sedosh__ Meme Estetiği Ameliyatı

canım tavsiye edebilcen bi sporcu südyeni markası varmı???

bugün ilk defa yan yatmaya çalıştım ağrım oldu biraz hala 2 3 yastıkla yatabiliyorum özledim valla ne zaman rahat rahat uyuyacağım ben ama olsun herşeye değer

canım bende artık daha rahat yatıyorum yanda yatabiliyorum ağrım yok ama korkuyorum yan yatmamın bi sakıncası olur mmu acaba??

teşekkürler.. sargı yok bende gizem alışamadım sanırım o yüzden ama bugün daha dik durabiliyorum zamanla alışıcam artık.. dikiş izleri için krem sürmeye ne zaman başlamıştın sen??

valla canım ben doktoruma sordum 15 gün sonra bakcak ona göre gerek varsa söylüycek sürcem sana kaç gün olmuştu??

valla canım ben doktoruma sordum 15 gün sonra bakcak ona göre gerek varsa söylüycek sürcem sana kaç gün olmuştu??

cnm ben 4. günden itibaren sürdüm ama benimki yaranın iyileşmesi için izler için değil yani dikiş izleri için daha kreme başlamadım
ben yan yatamıyorum sedosh ağrıdan ziyade gerginlik oluyor bi sakıncası olmaz heralde

inş olmaz valla canım çünkü ben 2 gündür yan yatıyorum..

canım tavsiye edebilcen bi sporcu südyeni markası varmı???

canım ben sana tavsiye edebilirim ben cok memnun kalmıştım ama alırken deneyerek al sıkı olsun ödemler indikce bollaşıyor cünki sahirayada önerdim yabancı bir marka triumph-triaction bunu tavsiye edebilirim memnun kalırsın yani tekrar geçmiş olsun

canım hayırlı olsun
acaba ne kadar ücret ödedin bu ameliyat için

saol canım benim ben bu ameliyat için 5000 lira ödedim ama herşey mükemmeldi verdiğime değdi eğer bu ameliyatı yaptırmayı düşünüyorsan kesinlikle hasan fındığı tavsiye ediyorum..

çok tşk ederim canım 4 gün sonra sporcu südyenine geçcem tavsiyen için tşk ederimm..

biraz baktım ama hangi hastanede olduğunu göremedim neree acaba hastane özel poliklinikmi ?
benim aklıma takılan şey 2 3 ay sonra hala tam düzelmemiş olması
sendede öylemi oluyor tam anlatırmısın ne zaman tam eskisi gibi normal olucaksın

çamlıca alman hastanesinde oldu ameliyatım canım..ben ameliyat olalı 8 gün oldu iiyim çok şükür..benim doktorum 1 ay sonra tamamen normale dönmüş olacaksın dedi ama ben şimdiden çok iiyim..çok ii ilerliyor herşey çok güsel maşallahhhh

geçmiş olsun sedosh. gözün aydın olsun. ameliyatın daha çok yeni. seninle özelden yazışmak isterim ama özel msj gönderme hakkıma var az bir zaman daha. ya da msn olabilir. konuşmak istiyorum çünkü hasan fındık düşünüyorum ben de. bu konuda arzum yardımcı oldu senden de bilgi almak isterim, yardımcı olur musun?

geçmiş olsun sedosh, hasan fındık düşünüyorum ben de. önümdeki 2 engeli atlatmak için kafa patlatıyorum günlerdir. onlar da hallolur inşallah en kısa zamanda.
sıcak bir dönemde ameliyat olmuşsun, bu sıkıntı yaratmadı mı? kaç gün sonra kendi işini yapabilir duruma geldin? (giyinme, banyo gibi kolları yukarı kaldıracak işler)

arkadaş olarak eklemeyebilir misin beni? foto görmek istiyorum hasan fındık hastalarından.

ank32, sütyeni ameliyattan önce alsak hazır olsa daha iyi olur düye düşünüyorum. randevuda silikon büyüklüğüne karar verildikten sonra, dr un diyeceği ölçüde mi alacağız sütyeni? kaç tane almalı? 2 ay kesin kullanılacak mı? 4- 5 tane yeter mi?

tşk ederim canım darısı başına .. hasan fındık harika bi insan çok şükür çok güsel göğüslerim var tam istediğim gibi bence hasan beyi düşün derim ama yinede sana kalmış tabii...

ameliyat olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum kilo olup vermekten gögüslerim biraz deforme oldu ara sıra böyle bir operasyon benim de aklımdan geçmiyor değil..

ne için kafa patlatıyorsun ??? sıcaktan rahatsızlık oluyor ama öyle aman amann bi rahatsızlık deil yanii..benim ameliyatım çok güzel geçti kasaltı olmasına ramen ben çok çabuk atlattım ve kendi işimi kısa sürede kendim yapmaya başladım..benim fotolarım yok koymadım üzgünüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…