ah benım guzel kalplı arkadasım..boshayallersmile..hoşbulduk tatlım...canım benim...
nisanım iyi çok şükür... salı aşısı var ....
RİYA kar cım... yalan ..mafoldumben
uzun sure kk da yoktun. bu arayi vermeden once cok samimi olup kk ya geri dondukten sonra ayni samimiyeti bulamadigin kisi ya da kisiler oldu mu? sempatiksalakcinni
Merhaba hürrema.s.
seninle konuşma fırsatım olmadı hiç ama pozitif elektrik saçıyorsun maşallah:):1hug:
öncelikle fiziğine sacına güzelliğine bayıldım .Taş gibi hatusun yahu
popunu kaşı bence .herkes sana hayran oldu çünkü :):hooray:
hele 2 çocuk annesi olduğunu okuyunca inanamadım.Benimde hayalim hep genç anne olmaktı ama
yaşım 23-24 hala koca bulamadım çocuk yapacak
Hosteslik yapmışsın ne güzel sanırım evlenince bırakmak zorunda kaldın
benim sorum şu hürremcim şuan istesen çalışabiirmisin?sen ayrıca resim öğretmenisin.bu mesleğini yapabilirsin.
ikinci sorum şu geçmişe gitsen neyi değiştirmek isterdin ?
buda üç olsun hadi (allahın hakkı 3 tür:) saçlarının bu güzelliğini neye borçlusun?postiş değil sanırım
modayı geleceğe göre belirlemişsin alkisalkisalkis
bikaç sene önceki gelinlik fotolarına bakılınca bile nasıl beğenilipte giyilmiş dediklerimiz oluyo
yine özüne döndün ama saçının bakımı zor maşşallah
bu arada kızının saçlarıda uzun gibi anneciğinin kumral versiyonu olmuş
Hoşgelmişsin oh be sonunda diyim :))
Umarım iyisindir ve çook daha iyi olursun, çok mutlu oldum gördüğüme sadece bunu yazmak istedim...opuyorumnanaktan
merhaba öğretmeniiiim:):kedi:
hangi üniversiteden mezunsunuz?
bir de çizdiğiniz resimleri görebilir miyim?
şimdiden teşekkür ederim cevabınız için...a.s.
ımmm hürrecim gene bennn gündüz sorduklarım yetmemiş gibiii gene geldim sorgulamayaaa seni bacımmmşimdikkkk ımmmm anne olmak sana nelerr kattaaa acebaaaa efendimm :kedi:
canım hep gel bitanem....
anne olmak bana çok şey kattı...sayısız...
en başta bireysel düşünmemeyi öğretti... hep yavrularım var ön sırada artık...bence en başta ve hep olması gereken bişi bu... anne olunca daha iyi anladım....seçenekleri çoğaltmak mümkün..ama bence en değerlisi bu..boshayallersmile.
Ablası ,canısı birtanesi
Benim sana sorum yok
Ama birşey söylemek istiyorum
Sakın bir daha bu kadar uzun süre siteden uzaklaşma
Seni çok özledimlmaz:mafoldumben
Seni çok seviyorum kendi güzelkalbi güzel
HürremimŞeniz
Canım öncelikle hoşgeldin benim sana sorum yok,keza kendini öyle güzel ve içten anlatmışsınki,çok samimi bulduğumu ifade etmek isterim.Eşinle ve çocuklarınla huzur dolu bir ömür dilerim......a.s.
ah benım guzel kalplı arkadasım..boshayallersmile..
hem evlerımız yakın hemde kalbımız unutma ne zaman ıstersen burdayım..senı cok sevıyorum ..gercekdende herseyın en guzelını hak edıyosun dılerım şans ve guzellıkler senle olur unutma belkı yasadıkların agırdır ama dılerım evlatlarından yuzun guler canım..
erken yasta anne olmanın ıyı ve kotu tarafları var mı...
Kk dan neler ogrendın....
Hayal kırıklıgına hıc ugradın mı..
En cok neye kızarsınn
geldim cnmmm ımmm pekiiiiiii saçlarını kendin miboyarsın yoksa kuaför mü çok bakımlısınnn bu aradaaa fotolarındn gördğüm kadarıylaa opuyorumnanaktanbayanssulusmile
Canımsın yaaaŞenizablam benim....canımmmmmmmmmmmmm...
peki ablacım....inşallah.artık hep buradayım..
bende seni çok özledim ama sen gittiğinde bir kanadım kırılmış gibi hissettim ben.senağlama...ve o ara sana çok ihtiyacım vardı biliyorumusun canım ablam.. değerli fikirlerine tecrübelerine....mafoldumben
bede seni çok seviyorum canım ablammmmmmmmmmmmm....Şeniz
ewet mümkün olduunca bakımlı olmaya çalışıyorum... ben saçlarıma röfle yaptırıyorum. kendi renginin üzerine yani açtırmadan... röfle girince işin içine...mecburen kuaföre gitmem gerekiyor....evdede yapılıyor sanırım artık ama henüz o derecede iyi değilim....bilmiyorumkismile
Canımsın yaaaŞeniz
Benim aslında siteye dönmeye hiç niyetim yoktu
Ama sitede okadar çok sevdiğim kişi varki(ki sende bunlardan birisin)
Sizler için geri döndüm
Dediğimgibi seni göremeyince çok merak ettim
Defalarca profiline gidip baktım
Başına neler geldi bilmiyorum ablacığım
Ama emin olduğum tek şey
Sen hepsinin üstünden gelebilecek kadar olgun ve güçlüsün
Yinede fikirlerime ihtiyacın olduğu heran yanındayım bunu sakın unutma güzel HürremimŞeniz
şimdi gelelim diğer bi sorumaaa hürrem 2000 adlı arkadaşımızı nerdeyseee kk da herkes çok sevioo sende bunun nedeniiii nedirrr cnm ?bilmiyorumkismile
hürremcim seni hiç tanımıyorum,konuşmuşluğumuz da yok(o yüzden soru gelmiyor aklıma) ama az çok fikir sahibi oldum hakkında.
kötü günlerin olmuş,inş bi daha geri gelmezler.
samimi ve şeker bi insansın maşallah diyorum a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?