Şeffaf Oda 8.Hafta Konuğumuz "hürrem 2000 " -Buyrunuz :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi B&M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ilarzum...bitanem...ayyy ayyy...çok teşekkürler....canımarkadaşım...
dimi mutfak pozları falan...kaydirigubbakcemile3
gelicem ilarzum.. aslında bi kaçtane ekledim geçen hafta...düğün kına ve birde yazlık foto.. bebeğimle...:kedi:
az daha toparlanayım yine topikte buluşucaz inşallah....
teşekkürler ziyaretin için ilarzummmmmm...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3....kaydirigubbakcemile3...
isimler isimler...kaydirigubbakcemile3
çok ilginçmiş sizinkide yaw ilarzum.:1shok:...süperdi...kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

çok naziksin .. teşekkürler ılgınsım....
neden kendini öyle betimledinki... kadınların hepsi güçlüdür aslında.. sadece çaresizlik anlarında zayıf hissederler kendilerinii.. ama bir streteji belirlendiklerinde onlardan güçlüsü olmaz asla....sadece; sorunlar karşısında geniş düşüneyi dene.. ve bir yol çiz kendine... öylece oturup beklersen ve ben zayıfım yapamam ,şimdi ne olacak falan düşüncelerine kapılırsan o zaman yenilirsin... hep dimdik ol.. ben biliyorum ki sen de en az benim kadar güçlü bir kadınsın....boshayallersmile Şeniz
iyi dileklerin için çok teşekkürler....
cildim aslında sorunsuz bir cilt...max faktor ün bakım ve makyaj ürünlerini kullanıyorum...
ayrıca;
gülsüyu kullanırım .haftada bir kez kuru maya bal ve keçi sütünü krem kıvamına getirir temizlenmiş yüzüme uygularım.bazen de yumurta akını yüzüme sürer 15 dakika bekletirim...
temizleme ürünlerimi ve kremlerimi hiç aksatmadan uygularım...:kedi:

bekliyoruz çiçek suratlısım [/B]öperim

hürrooşşşuuummm bi soru daha benden
hiç çocuklarımın şu huyu bana çeksin dediğin oldumu
ben mesala kızımın benim gibi sakin uysal olmasını isterim ama babasına çekti kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ilk aski kac yasinda yasadin?
kendin icin gelecek gunlerde gerceklesmesini istedigin en buyuk idealin nedir?
bayanssulusmile

aslında olmadı nisanurum...yada şöyle diyebilirim...ben fevri çıkışlar yapmam.. eşimede bu huy var malesef...bazen kızım bu çıkışları yapıyor.. bende mümkün olduğunca onun bu tür çıkışlarının doğru olmadığını anlatıyorum...inşallah bunu huy edinmez...fisfisfis

Son düzenleme:
Hürrem seni önceleri çok severek takip ederdim ne giydin bölümünde kaybolduğun dönemlerde gerçekten merak içindeydim, tüm sayfaları okudum sorulucak bütün soruları arkadaşlar sormuşlar, Allah eşinle çocuklarınla çok güzel yıllar yaşamanı nasip etsin, güzel yüzün hep gülsün.

ilk aski kac yasinda yasadin?
kendin icin gelecek gunlerde gerceklesmesini istedigin en buyuk idealin nedir?
bayanssulusmile

ben biraz safmıydım ne...ilk aşkım bruce willis ti benim...küçük bir kızken mavi ay izlemiştim.. dizinin saatini zor bekliyordum...ayyy pek bi beğenmiş aşık olmuştum adama....platonik aşk işte...:kedi:

en büyük idealim kızlarımın iyi birer konumda olmaları ve olanlarla gurur duymaktır. hayırlı birer eş ve evlat sahibi olduklarını görmek mütiş olurdu...

Son düzenleme:
aşk safliktir tatlım...bence saflığı ifade eder... karşılıksız sevmektir,herşeyiyle kabullenmek , yalansız ve.riyasızca .....:asigim:
hürremim sanki beni anlatıosun cnmmm aşk yüzsekte gergin duran ince bi ipin üzerinde cambaz misali hızla koşabilmektirrr bencedeee :asigim:

Son düzenleme:

Cevabın ve söylediklerin için çok teşekkür ederim.

sanki çok soru sordum hürremcim sana uğraştın hepsine tek tek cvp vermeyeee emeğine sağlık bitanem:kedi:

chigletim canım benim....o dönem gerçekten çok zor bi dönemdi.. ama geçti.. döndüm artık...inşallah hep buradayım.. sizlerle...beni unutmaman dan dolayıda çok mutlu oldum.. belirtmeden yapamadım...:kedi:
chigletim çok naziksin çok teşekkürler.. ziyaretin ve iyi dileklerin içinde ayrıca çok teşekkür ederim....opuyorumnanaktan

sanki çok soru sordum hürremcim sana uğraştın hepsine tek tek cvp vermeyeee emeğine sağlık bitanem:kedi:

ayyy angelim gözdem olurmu hiç yaaa.. ne istiyorsan sor tatlım... seve seve yanıtlarım.......elden geldiğince cümlelerim yettiğince...kaydirigubbakcemile5
hıımmm ben bir soru sorayım sana olur mu?...peki verdiğim cevaplar seni tatmin etti mi?:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…