Şeffaf Oda 11.Hafta Konuğumuz "meg" -Buyrunuz =)

Canım merhaba. Ben seni nedense büyük biri sanıyordum henüz 26 yaşındaymışsın Hayatındaki öncelikleri sayman gerekse ilk üçü nasıl sıralarsın?

gecmıste kac tane ılıskın oldu
bırını hıc yasamama sansın olsaydı hangısını secerdın

Canım merhaba. Ben seni nedense büyük biri sanıyordum henüz 26 yaşındaymışsın Hayatındaki öncelikleri sayman gerekse ilk üçü nasıl sıralarsın?

selamm
yaşımı daha büyük hissettiğin için teşekkür ederim incitanemm
hayatımdaki öncelikler;
tabiiki eşim
ailem
pisim..
bu konularla ilgili çok ama çok hassasım doğal olarak..

merhaba meg pisinin ismi ne?

merhabaaa
pisimin adısı lila

gecmıste kac tane ılıskın oldu
bırını hıc yasamama sansın olsaydı hangısını secerdın

selam pırlanta
çok olmadı..
pişmanlık yok..

selamm
yaşımı daha büyük hissettiğin için teşekkür ederim incitanemm
hayatımdaki öncelikler;
tabiiki eşim
ailem
pisim..
bu konularla ilgili çok ama çok hassasım doğal olarak..

Olgun olduğun anlaşılıyor canım :) Allah önceliklerinle sana uzun, mutlu, huzurlu, sağlıklı bir hayat nasip etsin.
Ne kadarlık evlisin?
İdeal bir evlilik sana göre nasıl olmalı? 2-3 cümle ile özetleyebilir misin?

Aminn,cümlemize inşallahhh...

2 yıllık evliyim..
ideal evlilik;
aşk kor haldeyken,tartışmalar da,çekişmeler de daha fazla oluyo bana göre,genel olarak bilinenin aksine..
ve bu çok yorucu ama çookk da tatlı bir dönem aslında
sonrasında,aşkın daha az deli olduğu, yani bi anlamda beraberliğin daha dingin,dinlendirici bi hale geçtiği zamandan itibaren de,saygıyı hep koruyarak,elele yola devam edebiliyo olmalı çiftler..
saygı bana göre çok çok önemli..kişilik haklarına saygı olmazsa olmaz evlilikte.
mesela,''artık o benim'' diye düşünüp,onu bi kavanozun içine hapsetmeye çalışmak yani sahiplenmek,karşıdakini bi süre sora boğar hale getirebilir bi durumdur..
halbuki her iki kişinin de,kendine özel birer dünyalarının olması,ilişkinin oksijensiz kalmaması açısından gerekli bişey..
örneğin,işle-hobilerle alakalı olarak elbette,bir çalışma odası oluşturulabilir evde yada müzik odası,dinlenme odası yada resim odası,okuma odası vs gibi..
her dakika burun buruna olmak ne derece hoş bilemiyorum,,yalnızlık da hoştur arada..
aynı evin içinde,ulaşabileceğin mesafede olmak yeterli.. her istediğinde....
bana göre yani

teşekkür ederim incitanemm

kanka en sevdiğin yemekler neler makarna yı biliyorum o hariç

karnıbahar,kereviz yemeklerini çok severim..üzerlerine kırmızı pul biberi ekerek ohh
İzmir köfte,kuru fasulye-pilav ikilisi
bide döner ve kokoreçe dayanamam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…