Şeffaf Oda 8.Hafta Konuğumuz "hürrem 2000 " -Buyrunuz :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hic aldattinmi yada aldatildinmi?:1ninca:

[SIZE="[COLOR="Magenta"]hiç aldatmadım.. hem ewlilik bağbında.hem insanlık bağbında... her zaman dürüstlükten yanayım.. ne yaşanıyorsa dürüstçe söylenmeli....ahlaki açıdan aldatmaya karşıyım..
diğer sorunu cevaplayamayacağım....[/COLOR]2"][/SIZE]

hoşgeldin hürremcim özlettin kendini bende sadece 1 çocuğa sahip olduğunu biliyodum 2. duyunca şok geçirdim nasıl böyle güzel alımlı incesin yaa özel yaptığın bişi varmı?
ben 30 uma gelsem şişkoo çirkin bişey olurum herhalde kaydirigubbakcemile3
nedense hosteslerin saçları hep uzun ve sarı oluyo geneli öyle onlar kendilerimi öle seçiyo yoksa tesadüfmü? ve hepside çok güzeller bitane bile çirkin yok yaa :1:

oyy nisanurum çok tatlısın yaaaa....
iltifatların için çok teşekkürler...
sağlıklı besleniyorum en başta.. bolsu....mesela makyaj yaparım hemen her gün. ve asla temizlemeden yatmam.
eminim 30 unageldiğinde çok güzel bir kadın olacaksın....
aslında belkide tesadüf...böle bişi yok .benim arkadaşlarımın saçları rengarek.. kızıl kahve sarı siyah...marjinal renkler bile var...hosteslerde genel şart sadece bakımlı olmak fiziki açıdan.. ellerden ayaklara kadar... dolayısıyla işi bıraktığın zaman bile bu alışkanlığın sürüyo...belkide o yüzden hepsi iyi görünüyor olabilir...fisfisfis

hürrem hoşgeldin...
bende seni çok merak edenlerden biriyim bu arada...
iyi ki döndün kk ya...seni hamile halinle ve şıklığınla hatırlıyorum...baştan sona okudum ne kadar pozitif bir insansın...
boş zamanlarında neler yaparsın?
evin tüm işini kendin mi yapıyorsun yoksa yardımcın var mı?

hoşbuldum tatlım....çok naziksin...çok teşekkürler...ewet iyiki döndüm ve iyiki varsınız...canlarım benim...
boş zamanlarımda el sanatlarını tercih ederim....ve elbette kitap....tüm ev işlerimi kendim yapmaktayım.. ama büyük temizliklerde bir yardımcı alıyorum....:kedi:

oyy nisanurum çok tatlısın yaaaa....
iltifatların için çok teşekkürler...
sağlıklı besleniyorum en başta.. bolsu....mesela makyaj yaparım hemen her gün. ve asla temizlemeden yatmam.
eminim 30 unageldiğinde çok güzel bir kadın olacaksın....
aslında belkide tesadüf...böle bişi yok .benim arkadaşlarımın saçları rengarek.. kızıl kahve sarı siyah...marjinal renkler bile var...hosteslerde genel şart sadece bakımlı olmak fiziki açıdan.. ellerden ayaklara kadar... dolayısıyla işi bıraktığın zaman bile bu alışkanlığın sürüyo...belkide o yüzden hepsi iyi görünüyor olabilir...fisfisfis
sende çok tatlısın cnm saol tatlım 2. çocuktan sonra nasıl olurum bilemiyorum valla :1: ondan öyle bakımlısın alışkanlık haline gelmiş eşin senin gibi biriyle evli olduğu için çok şanslı bi erkeğin istediği herşey sende mevcut Allah mutluluğunuzu daim etsin

2 dogumdan sonra ne kadar sanslisin ki cok zayifsin
kilo almamak adina ozel birseyler yapiyor musun?
suan kac kilosun aklinialirimsmile

sende çok tatlısın cnm saol tatlım 2. çocuktan sonra nasıl olurum bilemiyorum valla :1: ondan öyle bakımlısın alışkanlık haline gelmiş eşin senin gibi biriyle evli olduğu için çok şanslı bi erkeğin istediği herşey sende mevcut Allah mutluluğunuzu daim etsin

aminnnnn inşallah tatlım....:Saruboceq:
ve umarım insanlar ellerindeki değerin kıymetini bilir..:a015:..

2 dogumdan sonra ne kadar sanslisin ki cok zayifsin
kilo almamak adina ozel birseyler yapiyor musun?
suan kac kilosun aklinialirimsmile

aslında belkide kilo kalırdı 2. doğumdan sonra ama çok zor ve fırtınalı bir dönemdi...
sebze ağırlıklı besleniyorum ve bolsu.. mutlaka hergün yürüyorum...hem kızlarım dolaşıp hava alıyor hem spor oluyor...şu an kilom çok az tatlım ya...46-47 civarı...:çok üzgünüm:

:nazar::nazar::nazar:nazar değmesin cnm sana maşallah hepimiz gıptayla bakıyoruz sana 2 çocuklusun ve zayıfsın her kadının istediği şey bu maşallah

hürremin nişan kıyafetine bayıldım :lepi:
hele bide kendin çizmişsin:nazar:
şeker kız candy gibi olmuşsun:nazar:
gelinliğinde çok güzel:lepi:
aradan 13 sene geçmesine rağmen hiç modası geçmiş durmuyoyerimseniben
yıllardır aynı saç modelini kullanıyosun
arada çılgın bir değişim yapmayı düşündünmü

hürremin nişan kıyafetine bayıldım :lepi:
hele bide kendin çizmişsin:nazar:
şeker kız candy gibi olmuşsun:nazar:
gelinliğinde çok güzel:lepi:
aradan 13 sene geçmesine rağmen hiç modası geçmiş durmuyoyerimseniben
yıllardır aynı saç modelini kullanıyosun
arada çılgın bir değişim yapmayı düşündünmü

çok teşekkürler tatlım....beğendiğine sevindim.. evet yıllar sonra yine benzer kılıklar gelinlikler ve nisanlıklarda hala uygulanıyor...galiba haklısın modası geçmemiş....
aslında bir kaçkez değişiklik yaptım .. ama hiç alışamadım...ve yine özüme döndüm...:kedi:

uzun sure kk da yoktun. bu arayi vermeden once cok samimi olup kk ya geri dondukten sonra ayni samimiyeti bulamadigin kisi ya da kisiler oldu mu? sempatiksalakcinni

Merhaba hürrema.s.
seninle konuşma fırsatım olmadı hiç ama pozitif elektrik saçıyorsun maşallah:):1hug:
öncelikle fiziğine sacına güzelliğine bayıldım .Taş gibi hatusun yahu:nazar:
popunu kaşı bence .herkes sana hayran oldu çünkü :):hooray:
hele 2 çocuk annesi olduğunu okuyunca inanamadım.Benimde hayalim hep genç anne olmaktı ama
yaşım 23-24 hala koca bulamadım çocuk yapacak :utangac:
Hosteslik yapmışsın ne güzel sanırım evlenince bırakmak zorunda kaldın

benim sorum şu hürremcim şuan istesen çalışabiirmisin?sen ayrıca resim öğretmenisin.bu mesleğini yapabilirsin.

ikinci sorum şu geçmişe gitsen neyi değiştirmek isterdin ?

buda üç olsun hadi (allahın hakkı 3 tür:) saçlarının bu güzelliğini neye borçlusun?postiş değil sanırım

çok teşekkürler tatlım....beğendiğine sevindim.. evet yıllar sonra yine benzer kılıklar gelinlikler ve nisanlıklarda hala uygulanıyor...galiba haklısın modası geçmemiş....
aslında bir kaçkez değişiklik yaptım .. ama hiç alışamadım...ve yine özüme döndüm...:kedi:

modayı geleceğe göre belirlemişsin alkisalkisalkis
bikaç sene önceki gelinlik fotolarına bakılınca bile nasıl beğenilipte giyilmiş dediklerimiz oluyo
yine özüne döndün ama saçının bakımı zor maşşallah
bu arada kızının saçlarıda uzun gibi anneciğinin kumral versiyonu olmuş

Hoşgelmişsin oh be sonunda diyim :))
Umarım iyisindir ve çook daha iyi olursun, çok mutlu oldum gördüğüme sadece bunu yazmak istedim...opuyorumnanaktan

merhaba öğretmeniiiim:):kedi:
hangi üniversiteden mezunsunuz?
bir de çizdiğiniz resimleri görebilir miyim?
şimdiden teşekkür ederim cevabınız için...a.s.

ımmm hürrecim gene bennn gündüz sorduklarım yetmemiş gibiii gene geldim sorgulamayaaa seni bacımmm :1: şimdikkkk ımmmm anne olmak sana nelerr kattaaa acebaaaa efendimm :kedi:

Son düzenleme:
Ablası ,canısı birtanesi
Benim sana sorum yok
Ama birşey söylemek istiyorum
Sakın bir daha bu kadar uzun süre siteden uzaklaşma
Seni çok özledim:olmaz:mafoldumben
Seni çok seviyorum kendi güzel:nazar: kalbi güzel
HürremimŞeniz

Canım öncelikle hoşgeldin benim sana sorum yok,keza kendini öyle güzel ve içten anlatmışsınki,çok samimi bulduğumu ifade etmek isterim.Eşinle ve çocuklarınla huzur dolu bir ömür dilerim......a.s.

Back