Şeffaf Oda 3. Hafta konuğumuz K.K. barbisi :) "BarbieveKen "

Merhaba takip ettiğim kadarıyla evli olduğunuzu biliyorum peki ayrıldınızmı, yoksa başka bi şeymi oldu yada evli değilmiydiniz.

Merhaba takip ettiğim kadarıyla evli olduğunuzu biliyorum peki ayrıldınızmı, yoksa başka bi şeymi oldu yada evli değilmiydiniz.
evet bende bi ara evli diye biliyordum konuştuk mu bilmiyorum ama hafızamda öyle kalmış.
boşandın mı? yanlış mı hatırlıyorum?

:CüvCüv:
selam canım

1- bilgisayar teknolojileri ve programlama/ halkla ilişkiler- işletme kaydirigubbakcemile2
2- ilkokul ve ortaokulda sessiz kendi halinde bir kızdım sadece 1 tane kankam vardı 8 sene onla oturdum yedim içtim gezdim.. lisede ama kabak çiçeee gibi açıldımm okulun mimlilerindendim özellikle müdür ve müdür yardımcılarının hocaların gözünde, üniversitedede konuşan aktif bir hatundum gamyoncuiremsu
3- ben en çok Mangodan alışveriş yaparım, sonra Bershkadan ve Selectden..
4- eskiden çok serbest bir hayatım vardı, ama bazı olumsuz şeylerden sonra babacığım biraz çekingen oldu hayatım karşısında sadece saati biraz problem ederlerse ederler onun dışında freeyim kötükedihüso

kolay gelsin baya soru olmus bide ben sorim :)
evlimisin

saol canım olumunekankayizsmile
hayırrr yerimseniben

1. ev isi yaparmisin..?

2. yasadigin ilginc bir olayi anlatirmisin..

3. imaj degistirmek istermisin? cesaret edermisin?

1- hemde ne ev işi yaparım, temizliği falan çok severim özellikle odamla ilgilenmeyi sengözlerimebaksanab

2- yaşadığım ilginç bir olay mmmmm fisfisfis biraz düşünmem lazım bu soruyu sonra cevaplıyacağımm aklıma gelmedi şimdik fisfisfis

3- imaj değişikliği benim için çok zor, belli bir tarzım var çizgimin dışına çıkıcağımı sanmam hiç , ama çok sık saç rengi değiştiririm bi o var bende hiç sabit olmayan :CüvCüv:

Hic estetik ameliyati düsündün mü?

ooooo her Allahın günü :roflol: işyerinde işim yoksa ve önümde aynam varsa akşama kadar en az 5 bölgemle ilgili ameliyat olma düşüncesi oluştururum kafamda :roflol::roflol: ya saçlarımı değiştirmek isterim, yok kaışımı uzatırımmm hep bi yerimden rahatsız olma hissiyatındayım :sm_confused::sm_confused:

evet bende bi ara evli diye biliyordum konuştuk mu bilmiyorum ama hafızamda öyle kalmış.
boşandın mı? yanlış mı hatırlıyorum?

bu kullanıcı hesabını benden önce kullanan arkadaşımın bilgileriydi onlar, ben nick değiştirip bu hesabı kullanmaya başladım canlarım , sonrada bilgilerimi güncelledim yerimseniben

bi biskrem versem yermisin sempatiksalakcinni

ııı ıhh şu an yemem sanırım, iki çikolata yedim midem bulandı -tatlicadiarzu-

bende merak ettim bişeyi :)) hani demiştiniz ya bi ara, biz düğün yapmadık, evlendik. düğünü sonra yapıcaz diye. odamı o arkadaşınızdı yoksa??

bende merak ettim bişeyi :)) hani demiştiniz ya bi ara, biz düğün yapmadık, evlendik. düğünü sonra yapıcaz diye. odamı o arkadaşınızdı yoksa??

evet o olmalı bunu dediyse durumu öyleydi :1shok:
benim kk ile ilgili konularım moda güzellik makyaj geyikkkten ibarettir bayanssulusmilebayanssulusmile bazen alakasız konulardan mesajlar geliyor bana taa eski konuları arkdaşımın gebelik falanda var bunların içinde -tatlicadiarzu-

3- çene çalarım en iyi yok bebişim malesef küçükken okulda flüt çalardım unuttum gari

hımm peki :) istanbullusunuz ama bakıyorumda benim yöremin ''gari'' sini kullanmışsınız olumunekankayizsmile

sanırım sevgiliniz var evlilik ne zaman veya varmı böyle bir düşünce

ya bende ne diller var birgün doğulu gibi konuşurum bazen trabzonlu olurum çoğu kezda trakyalı gibi konuşurum normal türk insanı gibi konuştuğum azdır ille sululuk yapıcam sanırım egelisiniz, çok severim oraları insanlarınıda :içelim:

evet sevgilim var ya Kenim var işte hihoyyyt seneye inşallahhhh :asigim: ama bizim çok egzantirik bi aşkımız var bugün küsüş yarın barış falan Allaha emanet gidiyor böyle, neyseki aşk çok büyük de bu kadar ekşına dayanıyor

egeliyim evet opuyorumnanaktan sizi aşkitoyu kkontesi bugün ne giydin çek bölümünden tanıyorum az çok. şahsen yüzünüzü çook merak ediyorum.tamam saçlar fizik süper ama yüzünüzüde merak ediyorum yani. ama resminizi koyamıcanızı tahmin ettiğim için istekte bulunmuyorum :1ninca:

gerçek adınız nedir?

çok teşekkür ederimmmm :kedi::kedi: tevecchünüz valla :kedi::kedi: yüzümü ne yazıkki koyamıyorum buraya.. ben büyük bir yerde çalışıyorum , buraya giren bayanlarda var, yüzümü koymadan bile tanındım işyerinde :bbo: kkdan yakalandığım kişiler oldu -tatlicadiarzu- sonuçta özelimi yazıyorum çoğu zaman buraya ve takip edilmek istemem boshayallersmile
adımda buna dahil :a015:

ula barbi ben de egeliyim ama beni sevmirsen
aşk ola sana
küsük oldum huh

:roflol:

toplantıya gireceğim bu saatte pffffff laelaelaelaelae çıktıktan sonra soruları cevaplamaya devam ederim olursa yerimseniben

Ken´i ilk gördügünde ne düsünmüstün?
Kac yildir berabersiniz?
ailenden dayak yedin mi hic? sempatiksalakcinni

amma sordum ha

ozamaaaaann başka sorular düşüneyim bende

haaa şimdi geldi aklıma bir soru. cilveliyim demişsiniz ya hani sempatiksalakcinni nasıl cilve bunlar? cilveniz doğuştanmı sonradan mı soruda soru oldu yaniii ben pek cilveli değilimde belki bişeyler kaparız sizden

Kuaföre gitmiştim bugün
gelene kadar kaç sayfa olmuş :))
birazdan tümyorumları okuyup
soru bombardımanına tutucam inşlh seni :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…