Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim cavabiniz için öncelikle geçen ay iltihap için ilaç kullanmıştım zaten oyuzden ilthap olacağına bende çok ihtimal vermemiştim kokusu felanda yok basım da ağrıyor şu siralar ama tam emin olamıyorum sanırım adetimin geçmesi gerekecek sonuç için çünkü adet öncesi de akıntı olabiliyor göğüsler hassaslasiyor ayristirmak zorAdet belirtisi olarak beyaz akinti oluyor. Biraz yogun. Şeffaf gebelik belirtisi gibi görünüyor
Evet beklemenizde fayda var. Malesef çünkü erken gebelik testlerinde negatif sonuc gorunce insan uzuluyor(Teşekkür ederim cavabiniz için öncelikle geçen ay iltihap için ilaç kullanmıştım zaten oyuzden ilthap olacağına bende çok ihtimal vermemiştim kokusu felanda yok basım da ağrıyor şu siralar ama tam emin olamıyorum sanırım adetimin geçmesi gerekecek sonuç için çünkü adet öncesi de akıntı olabiliyor göğüsler hassaslasiyor ayristirmak zor
Az önce bu testi yaptım sizce varmıEvet beklemenizde fayda var. Malesef çünkü erken gebelik testlerinde negatif sonuc gorunce insan uzuluyor(
??Az önce bu testi yaptım sizce varmı
Test gozukmuyorAz önce bu testi yaptım sizce varmı
Test gozukmuyor
Kan testi de verin bizi haberdar edinUmarım öyledir teşekkür ederim isteyen hereze nasıp olsun
Yarın sabah vericem sağlık ocağında sonuçlar ne kadar sürede çıkıyor bilginiz varmıKan testi de verin bizi haberdar edin
Gün içinde çıkıyor diye biliyorum benUmarım öyledir teşekkür ederim isteyen hereze nasıp olsun
Yarın sabah vericem sağlık ocağında sonuçlar ne kadar sürede çıkıyor bilginiz varmı
Tamam teşekkür ederimGün içinde çıkıyor diye biliyorum ben
Hamileymisim kizlar yarında kadın doğuma gidicem öğrendiğim ilk 2 gün çok ağrım olmuştu bel kaşık ve şuan ağrı hissetmiyorum ters giden birşey yoktur umarımKan testi de verin bizi haberdar edin
Hayırlı olsuuun sağlıkla gelsin bebeğiniz Yoktur içinizi ferah tutunHamileymisim kizlar yarında kadın doğuma gidicem öğrendiğim ilk 2 gün çok ağrım olmuştu bel kaşık ve şuan ağrı hissetmiyorum ters giden birşey yoktur umarım
Henüz kese gözükmez zaten betanız da öyle gösteriyo.Mrb tekrardan bugün emin olmak için doktor kontrolüne gittim kese yok şuan dedi görmedi kan testi istedi 112.6 cikdi sizce çok mu düşük tecrübesi olan yazabilir mi
Teşekkür ederim ya gerçekten ilk gebeligim olacağı için çok panik oldum galiba 400,500 çıkanları görünce korktum bianHenüz kese gözükmez zaten betanız da öyle gösteriyo.
Heralde bugün yarın falan beklediğiniz adet tarihiniz
Daha gecikme vs olmadan gayet iyi 112.
Evet adet olmam gereken normal şartlarda ayın 10 u yarınHenüz kese gözükmez zaten betanız da öyle gösteriyo.
Heralde bugün yarın falan beklediğiniz adet tarihiniz
Daha gecikme vs olmadan gayet iyi 112.