Şeffaf Oda 8.Hafta Konuğumuz "hürrem 2000 " -Buyrunuz :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pekı o fırtınalı donemı atlatabılmek ıcın profesyonel destek aldın mı?
yoksa esının destegı ve elındekı degerı bıcılmez kıymetlerı gorerek kendı kendını mı tedavı ettın?

Tsk ederim canim :)))

*Hayatinda neyi en cok yapmak istersin.. yani bunu yapmadan olmaz gibisinden.

*Hangi dizileri izlersin?

*Gelinlikli fotografini koyarmisin.. merak ettim.. Cok yakismistir eminim..
Istemezsen onemli degil cnm :)

pekı o fırtınalı donemı atlatabılmek ıcın profesyonel destek aldın mı?
yoksa esının destegı ve elındekı degerı bıcılmez kıymetlerı gorerek kendı kendını mı tedavı ettın?

profesyonel destek almadım ama dr arkadaşlarım vardı beni yönlendirdiler....
eşimin desteği gerçekten büyüktü...ve aynen söleğinin gibi vavgeçmedim...elimdeki paha biçilmez serveti gördüm.bebeğimin bana her dokunuşu silkelenmeme sebep oldu...ve şimdi buradayım.. eskiden bu konuları hiç konuşamazdım...ama şidi rahatlıkla konuşabiliyorum...boshayallersmile

Tsk ederim canim :)))

*Hayatinda neyi en cok yapmak istersin.. yani bunu yapmadan olmaz gibisinden.

*Hangi dizileri izlersin?

*Gelinlikli fotografini koyarmisin.. merak ettim.. Cok yakismistir eminim..
Istemezsen onemli degil cnm :)

aslında yapmak istediklerimin çoğunu yaptım...diyebilirim...
pek dizi izlemiyorum..ama ezele eşimle birlikle bakıyoruz..kaydirigubbakcemile3

bu nişan fotom...

buda 13 sene evvelki gelin hürrem...:kedi:

hoş geldin hürrem.
yaşadıklarını tahmin edebiliyorum.
bunları burda cesaretle anlatabilmene hayran kaldım
çünkü bi çok kadın sanki kendi kabahati gibi utanır böylesi durumları ifşa etmekten.
oysa asıl utanması gereken kabahati işleyendir.
benim bi sorum yok.iyi dileklerimi sunmak istedim sadece...
çok çok öpüyorum seni.

hosgeldin hurremcigim sana sadece kocaman bir hosgeldin demek istedim.opuyorumnanaktan
Rabbim evliliginde,yuvanda ve cocuklarinda huzuru,mutlulugu ve sagligi eksik etmesin tatlim.

sevgilerimle...

çoook teşekkürler tatlım iyi dileklerin için....canımsın...bende çook çok öptüm yürekten...opuyorumnanaktan

hosgeldin hurremcigim sana sadece kocaman bir hosgeldin demek istedim.opuyorumnanaktan
Rabbim evliliginde,yuvanda ve cocuklarinda huzuru,mutlulugu ve sagligi eksik etmesin tatlim.

sevgilerimle...

Princess of Rainim....canımsın...bende AMİNNNNN diyorum kocaman....çok teşekkürler ...Şeniz

burda olmana gerçekten sevindim hürrem..
kadınlar kulübünde beğendiğim zarif ve alımlı birkaç kadından birisin.
çok sıcak bir sohbetin oldugu izlenimi uyandırıyorsun....çevrende nasıl anılırsın?mesafeli misindir?
eşinin sana özel bir hitap şekli var mı?

yasadıgın sıkıntıların tekrarlamaması ve hep mutlu olman dileğiyle..

Çok tatlı ve kibarsınna.s.yuvanda mutluluk ve huzur eksik olmasın inş.
nişan kıyafetine bayıldımm

Zaten her halinden yazimlarindan belli hayatim ne kadar olgun ve bilincli bir anne oldugun.Eminim kizlarinda cok sey kapiyorlardir senden..

hoşgeldin hürremcim özlettin kendini bende sadece 1 çocuğa sahip olduğunu biliyodum 2. duyunca şok geçirdim nasıl böyle güzel alımlı incesin yaa özel yaptığın bişi varmı?
ben 30 uma gelsem şişkoo çirkin bişey olurum herhalde kaydirigubbakcemile3
nedense hosteslerin saçları hep uzun ve sarı oluyo geneli öyle onlar kendilerimi öle seçiyo yoksa tesadüfmü? ve hepside çok güzeller bitane bile çirkin yok yaa

hürrem hoşgeldin...
bende seni çok merak edenlerden biriyim bu arada...
iyi ki döndün kk ya...seni hamile halinle ve şıklığınla hatırlıyorum...baştan sona okudum ne kadar pozitif bir insansın...
boş zamanlarında neler yaparsın?
evin tüm işini kendin mi yapıyorsun yoksa yardımcın var mı?

beni unutmadığına bende çok sevindim gülşahım...çok naziksin....Şeniz
çevremde duygusal hoşsohpet kırılgan biri olarak anılırım... yani bana gelenler bunlar...oldukça hassasım...detaycıyım...çok mesafeli olduğum söylenemez.. ama mesafeden kasıt karşı cins ise ozaman evet mesafeliyim...eşim aşkım der genellikle.boshayallersmile...öylede kayıtlı telinde....bayanssulusmile
amin inşallah tatlım.. bu son fırtına olur....ve bir daha yaşanmaz.... çok zor günlerdi tarifi imkansız....:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…