hürremim sanki beni anlatıosun cnmmm aşk yüzsekte gergin duran ince bi ipin üzerinde cambaz misali hızla koşabilmektirrr bencedeee :asigim:
ooooo buda güzel bir ifadeymiş yaaa... kelimeleri güzel kullanmışsın...:asigim:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hürremim sanki beni anlatıosun cnmmm aşk yüzsekte gergin duran ince bi ipin üzerinde cambaz misali hızla koşabilmektirrr bencedeee :asigim:
Hürremin iç dünyası nasıldır baş başa kaldığında ne yapar ne düşünürsün
planların nelerdir hayalperestmisindir???
yok sorukmadı pırlantam....
eşimin de benimde burcumuz... BAŞAK....
bu sorunada şöle diyebilirim...ben hep bardağın dolu tarafından bakarım....boshayallersmile
anladım canım:1hug:
hıc basak- basak nasıl olur bılmıyorumda
sanırım tıtızlık yonunden anlasırlar dıye dusunuyorum
etmez olur mu bitanem merakla bekliorum senden gelecek cvplarııı =)ayyy angelim gözdem olurmu hiç yaaa.. ne istiyorsan sor tatlım... seve seve yanıtlarım.......elden geldiğince cümlelerim yettiğince...kaydirigubbakcemile5
hıımmm ben bir soru sorayım sana olur mu?...peki verdiğim cevaplar seni tatmin etti mi?:uhm:
seni gorunce inci turkay (sihirli annemdeydi sanirim) o aklima gelio. benzerligin var mi?
etmez olur mu bitanem merakla bekliorum senden gelecek cvplarııı =)
sık sık ağlarmısın cnm
küçükken en sevdiğin oyuncağın ne idi ???
Hürremcim sabahları kaçta kalkarsın???
merhaba biraz geç olucak ama hoşgeldin şeffaf odayaa.s. gelelim soruma tekrar çalışmayı düşünüyor musun?hobilerin fobilerin var mı? soruldu mu bilmiyorum ama pek takip edemedim:sinifsinif:kızlarınla ve eşinle mutlu sağlıklı bir ömür diliyorum,resminide gördüm çok güzel bayansın![]()