hayır derken iki kere düşünürüm...
fiziki anlamda eleştiri pek yapmam kendimde... neysem oyum...Rabbim beni böle yaratmış.. çok şükür... elim ayağım tutuyor.sadece özen gösteriririm . RABBİMİN bana bahşettiklerine...:Saruboceq:
kızlarımın biri babaya biri bana benziyor galiba .. bunu ilerleyen yıllarada daha iyi göreceğim sanırım yüzleri blue çağında tam oturduğunda...:utangac:

ewet etrafımda erkek bebek lafı yapan var... olmazmı...ama benim iki tane kızım var ve Rabbim onlara sağlık sıhat versin,onları korusun...:Saruboceq:
kayınpederim var...iletişimimiz saygı çerçevesinde .sanırım ilk gelin olmamında vardiği bir şeyle beni tutar....:kedi:
bi dönem yalnızken aynaya baktığımda ( o fırtınalı ağır dönemden bahsediyorum)
yorgun kırılgan ve ürkek birini görürdüm.. ama şimdi kendime çok daha fazla güveniyorum...
kötü alışkanlığım yok tatlım....
bazı durumlarda paylaşmayı tercih ederim .. ama kimi zamanda yalnız kalmak çok daha iyi oluyor...:1ninca:

Merhaba Hürrem ben de yüzüne yaptığın özel bir güzellik sırrın var mı diye sormak istiyorum?
Belki maske yada günlük bakım gibi?

bi daha dünyaya gelsem gene eşimle evlenirdim diyormusun cnmmm hürremimmm =)

hayatımdakı yani evliğimdeki bazı yaşanmış kötü günleri saymazsak bu soruna ewet derim... o dönemde çok zor günler yaşadım çünkü.. durup düşünmedim dersem yalan olur... ama geneli için kocaman bir ewet....:kedi:

ımmm kendi ismini kendin koyma şansın olsaydııı ne koyardınnn ????

Merhaba Hürrem ben de yüzüne yaptığın özel bir güzellik sırrın var mı diye sormak istiyorum?
Belki maske yada günlük bakım gibi?

sanada merhaba aciyok1rocky1aciyok. hoşgeldin....
ewet ben hemen hergün makyaj yaparım. ve asla temizlemeden yatmam . gülsüyu kullanırım .haftada bir kez kuru maya bal ve keçi sütünü krem kıvamına getirir temizlenmiş yüzüme uygularım.bazen de yumurta akını yüzüme sürer 15 dakika bekletirim...
temizleme ürünlerimi ve kremlerimi hiç aksatmadan uygularım... tırnak bakımımı da ihmal etmem....:kedi:

ımmm kendi ismini kendin koyma şansın olsaydııı ne koyardınnn ????

angelim gözedem ben ismimi çok seviyorm yaaa. istersen paylaşırım seninle....bak bunun bir hikayesi var aslında....
benim adım emel sayının mavi boncuk adlı filminden esinlenerek konmuş....
ve kayınvalidem biz evlendikten sonra anlattı.. eşim de bu filmi çok severmiş küçükken . ve ailesine ben büyüyünce karımın adı .... olacak dermiş.. ve yıllar sonra benim adımda o...:1shok:

Son düzenleme:
angelim gözedem ben ismimi çok seviyorm yaaa. istersen paylaşırım seninle....bak bunun bir hikayesi var aslında....
benim adım emel syının mavi boncuk adlı filminden esinlenerek konmuş....
ve kayınvaliden biz evlendikten sonra anlattı.. eşim be bu filmi çok severmiş küçükken . ve ailesine ben büyüyünce karımın adı .... olacak dermiş.. ve yıllar sonra benim adımda o...:1shok:
duymak istiorum isminiiiiii :kedi:

hayattımdaaa şu olsaaa çok daha güzel olurdu dediğin bişiy var mı hürremcimmm :hulya:

hayattımdaaa şu olsaaa çok daha güzel olurdu dediğin bişiy var mı hürremcimmm :hulya:

düşünüyorum da ... yok galiba ...bu günüme şükürler olsun...
belki şöle olabilir....
ben mesleğimi çok seviyorum...hatta aşığım mesleğime... devamedebilseydim çok daha güzel olabilirdi...bilmiyorumkismile.

anaam hürremim mi konukmuş yirim

kendisini çok seviyorum, hayatında huzur ve bol neşe diliyorum.

gendisi ne giydim topiğinin fırtına kızı idi eskiden

sorum o zaman o yönde olsun neden sahalara inmiyor acaba gül yüzüne gurban olduğumunu?

çok özledik

Çok tatlı kişilikli güçlü bir kadınsınız üstelik başak burcusunuz bende başak burcuyum ama malesef çok güçsüz ve zayıfımdır. Doğrusu size imrendim maşallah.Çocuklarınızla eşinizle uzun sağlıklı bir ömür diliyorum.Benim sorum cildiniz nasıldır. Kullandığınız doğal bir ürün varmı varsa ismini söylermisiniz.Birde kullandığınız kremin adı nedir.

aaa hürrem ad olayına bittim gülüm yaaa:)) çok iyi

benim nişanlımın adı da babamınkiyle, anamın babasının adı nişanlımın babsınınkiyle, nişanlımın abisinin ve dayısının adı da amcamınkiyle aynı:)))))

isimler karışıyor :))))))) sülalelere

Back