Sectigim Taki Seti Nasil sizce?

Bence asil ve güzel .. bende böyle bişey düşünüyorum sayende tşk ediyorum bni aydınlatğın için

ben takı setıne cok karsıyım.
hem hayatında 1-2 kez takıyosun hem bı ton para verıyosun.sonra bozduruyon zarar edıyon...
ben ıstemedım ıstemıcemde..
eğer bısey almak ıstıyorlarsa,
günlük bı altın bıleklık alsınlar ınan daha cok kullanıyosun...

vallahi bende beğenmedim bence hiç zarif değil. iyi bir yatırım olabilir belki ama sizin yaşınızda biri için çok kaba bir takı.

Çok güzel bir seçim yapmışssın. Umarım kayınvaliden bunu alır. Bu renk özellikle bu tür desensiz bir modelde çok güzel duruyor. Çoğu insan 22 ayarın belirgin sarı rengine karşı. Ama asıl altın rengi budur. Eğer bi müzeye gidersen göreceksin, altın takılar hep bu renkte. Senin seçimin de tıpkı müzeden çıkmış gibi duruyor, çok asil. Ben şahsen beyaz altına karşıyım. Altın dediğin sapsarı olmalı. Şu anda butik tasarımcılar da hep bu renge ve eski modellere dönüyorlar. Ama mutlaka sade abartıdan uzak elbiselerle ve sade bir makyajla kullanmalısın bu tür bir takıyı. Mutluluklar!

Hosmus.. 35 ımde felan evlenirsem ben de böyle bir sey düşünebilirim..suan ağır kaçar bana

Ben beğendim :)) Benim setime benziyor biraz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…