Şeffaf Oda 8.Hafta Konuğumuz "hürrem 2000 " -Buyrunuz :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hürremin iç dünyası nasıldır baş başa kaldığında ne yapar ne düşünürsün
planların nelerdir hayalperestmisindir???

Hürremin iç dünyası nasıldır baş başa kaldığında ne yapar ne düşünürsün
planların nelerdir hayalperestmisindir???

iç dünyam bazen karamsar bazen de toz pembe benim....karamsar olduğumda ki bu o fırtınalı dönemde çok sıktı...bi türlü sağlıklı düşünemem.herşey üstüme gelir.çıkamam o kaostan...ama bir silkenelirsem o zaman pırılpırıldır.iç dünyam...mesela hep bardağın dolu tarafından bakarım...keşkelerle değil iştelerle hareket etmeyi yeğlerim....
gerçekçiyimdir...hayal kurarım elbet...ama hayata geçebilecek hayallerdir bunlar...şu anki en büyük plan kızlarımı hayata hazırlamak...

Son düzenleme:
yok sorukmadı pırlantam....
eşimin de benimde burcumuz... BAŞAK....
bu sorunada şöle diyebilirim...ben hep bardağın dolu tarafından bakarım....boshayallersmile

anladım canım:1hug:
hıc basak- basak nasıl olur bılmıyorumda
sanırım tıtızlık yonunden anlasırlar dıye dusunuyorum

anladım canım:1hug:
hıc basak- basak nasıl olur bılmıyorumda
sanırım tıtızlık yonunden anlasırlar dıye dusunuyorum

bildiğim kadarıyla.. iki başak evlendiğinde ya o hayat siyahtır yada beyaz.. ya çok güzeldir yada berbat.. yani arası yoktur.. gri olmaz hiç...ewet titizlikte başabaş mücadelemiz sürüyor eşimle...kaydirigubbakcemile3

seni gorunce inci turkay (sihirli annemdeydi sanirim) o aklima gelio. benzerligin var mi?

etmez olur mu bitanem merakla bekliorum senden gelecek cvplarııı =)

merhaba biraz geç olucak ama hoşgeldin şeffaf odayaa.s. gelelim soruma tekrar çalışmayı düşünüyor musun?hobilerin fobilerin var mı? soruldu mu bilmiyorum ama pek takip edemedim:sinifsinif:kızlarınla ve eşinle mutlu sağlıklı bir ömür diliyorum,resminide gördüm çok güzel bayansın

Hürremcim sabahları kaçta kalkarsın???

jadecim büyük kızım okula gidiyor...07:00 da servis alıyor ... onu hazırlamak adına 06:00 da kalkıyorum...kızımı yolcu ettikten hemen sonra küçüğüm kalkıyor... sonrada uyuyamıyorum zaten...:çok üzgünüm:

tatlım senin büyük kızındamı var :1shok: :1shok:
ben bir tek minik mucizeni biliyodummm... :kedi:
kaç yaşındalar şimdi ikiside
isimleri ne

merhaba lallim...
hoşbulduk sende hoşgeldin....
ewet tekrar çalışmak isterim elbet... ama benim meslağimde çok ayrı kalınıyor evden.. çocuklar falan epey zor olacağını düşünüyorum. ama küçük kızım biraz büyüdüğünde kesin kararımı vereceğim.. çünkü uçmayı çooooooooooook ama çooooooooook özledim...:çok üzgünüm:

hobilerim var ...el sanatlarına düşkünüm.. resim yapıyorum,örgü örüyorum,dantel yapıyorum.. kitap okuyorum...
fobi dersen.. kapalı ve dar ortamlardan hiç hoşlanmıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…