Şeffaf Oda 8.Hafta Konuğumuz "hürrem 2000 " -Buyrunuz :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımmm.... :asigim: seni uzun zamandır görememek üzücüydü... nerelerdeydinnnn :1hug:

tatlım senin büyük kızındamı var :1shok: :1shok:
ben bir tek minik mucizeni biliyodummm... :kedi:
kaç yaşındalar şimdi ikiside
isimleri ne

canımsın aslıhasanım ya... unutmamışsın beni... çok sevindim ...sorma tatlım benim... çok zor bi dönemden geçtim...ama çok şükür şimdi iyiyim...
yaaaa bir de büyük kızım var benim....11 yaşında.EDANUR...:asigim:
küçük mucizemi biliyorsun zaten...18. ayında ....DENİZ NİSAN....:asigim:

gelişin muhteşem oldu gercekten :)

nasıl koltuktan sıkıldıgın anlar oldu mu hıc..

yada koltuga otururken keşke şu soru sorulmasa dedıgın sorular :)

Son düzenleme:
canımsın aslıhasanım ya... unutmamışsın beni... çok sevindim ...sorma tatlım benim... çok zor bi dönemden geçtim...ama çok şükür şimdi iyiyim...
yaaaa bir de büyük kızım var benim....11 yaşında.EDANUR...:asigim:
küçük mucizemi biliyorsun zaten...18. ayında ....DENİZ NİSAN....:asigim:

ayy canım sen nasıl unutulabilirsinki mümkünmü hiç a.s. :kedi:
iyi olmana çok sevindim canım çok daha iyi ol inşallah
2 yavrunuda allah bağışlasın canım isimleride çok güzelmiş maşallah
onlarda en az anneleri kadar güzeldir eminim
küçük mucizeyi biliyorum evet büyük kızınıda yeni öğrenmiş oldum :)

ayy canım sen nasıl unutulabilirsinki mümkünmü hiç a.s. :kedi:
iyi olmana çok sevindim canım çok daha iyi ol inşallah
2 yavrunuda allah bağışlasın canım isimleride çok güzelmiş maşallah
onlarda en az anneleri kadar güzeldir eminim
küçük mucizeyi biliyorum evet büyük kızınıda yeni öğrenmiş oldum :)

istediğin zaman tekrar başlayabilme imkanın varmı hemen? havalimanında tanıdıkların uçak firmalarından falan?

çok teşekkürler attlım.....ilk sayfada resimlerini paylaştım kuzularımın....
başlayabilirim ama evden çok uzak kalınıyor .. yatlarımız var.. gece gündüz belli olmuyor uçuş planına göre herşey...o yğzden küçük mucizem biraz büyüsün tekrar değerlendiricem...dediğim gibi çokkk özlüyorum...
ewet hala bağlantılarım var...bayanssulusmile

gelişin muhteşem oldu gercekten :)

nasıl koltuktan sıkıldıgın anlar oldu mu hıc..

yada koltuga otururken keşke şu soru sorulmasa dedıgın sorular :)

canım sumağım... süpersin ya... çok teşekkürler.....
hayır sumağım hiç sıkılmadım.... aksine bayıldım....koltuk sevdasına kapıldım...hiç cuma gelmese diyorum....eyvahedigeldismile
inanki hiç olmadı tatlım.. her soruyu tektek yanıtladım cümlelerimin yettiğince....umarım kızlar aldıkları cevaplardan tatmin olmuşlardır....olumunekankayizsmile

çok teşekkürler attlım.....ilk sayfada resimlerini paylaştım kuzularımın....
başlayabilirim ama evden çok uzak kalınıyor .. yatlarımız var.. gece gündüz belli olmuyor uçuş planına göre herşey...o yğzden küçük mucizem biraz büyüsün tekrar değerlendiricem...dediğim gibi çokkk özlüyorum...
ewet hala bağlantılarım var...bayanssulusmile

Evet canım bıraz daha buyusun ablasıda ılgılenır onunla zaten sabahcı sanırım dımı 6da gonderdıgıne gore okula?
Allah gonlune gore nasıp etsın canım opuyorumnanaktan

canım sumağım... süpersin ya... çok teşekkürler.....
hayır sumağım hiç sıkılmadım.... aksine bayıldım....koltuk sevdasına kapıldım...hiç cuma gelmese diyorum....eyvahedigeldismile
inanki hiç olmadı tatlım.. her soruyu tektek yanıtladım cümlelerimin yettiğince....umarım kızlar aldıkları cevaplardan tatmin olmuşlardır....olumunekankayizsmile

canım benım ..

kim otursun senden sonra var mı aklında bı isim :)

kk da en sevdiğin üye veya üyelerrr -tatlicadiarzu-

genel bir cevap olacak ama...ben kk nın tamamını seviyorum....
ve şimdiye kadar kk da hiç bir üye ile tartışmadım... ve hiç bir üyeden kırıcı mesaj almadım...(yada aldım ben algılamadım)
dolayısıyla....hele döndükten sonra kızların beni unutmaması özel mesajdan 100 lerce mesaj almam .. beni ihya etti.. nasıl ayırabilirm ki bu kadar güzel yürekleri.. opuyorumnanaktan

Evet canım bıraz daha buyusun ablasıda ılgılenır onunla zaten sabahcı sanırım dımı 6da gonderdıgıne gore okula?
Allah gonlune gore nasıp etsın canım opuyorumnanaktan

yok 6 da kalkıyoruz 7 de gidiyor ablası....
AMİNNNNNNNNNN inşallah Rabbim seninde güze gönlüne göre versin....tatlım benim....opuyorumnanaktan

genel bir cevap olacak ama...ben kk nın tamamını seviyorum....
ve şimdiye kadar kk da hiç bir üye ile tartışmadım... ve hiç bir üyeden kırıcı mesaj almadım...(yada aldım ben algılamadım)
dolayısıyla....hele döndükten sonra kızların beni unutmaması özel mesajdan 100 lerce mesaj almam .. beni ihya etti.. nasıl ayırabilirm ki bu kadar güzel yürekleri.. opuyorumnanaktan

piki pikiiiii cvpın tatmin etti beniiiii :kedi:

canım resımlerıne baktım sana zaten bayılıyordummm guzel kızlarınada en az snın kdr bayıldımmm cok tatlılar masallah ay bızım kucuk mucıze ne kdr buyumuss :))

canım resımlerıne baktım sana zaten bayılıyordummm guzel kızlarınada en az snın kdr bayıldımmm cok tatlılar masallah ay bızım kucuk mucıze ne kdr buyumuss :))

pardon canım yanlış anladım :1: amin canım hepimizin gönlüne göre versin rabbim

canım benim... onlar benim meleklerim ....çok seviliyorlar inan....ya çok büyümüş dimi....:ecrin_bebek:

merhaba lallim...
hoşbulduk sende hoşgeldin....
ewet tekrar çalışmak isterim elbet... ama benim meslağimde çok ayrı kalınıyor evden.. çocuklar falan epey zor olacağını düşünüyorum. ama küçük kızım biraz büyüdüğünde kesin kararımı vereceğim.. çünkü uçmayı çooooooooooook ama çooooooooook özledim...:çok üzgünüm:

hobilerim var ...el sanatlarına düşkünüm.. resim yapıyorum,örgü örüyorum,dantel yapıyorum.. kitap okuyorum...
fobi dersen.. kapalı ve dar ortamlardan hiç hoşlanmıyorum....

hoşbuldum bende opuyorumnanaktan umarım kızın büyünce çalışmaya devam edersin insanın işini sevmesi çok güzel :lepi: soruma cevap verdiğin için teşekkür ederim tanıştığıma memnun oldumvereliniortak

sen otursan nasıl olur tatlım... istermisin... önermek isterim seni....ve daha iyi tanımak...:uhm:

bu cevabı alacagımı hiç mi hiç tahmın etmıyordum ..

cok sevındım gercekten ..önerebilirsin tabi ki ..

bir kaç sefer önerildim ama pek sansızım bu konu da :)

koltuga oturmasam da daha da tanışıp ,konusalım biz tamam mı ..

cok öpüyorum ..opuyorumnanaktan

mucizeni de prensesini de :)

Back