Şeffaf Oda 3. Hafta konuğumuz K.K. barbisi :) "BarbieveKen "

bilmiyorumkismile ben özel hayatımda yaşadığım sorunlardan hiç bahsetmedim ki

geçenlerde okumuştum siz ken ile üni. okurken birlikte yaşamaya başlamışsınız. uzun bi süre sonra da düğünüm nasıl olsun gibisinden bi konu açmışsınız hatta konunun sonuna doğru gerginlik yaşayıp işte ben derdimden bahsetmiyorum düğün için fikir arıyorum gibisnden yazışmalarınızı gördüm. yani bu siz misiniz nikni kullandığınız arkadaşınız mı bahsettiğim konu bu .

geçenlerde okumuştum siz ken ile üni. okurken birlikte yaşamaya başlamışsınız. uzun bi süre sonra da düğünüm nasıl olsun gibisinden bi konu açmışsınız hatta konunun sonuna doğru gerginlik yaşayıp işte ben derdimden bahsetmiyorum düğün için fikir arıyorum gibisnden yazışmalarınızı gördüm. yani bu siz misiniz nikni kullandığınız arkadaşınız mı bahsettiğim konu bu .

barbim kendine ait bi üyelik almadğndan ortalık çorba olmuş sankim azcukkk

barbim bence kazen e ulaşıp sildir o konuları tamamen :1shok:

valla yaaaa -tatlicadiarzu- diyorum ya bazen bana mesajlar geliyor çocuğunla ortadamı kaldın en son hamileydin boşanmışsın diye :roflol:
ayyyy bu soruya son kez cevap veriyorummmm benimle alakası yokk , -tatlicadiarzu-

Barbieeeee seni bnde merak ediodum cok hos gozukuodun fotolarinda...
Cok seker birine benziosun...
Bnde buara is bulmkla kafayi bozdugum icin isle ilgili bi soru soriyim
nasi is buldun ve kac isyerinde ne kadar calistin?

maşallah 19 kişi topicte
bende bir sru sorayım ozaman gelmişken..
KK yı nerden nasıl buldunuz..

Barbieeeee seni bnde merak ediodum cok hos gozukuodun fotolarinda...
Cok seker birine benziosun...
Bnde buara is bulmkla kafayi bozdugum icin isle ilgili bi soru soriyim
nasi is buldun ve kac isyerinde ne kadar calistin?

tşk ederim :kedi: 2.5 işyerinde çalıştım ,bu çalıştığım yerde 3 senedir çalışıyorum cvmle çağrıldım süprizzzzz

maşallah 19 kişi topicte
bende bir sru sorayım ozaman gelmişken..
KK yı nerden nasıl buldunuz..

ilk sayfalara yazmıştım ama cvplıyım iş arkadaşım giriyordu bende saç düzleştirici arıyordum bakmamı tavsiye etti öyle yerimseniben

yine aynı soru fenalık geldi bana...
arkadaşlar barbinin ilgili olduğu kısımlarla alakalı sorular soralım bana bile fenalık geldi yahuuu ???

barbim soruldu mu bilmiyorum(eğer öyleyse es geçebilirsin)
hayatın boyunca yaptığın için kendinle gurur duyduğun şey nedir?

kkontes hay senin doğurgan sorularınadan fenalık gldi sorudan soru doğuruon be yawwwwwwwww:1:

barbicim diyelim ki moralin çok bozuk,kırgınsın , üzgünsün bla bla...
bu ruh halindeyken ne yaparsın?

wc'de dergi/kitap okur musun?:roflol: bu soru için kendime oha diyorum

sürekli takip ettiğin bir dergi var mı? hangisi/hangileri?:icecream:

barbim soruldu mu bilmiyorum(eğer öyleyse es geçebilirsin)
hayatın boyunca yaptığın için kendinle gurur duyduğun şey nedir?

yok kuşum sen sormadıysan kimse sormamıştır zatiii :roflol::roflol:
birgün komşu dedeme telefonda sadece telefonda bir kez canın birşey istiyormu, gelirken sana birşey getiriyiimi diye sormak? ölene kadar hiç dilinden düşmemiş bu, barbie bana hep bunu dedi diye herkese anlatmış çok hoşuna gitmiş onu kimse pek düşünmezken bunu sormam heyy gidi dedem heyy nur içinde yatt :Saruboceq:

anneni babandan babanı annenden kıskanır mısın?
hani tek çocuksun ya o bakımdan :kedi:

hiçççç, hiççç kıskanmam canım :umursamaz:

kkontes hay senin doğurgan sorularınadan fenalık gldi sorudan soru doğuruon be yawwwwwwwww:1:

hayal gücü geniş kontesimin naspsın, kendini bile kont adnanın karısı kontes sanayii :roflol:

Back