sedefin cicilerii :)))

çook teşekkür ederim verdiğin bilgi içinn :) o zaman bende kazansız alayım daha sonra yettiremezsem kazanlı alırım :)

Evet cnm dogru sölüyosun taksit maksit yavaş ayvaş almak lazım takip etmek lazımda ben çalıştığım için çok gezemiyorum, çok beğendim hepsini iyi günlerde kullanırsın inşallah

bende çalışıyorum pek gezemiyorum ama haftasonları bizim sonuçta beğenmene çok sevindim darısı başına bakalım :)

Canım haftasonu tencere seti ve bornoz takımı ama görsen sanki ev aldım yarın evleniyormuş gibi bi sevindim bi sevindim ne güzel bi duyguymuş :)

buarada tencere setimi bernardodan aldım biraz klasik bi model ama fiyatıda çok uygun oldu hemen sizlerle paylaşmak istedim =)

bornoz setimide bi arkadaşım satıyor bambu gayet şık ve kaliteli duruyor çeyizlikmiş zaten fiyat olarak uygunmudur bilemiyorum ama çogu yerde sordum daha pahalı isteyen olursa getirtebilirim.

resimlerini eklemek istedim ama beceremedim eger yardım ederseniz onuda eklerim =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…