sedefin cicilerii :)))

güle güle kullan canım

benim daha çok az şeyim var,topik için erken sanki daha:26:

teşekkür ederim tatlımmm

çok az şey kişiye göre değişir bence :) adım adım çeyizin oluşurken topiğinden izleyedebiliriz.. ben ev tekstilinde çalıştığım için yavaşl yavaş onları almıştım zaten yemek takımı tencereler ve çatal kaşıkları alınca topiğimi açtım yavaş yavaşta doldurdum :)

aslında doğru diyosun da ne bileyim işte
kim gelecek de yorum yapacak bana fln oluyorum
kırk yılda bişey yazılan bi topik olmak istemem

Son düzenleme:
herşeyin çok güzel harikalar,,

dondurma kaşıklarını ve pasta servisini nerden,kaça aldın canım
birde masa örtünü ,önlüğünü ?kaça aldın english home dan sanırım

herşeyin çok güzel harikalar,,

dondurma kaşıklarını ve pasta servisini nerden,kaça aldın canım
birde masa örtünü ,önlüğünü ?kaça aldın english home dan sanırım

teşekkür ederimm

dondurma kaşıkları ve pasta servisi markafoni de Kancaev kampanyasından almıştım ikisi 30 tl gibi birşeye geldi

masa örtüsü ve önlükte english home'dan aldım diğer parçlarını da aldım takım yaptım oda çok pahalı değildi sanırım masaörtüsü 20-25 önlükte 15 gibi birşeydi.. sanırım kalmamış bazı eksik parçalarım vardı sonra alırım dedim ama tamamlayamadım her gittiğim yerde bakıyorum bulabilir miyim diye

çok hşuma gittiler ya..kanca ev sıklıkla geliyor mu peki?acaba kararır mı hemen?
hımmmmm englısh home bayılıyorummm yaa

ama kararsız kaldığım çin alasım gelmiyor gerçi haaytımda biride yok o yüzden almakta istemiyorum ama böyle gördükçe çok özeniyorummmmmmmm

umarım aradıklarını bulabilirsin canım

Teşekkür ederim cnmm..Birinin olmasına gerek yokki bakarsın bir gün ansızın biri çıkar karşına sonra iyi ki almışım dersin :)

Ben sürekli takip ediyorum kancaev arada bir çıkıyor takip etmek lazım :) kararcağını sanmıyorum gerçekten çok kaliteli ve göründüğü gibi değil baya büyük ve ağırdılar..çok tatlılar yiyesim geldi resmen

Sedefcim herşeyin çok güzelmiş Allah iyi günlerde kullanmayı nasıp :) benim daha hiç çeyizim (havlu ve iğne oyalarının dışında) yok, çok zor valla çeyiz işine girmek darısı başıma :))

çok güzelmiş herşey iyi günlerde kullan

çook teşekkür ederimm :)

Sedefcim herşeyin çok güzelmiş Allah iyi günlerde kullanmayı nasıp :) benim daha hiç çeyizim (havlu ve iğne oyalarının dışında) yok, çok zor valla çeyiz işine girmek darısı başıma :))

sana da çok teşekkür ederim inş kullandığım günleri de görebilirim aynen öyle şekerim bi başladın mı eksik bitmiyor :) darısı başına yaşın geldiyse ufak ufak başla derim

Doğru sölüyosun cnmm başlamak lazım yaşım geldide geçiyo bile hatta artık evlenmeyi düşünüoruz ama daha çeyizim yok eskiden aman nolcak çeyiz küçük şeyler hemen alınır derdim ama çalışmaya başladığımdan beri yavaş yavaş yemek takımlarına tencere takımlarına fln bakmaya başladım ve ne kadar saçma düşündümü yavaş yavaş kenara koymak gerektiğini anladım bianda çok yüklü gelgerçekten maddi anlamda ben aslında şimdiden ufak ufak almak istiorum çokta kendime yüklenmeden acaba nerden başlamalıyım onuda bilemiyorum

Sedefcim bide sana bişey sorcam kahvaltı takımını nerden aldın kırmızı çaydanlıklı faln çok beğendim bide onun içinde kırmızı günlük çatal bıçak takımı gibi bişey var dahil miydi ona ayrımı aldın oda çok güzelmiş çok şey sordum ama bide fiyatını hatırlarmısın ki acaba :))

canım kusura bakma görmemişim sorunu. cevap vermekte umarım geç kalmamışımdır. ben de senin gibi özellikle ütü ve süpürge konusunda araştırma yapmadan yeni ürün almak istemem. Bende hem azur buharlı 4870 hem de akıllı ütü yani kazanlı 9240 var. önceleri azur kullanıyordum çok da memnundum. hala da memnunum. ama sonrasında kazanlı ütüler hoşuma gitti. bebekle birlikte ütü çoğaldı. onun için de kazanlı ütü aldım. ısı ayarı yapmak gerekmiyor. buharı o kadar güçlü ki hemen açıyor kırışıklıkları. bi kez sürmek yetiyo. sonuçta 2sini de keyifle kullanıyorum. ütü çokken kazanlı azken azur. ikisini de tavsiye ederim.

bence de artık ufak ufak başlaman lazım.. ben ilk yemek takımı ve tencereleri aldım pahalılardan başladım yani çabuk bitsin diye arada ufak tefek şeyleri de alıp atıyorum kenara bence sende başla taksitli falan alırsan anca biter zaten

cnm kahvaltı takımımı bernardodan almıştım anneler günü indirimi vardı 200 liraya aldım ama çatal kaşıklar dahil değil ben sonra ayrıca başka biryerden kırmızı bir takım aldım oda 60 liraya fln geldi markafoniden almıştım ama pişman oldum açıkçası bernardodakiler daha güzeldi :) böyle indirimleri takip edersen uyguna çabucak toprlarsın bence çeyizini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…