Kontakt Lens şeffaf -2.25 numaralı sıfır açılmamış lenslerimi ücretsiz veriyorum

angelmask

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2007
1.611
36
42
elimde bir kutu açılmamış sıfır lens var..lazer ameliyatı olduğum için ihtiyacım kalmadı.. numarası -2.25.. (Johnson & Johnson) acuvue trueye günlük tak çıkar at lens ihtiyacı olana verilecektir

merhaba bende dün doktora gittim ve numaramın 2 den 2,25 olduğunu öğrendim :KK43: siz de kurtuluyosunuz inşallah bizde bigün bu dertten kurtuluruz ama rabbim dermansız dert vermesin çok şükür sağlığımız yerinde..eğer göndermediyseniz birine ben almak isterim

ameliyatı nerde ve ne kadara oldunuz acaba benim de canıma tak etti artık :KK43:((

kocaeli dünyagözde oldum kampanyası vardı %50 indirimli oldum..yani 1150 tl ödedim ve inanılmaz memnunum..şu anda da tekrar %50 indirim yapmışlar bir araştır istersen

kocaeli dünyagözde oldum kampanyası vardı %50 indirimli oldum..yani 1150 tl ödedim ve inanılmaz memnunum..şu anda da tekrar %50 indirim yapmışlar bir araştır istersen

ben çok korkuyorum bi akrabamız bu yüzden gözünü kaybetti ama yıllar önceydi tabi artık tıp ilerledi. yine de korkuyo insan :KK43: fiyatı da çok değil çünkü tam bir eziyet uzağı görememek :KK43:( yine de buna şükür :KK43:

ya göz numaralarınız uyuyor olabilirde göz çapı ve odak noktanız illa ki farklıdır, zaten ona göre lens yapıyorlar numaralı lenslerde kullandığım için biliyorum :26:

X