- 25 Mayıs 2019
- 508
- 712
- 53
- 35
- Konu Sahibi Balkaymakbebegim
-
Olsun hepsi güzel zatenCani
Deren ' i ben de yanlis anlasilma olabilir diye eledim.:)
Valla ya, böyle bir Zeynep ismi filan görünce mutlu oluyorum ben artıkEvet evet kesinlikle, yeni doğan her bebek bunlardan ibaret zaten
Dünya küçükBak zülbiddin de adını mert yapmıştıtövbe ya inşallah tanıdık biri görmez.
Mert güzel isim mis gibi olur.
Ben çocukluğumdan beri Ediz Hun hayranıyım, eşimin adının sonunda da Han var, Ediz Han düşünüyorum erkek olursa büyüyünce karizmatik durur diye sırf soyadla birlikte, babadan eksik kalmasınkız olursa İdil. Yani şimdilik böyle
Kız yok Zeynep bunlardan fazla koyuluyoValla ya, böyle bir Zeynep ismi filan görünce mutlu oluyorum ben artık
Zeynep ismini çok seviyorum ama yaKız yok Zeynep bunlardan fazla koyuluyoyemin ederim eski güzel nadir isimlerden biri ama gel gör ki 10 çocuktan 5i Zeynep artık
Ben de seviyorum da sırf yeğenimin 14 yıllık hayatında 5-6 tane Zeynep diye arkadaşı oldu sanırımZeynep ismini çok seviyorum ama ya
Bunlar çoğalsın işte
Ahhahaha yok tam olmadı eşim öyle değilDünya küçükSen bizim .....hanın eşimisin,hani tatlı bi kız,eşi de kumral,yakışıklı Edizhan güzel olur evet,babaya uyar
Ahhahaha yok tam olmadı eşim öyle değiledizhan değil ama bak orda han ayrı olacak yoksa istemem eskinin Mertcan Muratcan ı gibi
Evet evet kesinlikleSon 10 yilin en cok konulan ismi Zeynep zaten.Hep birinci sirada.Ikinci Elif.
Apartmanımızın adı idil bazen adres söylerken yanliş anlıyorlar veya yanlış yazıyorlarBen 5 yıldır Alin e kanalize olduğum için hiç bakmıyodum isim ama geçen gün birden zihnimde İdil belirdieşim de beğendi. yani 40 yaşında da İdil var yeni doğana da olur, öyle isim kasıyım bişey uyduruyum da değil hem klasik hem güzel. Değişmezse tabi kız olursa İdil şu an için aklımda benim
Her isim zaman zaman yanlış anlaşılıyo yaa, çok önemsemiyorum yanlış anlaşılmasını ben, yani ne kadar yanlış anlayabilirler, İdil değil ibiş dicek değiller yaApartmanımızın adı idil bazen adres söylerken yanliş anlıyorlar veya yanlış yazıyorlar
Her isim zaman zaman yanlış anlaşılıyo yaa, çok önemsemiyorum yanlış anlaşılmasını ben, yani ne kadar yanlış anlayabilirler, İdil değil ibiş dicek değiller yaha öyle olursa da kodlar nolcak
Biz burda tartışaduralım başlık sahibi yeni isim bulup onu sormak için yeni sayfa açmış bileAybike, aybüke, aybiga, aydilge falan felan kim koyuyor böyle isimleri diyordumhiç hoş gelmiyo bana ya dalga geçmeye çok müsait, çocuk için hoş anılar barındırmayabilir
O bebek büyüyüp burayı okuyup bize bir teşekkür eder artıkBiz burda tartışaduralım başlık sahibi yeni isim bulup onu sormak için yeni sayfa açmış bilekoymayacak sanırım, bir bebeği kurtardık el birliğiyle aybikadan
Di mi hak ettik bence deO bebek büyüyüp burayı okuyup bize bir teşekkür eder artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?