Amiin canim, amiin... Rabbim rahmet eylesin; mekanlarini cennet eylesin babalarimizin...
Ne kadar da güzel yazmissin; duygularima tercüman olmussun resmen :gitme:
Bu güzel siiri bizimle paylastigin icin cok tesekkür ederim Şeniz
Ayni senin babaciginda oldugu gibi benim de babacigimin yüzünde cok tatli bir
tebessüm vardi; canim benim... mafoldumben
Neyse... konuyu daha fazla dagitmadan soruma geceyim en iyisi: bilmiyorum
soruldu mu; son bi kac sayfayi okumadan soruyorum cünkü. Spor yapiyor musun canim?
canim merhaba öncelikle hosgeldin ...:1hug:
sayfalarin cogunu okudum canim güzel ve mutlu bir tablo gördüm fotograflarina bakinca, dilerim hic eksik olmasin ,yavrularinada rabbim hayirli ömürler versin canim .. acinda cok büyük rabbim mekanini cennet etsin babanin sizlerede sabirlar versin .......sorulacak fazla bisey kalmamis gibi ,sadece sana bir merhaba demek istedim hayatin boyunca mutluluk yakani hic birakmasin canim hoscakal:1hug:
canım esınle senın burcun soruldumu bılmıyorum
bu arada cok guzel pozıtıf bır enerjın var bunu neye borclusunuz canım
hürremcimmm keşke hep çocuk kalsaydım diyesin oluyor mu cnmm hiçç ???bilmiyorumkismileŞeniz
Canım benim sende iyiki varsın..Kızların annesi gibi tatlımı tatlı çok güzeller özellikle minik mucizen daha çok sana benziyor sanırsam...
Öperimm tatlımm zaten öpe öpe bitirdimm... Şeniz
Çok öpüşüyoruzz bu ara :asigim: kaydirigubbakcemile3
yoruldunmu hürrem sultan :)))
dayan son 3 gün :))
Hürrem şeffaf odaya hoşgelmişsin....seni daha geçen hafta tanıdım bi macunu anlatıyordun hamilelik için . bizde 2. bebeği istiyoruz ama kısmet olmuyor tatlım ya.. daha sonra yorum yazmışsın ben mucizeme kavuştum diye o şekilde tanıdım hatta moral oldun bana..
burayada 10 yaşında bi kızın varken diğeri oldu diye yazınca demek ki oluyor diye içime bi ümit kapısı daha açıldı.. Rabbim inşaallah yavrularımızı bağışlasın. insan bi tane var diye kenara çekilemiyor, 2. de ilk bebekmiş gibi isteniyor değil mi ......
sana birkaç sorum olacak arkadaşım..
kendinde eleştirdiğin yönlerin var mı, beğenmediğin yönlerin..
şöyle olabilsem diye imrendiğin kişilik yapısı var mı..
fiziki anlamda nerelerin gözüne batar...
ve en çok nerelerini beğenirsin..
kızların kime benziyorlar canım..
aile efradından erkek bebek lafı yapanlar oldu mu oluyor mu...(toplumumuzun özürlü yönü)
kayınpederin var mı , varsa iletişiminiz nasıl.. seni tutarlar mı..
yalnızken aynada kendine bakarak ne düşünürsün...
kötü bi alışkanlığın var mı..
çok daraldığın zaman biriyle paylaşmayı mı, yalnız kalmayı mı tercih edersin..
a.s.
bi daha dünyaya gelsem gene eşimle evlenirdim diyormusun cnmmm hürremimmm =)
Merhaba Hürrem ben de yüzüne yaptığın özel bir güzellik sırrın var mı diye sormak istiyorum?
Belki maske yada günlük bakım gibi?
ımmm kendi ismini kendin koyma şansın olsaydııı ne koyardınnn ????
duymak istiorum isminiiiiii :kedi:angelim gözedem ben ismimi çok seviyorm yaaa. istersen paylaşırım seninle....bak bunun bir hikayesi var aslında....
benim adım emel syının mavi boncuk adlı filminden esinlenerek konmuş....
ve kayınvaliden biz evlendikten sonra anlattı.. eşim be bu filmi çok severmiş küçükken . ve ailesine ben büyüyünce karımın adı .... olacak dermiş.. ve yıllar sonra benim adımda o...:1shok:
duymak istiorum isminiiiiii :kedi:
hayattımdaaa şu olsaaa çok daha güzel olurdu dediğin bişiy var mı hürremcimmm :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?