Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ara "locoste dream of pink" ve "britney spears fantasy pink " kullanıyorum bayanssulusmile
"amaor amor" , "212sexy" , "locaste love of pink" vazgeçilmezlerimdir bayanssulusmile
sevdiğim erkek ismi : yusuf emre idi ve oğluma koydumen sevdiğin kız/erkek ismi?
Rica ederim ,sonuçta burayada yansıdı tatsızlıklar boshayallersmileteşekkürler canım dürüstçe cevap verdiğin için
bayanssulusmileanaaam bende bundan kullanıomm.
çok seviom bee
canım heralde şekerli çilekli kokuları seviosun.
sölediklerin hep aynız tarz kokular idmi.
bende bayılırımda...
inşallah hayatım kızın olur sende koyarsın bence ebrar çok güzel
:Saruboceq::Saruboceq:
Rabbim isteyen herkese evlat sevgisini yaşatsın
ben tattım ama gönlüm bir kızım olsunda ister tabi :)))
ama eşim istesin istiyorum boshayallersmile
hiç pişmanlık yaşadınmı?
burcun nedir?
en yakın arkadaşının aldatıldığını görsen bunu ona söylermisin?
hayatında en büyük izi kim bırakır ve ya bırakdı?
en sevdiğin tatlı ne?
en son nezaman ve niye ağladın?
en son hangi filme gittin?
en beğendiğin marka( giyim) nedir?
fotojenik misin?
eleştriye açıkmısın?
bir arkadaşının evine ilkez gittiğinde ilk nereye bakarsın?
ben mesela mutfak ve banyoya dikkat ederim en çok bişi yiyip iççez ya bilelim dimi nasıl ortamda pişmiş?
eşinle baraber film izlerken başrol oyuncusunun çok güzel bir kadın ve eşinin ona dikkatli baktığını görsen kıskanırmısın?
B&M hoşgeldin, KK da neşesiyle dikkatimi çeken üyelerden birisin. Seninle ortak bir noktamız var. Benimde adım B ile başlıyor ve sözlümün adı da M ile başlıyor. kaydirigubbakcemile3
Benim sormak istediğim soru şu. Sanırım tasarım ve dikişle ilgileniyorsun, eğer bir modacı olsaydın hangi ünlünün kıyafetlerini hazırlamak isterdin?
Hoş geldin şeffaff odaya canım .... Şeniz
Hayattan beklentin nedir canım yada beklediğin şeyleri buldun mu yaşantında ....
Ay canım sorma yaa valla ter atıryorum sempatiksalakcinnihehehehee kankam geçmiş bile odasına hadi hayırlı olsuna.s.
Sıkıştırın kızlar terlesin azıcık
ayyy kıyamam şimdi vazgeçtimolumunekankayizsmile
Benden soracak soru yok kuzucum
Yamacımdasın nede olsa
Sana bakmaya geldimdi kaçar şimdi ben
Sana iyi cevaplamalara.s.
Soru :1 Beni Hatırladın mı :ecrin_bebek: