Şeffaf Oda 3. Hafta konuğumuz K.K. barbisi :) "BarbieveKen "

Selam canimm :)
bende seni uzaktan takip edenlerdenim...
heleki "bugün ne giydin" bölümünde herzaman ayri bir hayran kaliyorum sana.

Cok güzelsin, yalniz cok merak ettigim birsey var
ben Cok fena saclariyla problemi olan birisi olarak (
merak ediyorum saclarin gercekmi?ve ´gercekse bukadar uzatmak icin nekadar bekledin?
nekadar sürdü yani?
(( ben heralde hic böyle saclara sahip olamam offfff senağlama

ideal kilo dielim kaydirigubbakcemile2 gerçeğe ne kadar yakın tahminlerde bulunmuşum görüyormusun kaydirigubbakcemile5 attığın çamuru litfen sil lmaz: aklinialirimsmile

O kadar mesajdan şuna takıldım giydiklerimin cogu rüküş:roflol::roflol: Dalga mı geciyosun kuzucum bayılıyorum zevkine:içelim:

yoo gayet ciddiydim peri kız sempatiksalakcinni

barbişim valla çok tatlı ,espirili hatuşsun senkaydirigubbakcemile5

dadımdan yinmez sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

beni uzaktan sevmek aşkların en güzeli heralde delikafaduldendelikafadulden herkes hemen hemen bunu yazıyo sempatiksalakcinni şaka bi yana saol canım kaydirigubbakcemile5

saçlarım kaynak canımm uzatmanı sağlamak için formül şu; :roflollumunekankayizsmile hemen 600 kağıt ayarla koş kuaföre kaynağa sempatiksalakcinni :roflol: yada kontezişkonun topiğe bak istersen oda orda vaatler veriyo uzatıyorumm uzatıyoruumm haaaanım diye sempatiksalakcinni

beni uzaktan sevmek aşkların en güzeli heralde delikafaduldendelikafadulden herkes hemen hemen bunu yazıyo sempatiksalakcinni şaka bi yana saol canım kaydirigubbakcemile5

saçlarım kaynak canımm uzatmanı sağlamak için formül şu; :roflollumunekankayizsmile hemen 600 kağıt ayarla koş kuaföre kaynağa sempatiksalakcinni :roflol: yada kontezişkonun topiğe bak istersen oda orda vaatler veriyo uzatıyorumm uzatıyoruumm haaaanım diye sempatiksalakcinni
[/QUOTE]

:))) Cok Güzeller :)
Nekadarda bir degistiriyorsun peki kaynaklarini? veya düsüyorlarmi hic ??
bende bir ara yaptirmistim ama pek tutmadi bende dedigim gibi saclarim problemli ya, cok dökülmüstü...ama gercekten sende cok cok güzel duruyor.....
Güle Güle kullan canim olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

[COLOR="M.9agenta"]Barbicim son gecen :)
ne istersin ? varmı özel isteğinn :))
[/COLOR]

:))) Cok Güzeller :)
Nekadarda bir degistiriyorsun peki kaynaklarini? veya düsüyorlarmi hic ??
bende bir ara yaptirmistim ama pek tutmadi bende dedigim gibi saclarim problemli ya, cok dökülmüstü...ama gercekten sende cok cok güzel duruyor.....
Güle Güle kullan canim olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile[/QUOTE]

2*5 ayda 1 dielim canım tabiki düştüğü oluyor ama kullanıyorum yani kaydirigubbakcemile5 tşk ederim cnm, inşallah bulursun bir yoll :CüvCüv:

[COLOR="M.9agenta"]Barbicim son gecen :)
ne istersin ? varmı özel isteğinn :))
[/COLOR]

1 hafta daha oturiimmi ben dermişim sempatiksalakcinni aman yok istemem tabikii -tatlicadiarzu- ahiret sorularına başlanabilir, :1shok: -tatlicadiarzu-

iki göbek at sen ku, neşelenelim :dance:

:dance::dance::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyytdelikafaduldendelikafaduldensempatiksalakcinnioldumu bebiş :)

2*5 ayda 1 dielim canım tabiki düştüğü oluyor ama kullanıyorum yani kaydirigubbakcemile5 tşk ederim cnm, inşallah bulursun bir yoll :CüvCüv:

:)) tesekkür ederim Canim, insallah olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

şu sıralar favori dizin hankısıbayanssulusmile(sorulabilicek en muhteşem sorulardan biri-tatlicadiarzu-)

şu sıralar favori dizin hankısıbayanssulusmile(sorulabilicek en muhteşem sorulardan biri-tatlicadiarzu-)

çok pis soru sorasın gelmiş, nolursa olsam sorcam modundasın :hooray: öyle bir geçer zaman kiiiii kankaaa :CüvCüv: buldum kendime yine psikomanyak dolu bir ekşın, severim bilirsin arızaları :roflol::roflol:

trt avazda GELİN var... çok severim bu eski türk filmini okuyanlarun tikkatineee.siz sormadan ki sormadınız belkide sormıcaktınız olsun söyliyim dedim :smiley-cool:

barbim benim koltuğunda seni soru yağmuruna tutamadım:gitme:
misafirlerimin azizliğine uğradım ama aklım hep sendeydi canım arkadaşım benimolumunekankayizsmile
e hele bakem bgn keyfin nasıl

barbim benim koltuğunda seni soru yağmuruna tutamadım:gitme:
misafirlerimin azizliğine uğradım ama aklım hep sendeydi canım arkadaşım benimolumunekankayizsmile
e hele bakem bgn keyfin nasıl

aşkitommm hep sana selam gönderdim çotanak tarafta mmmmm hisset aybuuşummm m dedimmm kaydirigubbakcemile3 bugün sence nasıl olabilirimmm sayende süperimmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan sen nassın hoşşik duygularını alimmm şey bide özelden numaranı alim benim hattım deiştide teprük için onun içün arayamadım :kedi:

oyy aybburr ben de diğer taarafa yazmıştım buraya da yazıyım çok sevindim canımm benim selime de iyi olur kardeş bence. kolay bir hamilelik dönei geçirirsiiz inşallah aşkitomla beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…