Anket Secme sansiniz olsa hangi güne geri dönmek isterdiniz...

SEÇME ŞANSINIZ OLSA HANGİ GÜNE DÖNMEK İSTERDİNİZ_

• Ankete Katılan
    94
okul yıllarıma ya o zaman kıymetini bilemedik ahh şu okul bitse der dururduk şimdiki aklım olsa okul yıllarımın her bir gününün tadını çıkartırdım.sanki iş hayatına başladıkta ne oldu al işte ömür boyu çalışcaz zaten.

Keşke bu şans bize bir defalığına verilse .Ama imkansız yahu sadece duygulandığımızla kaldık.

okul günlerime dönmek isterim ooffffffffffffff offffffffffff heyt be nerde eski günlerim

okul yıllarıma dedim bende. lise 1 den ayrıldım tekrar dönme şansım olsaydı kesinlikle okulumu bırakmazdımmmm

çocukluğuma dönmek isterdim.en dertsiz tasasız günlerime yani...

bende okul gunlerimi ozledim dert tasa yoktu okula git gel onunda kıymetini bilemedik tabi o zaman pek sıkıcı geldigi için :)

Bazi anilarimi silerek cocukluguma dönmek isterim ama simdiki aklimla olacak:))

Lise yıllarıma dönmek isterdim..Ozaman aşkımın ilgisini görmemezlikten gelmezdim

cocukluguma

bır mınıcık kız cocugu duruyor orada bak hala anlatamam gorduklerımı o neselı cocuga

evlendiğim güne o gün eşimin ayağına ben basmalıydım yaaa :):) tabi şaka bir yana hiç birisine yaşadığım herşey bu hali ile çok güzel

evlendıgım gune.ne kadar mutlu olsakta ılk gun gıbısı yok

Okul günlerime dönmek isterdim. O zaman bütün aile biraradaydık.
Babacığım yanıbaşımızdaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…