hayattaki en buyuk pismanligin ne?bilmiyorumkismile
hic aldattinmi yada aldatildinmi?:1ninca:
hoşgeldin hürremcim özlettin kendini bende sadece 1 çocuğa sahip olduğunu biliyodum 2. duyunca şok geçirdim nasıl böyle güzel alımlı incesin yaa özel yaptığın bişi varmı?
ben 30 uma gelsem şişkoo çirkin bişey olurum herhalde kaydirigubbakcemile3
nedense hosteslerin saçları hep uzun ve sarı oluyo geneli öyle onlar kendilerimi öle seçiyo yoksa tesadüfmü? ve hepside çok güzeller bitane bile çirkin yok yaa
hürrem hoşgeldin...
bende seni çok merak edenlerden biriyim bu arada...
iyi ki döndün kk ya...seni hamile halinle ve şıklığınla hatırlıyorum...baştan sona okudum ne kadar pozitif bir insansın...
boş zamanlarında neler yaparsın?
evin tüm işini kendin mi yapıyorsun yoksa yardımcın var mı?
sende çok tatlısın cnm saol tatlım 2. çocuktan sonra nasıl olurum bilemiyorum vallaoyy nisanurum çok tatlısın yaaaa....
iltifatların için çok teşekkürler...
sağlıklı besleniyorum en başta.. bolsu....mesela makyaj yaparım hemen her gün. ve asla temizlemeden yatmam.
eminim 30 unageldiğinde çok güzel bir kadın olacaksın....
aslında belkide tesadüf...böle bişi yok .benim arkadaşlarımın saçları rengarek.. kızıl kahve sarı siyah...marjinal renkler bile var...hosteslerde genel şart sadece bakımlı olmak fiziki açıdan.. ellerden ayaklara kadar... dolayısıyla işi bıraktığın zaman bile bu alışkanlığın sürüyo...belkide o yüzden hepsi iyi görünüyor olabilir...fisfisfis
sende çok tatlısın cnm saol tatlım 2. çocuktan sonra nasıl olurum bilemiyorum vallaondan öyle bakımlısın alışkanlık haline gelmiş eşin senin gibi biriyle evli olduğu için çok şanslı bi erkeğin istediği herşey sende mevcut Allah mutluluğunuzu daim etsin
2 dogumdan sonra ne kadar sanslisin ki cok zayifsin
kilo almamak adina ozel birseyler yapiyor musun?
suan kac kilosun aklinialirimsmile
nazar değmesin cnm sana maşallah hepimiz gıptayla bakıyoruz sana 2 çocuklusun ve zayıfsın her kadının istediği şey bu maşallah
hürremin nişan kıyafetine bayıldım :lepi:
hele bide kendin çizmişsin
şeker kız candy gibi olmuşsun
gelinliğinde çok güzel:lepi:
aradan 13 sene geçmesine rağmen hiç modası geçmiş durmuyoyerimseniben
yıllardır aynı saç modelini kullanıyosun
arada çılgın bir değişim yapmayı düşündünmü
çok teşekkürler tatlım....beğendiğine sevindim.. evet yıllar sonra yine benzer kılıklar gelinlikler ve nisanlıklarda hala uygulanıyor...galiba haklısın modası geçmemiş....
aslında bir kaçkez değişiklik yaptım .. ama hiç alışamadım...ve yine özüme döndüm...:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?