D vit iyi gelir ama ben kullanmıyorum zaten yüksek olduğu için. Yazın bolca deniz ve güneş çok iyi geliyor. Hem dvit depolarını doldurur hem lezyonlara çok iyi gelir. Yazın hiç lezyonum olmaz benim. İmkan varsa bolca denize girsin yaz
denizD vit iyi gelir ama ben kullanmıyorum zaten yüksek olduğu için. Yazın bolca deniz ve güneş çok iyi geliyor. Hem dvit depolarını doldurur hem lezyonlara çok iyi gelir. Yazın hiç lezyonum olmaz benim. İmkan varsa bolca denize girsin yaz mevsiminde.
Evet yazın sorun yaşamadı pek en azından yayılmadı olanlar vardı sadeceD vit iyi gelir ama ben kullanmıyorum zaten yüksek olduğu için. Yazın bolca deniz ve güneş çok iyi geliyor. Hem dvit depolarını doldurur hem lezyonlara çok iyi gelir. Yazın hiç lezyonum olmaz benim. İmkan varsa bolca denize girsin yaz mevsiminde.
Dermovate safi kortizon. Mümkünse gece sürsün, yıkamadan gün ışığına çıkmasın.Hayır doktor baktı sedef hastalığı bu dedi dermovit diye bir krem verdi başka bir doktora gittik oda kan tahlili yaptı vucutta iltehap yok kremini devam et dedi ama kremi sürdüğü yerlere çare bulsada sürmediği yerlerden çıkıyor
İzmire yazın gelebiliyoruz malesef onun dışında gelemiyoruzDermovate safi kortizon. Mümkünse gece sürsün, yıkamadan gün ışığına çıkmasın.
İzmire ulaşma şansınız varsa dr ismi vereyim. Nerdesiniz bilmiyorum.
O zaman bulunduğunuz ilde doktor araştırın. Her dermatolog sedeften anlamıyor maalesef. İleri tedavi istediğinizi söyleyin. Üniversite hastanesi varsa yakınlarda daha iyi tedaviye ulaşma ihtimali yüksek.İzmire yazın gelebiliyoruz malesef onun dışında gelemiyoruz
İşinde uzman bir doktor bulmadığımız sürece cok zor olacak sanırım aktarlar çay ağcı yağı ve enginar suyu gibi şeyler öneriyor ama sanırım bu tarz şeylerle atlatılacak bir rahatsızlık olsaydı kimse bunu yaşamazdıO zaman bulunduğunuz ilde doktor araştırın. Her dermatolog sedeften anlamıyor maalesef. İleri tedavi istediğinizi söyleyin. Üniversite hastanesi varsa yakınlarda daha iyi tedaviye ulaşma ihtimali yüksek.
Yok hiç bir işe yaramazlar para tuzağı hepsi. Doktorla çözülüyor bu iş başka çare yok. Sürekli gidecek, kontrol altında olacak.İşinde uzman bir doktor bulmadığımız sürece cok zor olacak sanırım aktarlar çay ağcı yağı ve enginar suyu gibi şeyler öneriyor ama sanırım bu tarz şeylerle atlatılacak bir rahatsızlık olsaydı kimse bunu yaşamazdı
Şimdi baktım sanırım işimize yarayacak bir doktor teşekkür ederimLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Şunu da koyayım şuraya, takip ettiğim doktorlardan biri. Kendisinden tedavi almadım ama tavsiye gibi düşünmeyin. İnceleyin içinize sinerse bi görüşürsünüz.
Ahahah canınız tatlıymış. 20 gün boyunca sabah akşam 40 tane penisilin iğnesi yemiştim. Sedefle alakası yoktu tabi.Moral, güneş, deniz… gerisi boş. Senelerdir sedef hastasıyım, bir kere çözümü olmadığını bilerek yaklaşacak sonra içinizi olabildiğince ferah tutacak, arttığında kremini/ solüsyonunu kullanacak ve dua edeceksiniz yayılmasın diye. Ben başka bir çözüm bulamadım.
Bir dermatolog her ay 1 kere 1 sene boyunca penisilin iğnesi yaparsak geçeceğine inanıyorum demişti. Tek iğneyi olduktan sonra o acıya dayanamayıp bırakmıştım. Duyduğum farklı bir bu var.
Ahahah canınız tatlıymış. 20 gün boyunca sabah akşam 40 tane penisilin iğnesi yemiştim. Sedefle alakası yoktu tabi.
Googledan araştırırsanız doktorun tamamen Bi para tuzağı olduğu yazıyor.Şimdi baktım sanırım işimize yarayacak bir doktor teşekkür ederim
Dr.ismi ve telefonunu verebilirmisiniz lutfen
İzmir alerji kliniği- prof. Dr. Cengiz Kırmaz. İnternetten ulaşırsınız telefonuna.Dr.ismi ve telefonunu verebilirmisiniz lutfen
Siz sonuç aldinizmiKaç yıldır sedef hastası olduğumu unutacak kadar uzun yıllardır sedef hastasıyım.
Kesin bir tedavisi maalesef yok, atakları engelleyebiliyoruz sadece. Hangi ildesiniz?