Şeffaf Oda 3. Hafta konuğumuz K.K. barbisi :) "BarbieveKen "

barbim bilmezmiyim
acil tlf aldım abimler geliyomuş galiba bikaç gün giremiycem kkya
seni çok seviyorum
koltukta seni terleticem cumartesnden sonra:asigim:

Hosgeldin canim koltugunayerimseniben

En büyük pismanligin ne?

hoşbuldum tatlım :asigim:
hayattaki en büyük pişmanlığım eskiden yaşamış olduğum bir aşk :1no2:

barbim bilmezmiyim
acil tlf aldım abimler geliyomuş galiba bikaç gün giremiycem kkya
seni çok seviyorum
koltukta seni terleticem cumartesnden sonra:asigim:

taam bebem, sen ilgilen abişlerinle ben hep yanındayım bende seni seviyorummm öpüyorummm hihoyyyt

kont kim , eskiden bir kont adnan vardı o mu :roflol: :roflol:

hımm sanırım kedileri tercih ederim köpeklere , köpeklerden ben çok korkuyorum eyvahedigeldismile

hayır tatlım küçükken meteoroloji mühendisi olmak istiyordum, sonra vazgeçtim edebiyat öğretmenliği okumak istedim, sonra ondanda vazgeçtim cilt bakımı ve güzellik okuyim dedim o da olmadı çağımızın mesleği ( babamın lafı ) bilgisayar okudum, halkla ilişkiler ve işletmeyide bitrdim bun yanında açıktan

canım ilk başta hoşgeldin
ben de saç rengi topiğinde görmüştüm seni ilk,orda fotonu koymuştun kocama seda sayan pozu vermiştim felan yazmıştın ben de seni evli sanıyordum.
:kedi:
1)Ken i ailen biliyor mu,aile arasında resmiyete döküldü mü ilişkiniz??
2)vücudunda en beğenmedin yerin neren?
3)ünlü biri olmak istesen hangisi olmak isterdin?
4)baban ve annen ne iş yapıyor??
5)aylık makyaj malzemesi giderin ne kadar oluyor?
6)en sevdiğin makyaj markası ne?
7)hayatta affedemeyeceğin şey nedir?

daha devam ediyor sorularım:smiley-cool:
kk da görüp de güzelliğinden en etkilendiğin kişi kim??

barbicim benimde oyum sanaydı
çok güzel neşe dolu kıpır kıpırsın canım
allah bozmasın. bir ömür mutlulukla dolsun gözlerin.
bende birkaç soru yazayım gelmişken

en sevdiğin söz nedir?
en beğendiğin yada etkilendiğin bir film sahnesini yazarmısın
hayalindeki düğün nasıl birşey?
ilk dans için düşündüğün şarkı varmı?
ileride çocuk için düşündüğün isim varmı? canımm

Bir nevi baba sözü dinledin yani tatlimyerimseniben
Peki mesleginden memnun musun? Pisman oldun mu hic okudugun bölümlerden?

hoşbuldum tatlımmm a.s.
1- evet biliyorrlarr , herkes seviyor biliyor benimm herüfümü:jeyyar: haziranda tatlım
2- ya ben hergün biryerimi beğenmiyorum karar verememki gerçekten ama genel olarak en beğenmediğim yer yanaklarım, hemen yüzümden kilo alırım sinir oluyorum senağlama burnumuda beğenmiyorum
3- yer gök aşktaki havvayı çok beğeniyorum tip olarak onun gibi bir kız olmak isterdim, yerinde olmak istediğim kişi ise caroline koç olurdu heralde :roflol::roflol:
4- babam desinatör, annem ev hanımı ( yaaaaaaaa ben çok özele giriyorum ama bi adresimi vermediğim kaldıı kızlarrr aile aşk iş sormasanız bana makara giyim kuşam falan filan sorsanızzz :kedi::kedi:)
5- çokk az çokkk, ben öyle çok fazla makyaj malzemesi almam,, oje alırım en çok.. fondotenim bitince fondoten alırım rimelim bitince rimel alırım.. hepsi bitince alınır bende ..far falan kullanmam zaten.. birtek allığa dayanamam o da her ay almam.. yaptığım makyaj bellidir zaten değişik değişik şeyler yapmadığım için çeşide gerek duymuyorum
6- hmmm estee lauder canım bayanssulusmile
7- dost kazığı :tomato:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…