Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar benimde doğumdan sonra egzema oldum evt ne ilaçlar ne antibiyotikler ne kremler sürdüm ama geçmiyor kortizonlu hap bile içtim okadar kötü bir süreçtiki şükür ama ilk baştaki gibi şiddetli geçirmiyorum dönem dönem yokluyor beni sadece sizede cok geçmiş olsun egzema strese bağlı diolar benimki ikiz doğum yaptıktan sonra stresden olmuştumstres sıkıntı yapmayın
Merhabalar benimde doğumdan sonra egzema oldum evt ne ilaçlar ne antibiyotikler ne kremler sürdüm ama geçmiyor kortizonlu hap bile içtim okadar kötü bir süreçtiki şükür ama ilk baştaki gibi şiddetli geçirmiyorum dönem dönem yokluyor beni sadece sizede cok geçmiş olsun egzema strese bağlı diolar benimki ikiz doğum yaptıktan sonra stresden olmuştumstres sıkıntı yapmayın
Ayy bende tek benim sanıyordum. Sizede cok gecmiş olsun. Malesef stres oluyor ama daha yumuşak geçişlerle atlatırız umarım herşeyi. Annelik zor ve emek istiyor. Teşekkür ederim motive cevabınız için