sedefin cicilerii :)))

çok güzel çeyizlerin canım hepsi çok kaliteli seçimler ile alınmış belli güle güle kullan

hepsi çok çok güzel. özellikle duvar saatine bayıldım. sanırım mutfak için alınmış o saat. çok şirin görünüyo.
allah hepsini güzel günlerde kullanmayı nasip etsin...

hepsi çok güzeller gördüğüm kadarıyla sendede nevresim hastalığı var benim gibi :) nişanlım ve annem artık bana nevresim almayı yasakladı geçen gün saydık 24 tane olmuştu:) gerçekten çeyiz bir gelin adayı için çok fenA bir girdap :) hepsi çok güzel çok beğendim inşallah iyi günlerde huzur ve sağlıkla kullanırsın :)

biev fincan takımına bayıldım bende siyah ciçekli ve seninkinin arasında kalmıştım siyahlıyı aldım:) ne kadara aldın acaba bana fiyatı biraz pahalı gelmişti hatta içime oturmuştu

hepsi çok çok güzel. özellikle duvar saatine bayıldım. sanırım mutfak için alınmış o saat. çok şirin görünüyo.
allah hepsini güzel günlerde kullanmayı nasip etsin...

evet canım o saati ilk burada görmüştüm çok beğendim ve sonra denk geldi aldım :)) mutafakta çok şirin olacak.. beğenmene sevindim çook teşekkür ederimm

teşekkür ederim :)) mesleğimle biraz alakalı olduğu için ev tekstili baya aldım almayada devam ediyorum bir kısmıda şimdiden hediye :)) hem nevresimin fazlası göz çıkarmaz ben evlenen arkadaşlarımıda çok hediye ettim fazla olanı sende hediye verirsin olur biter :))

biev fincan takımına bayıldım bende siyah ciçekli ve seninkinin arasında kalmıştım siyahlıyı aldım:) ne kadara aldın acaba bana fiyatı biraz pahalı gelmişti hatta içime oturmuştu

bende bayıldım onlara ykm'den aldım 32 tl'ydi.. bana da biraz fazla geldi ama %50 indirimdeymiş dahada pahalıymış fln dediler dayanamadım aldımm :))

Çok güzel seçimler yapmıssın canım güle güle kullan

teşekkür ederimm cnmm :))

Sedefçim güle güle kullan çeyizciklerini sevdiceğinle

Çok güzel seçimler yapmışsın benim zevkime o kadar çok uyuyoki aldıkların kırmızı ağırlıkla

Çeyizini takip edicem bana çok fikir vericeğin kesin

çook teşekkür ederim :)) en büyük kırmızı en büyük bayaz :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…