Seçkin takı

Arkadaşlar merhaba.Ben kum boncukla bileklik yapmak istiyorum fakat elimdeki kum boncukların boyutları aynı değil.Guttermann marka boncukların kaliteli olduğunu duymuştum bu markayı satan bir yer arıyorum bileniniz yokmu çok acil.Aramaktan yoruldum artık .

yaprakcım hani zaranın taktığı tarzlarda kolyeler var mı anlatabildim mi bilmiyorum (( saç örgüsünden örüyorlarda ucuna boncuk falan takıyorlar ama basit bişey olmayacak güzel ve şık duracak bişey var mı elinde:26:

canım örnek verebileceğin model varsa göster bana yaparım da Görmem lazım:26:
Daha etnik bişey sanırım bahsettiğin..

Guttermann boncuklarına benzer Toho boncuk kullandık biz kursta..Ama çok pahalıydı ben şahsen yapmıyorum ondan..
Guttermann bilmem ki nerde satılır birde Bursada sın sen..Toho boncuğu bile İstanbul da yerinde Tahtakalede 1 yerde bulduk ve bayağı pahalıydı
Bursa da tum boncukculara sor belki biri getirmiştir...

Merhaba
Bende takı yapıyorum kursa gitmeden öğrenmeye çalıştıklarımla.
Daha önce İst. yaşadığım için malzeme bulmak kolay oluyordu, fakat şimdi sadece ist. gittiğim zamanlarda malzeme alıyorum. Ben genelde kristal çalışıyorum boncuk örmeyi detaylı bilmiyorum. Sizin yaptıklarınız nefis olmuş. Teknikten ziyade el becerisi de önemli.
İlk mesajınızdaki son iki resimdeki boncuklarla yaptığınız örneği biraz anlatmanızı istesem mümkün olur mu. Ben boncuk aldım beceremedim elimde kaldı malzemeler.
Siz İsmek kurslarına mı gidiyorsunuz.
Ben burda ilk bir sene gideyim dedim, hoca bir yıl boyunca hiç birşey öğretmedi. Sadece bir kolye ile sezonu kapatmak zorunda kaldım.
B yüzden kendim öğrenmeye çalışıyorum.

Öncelikle Teşekkur ederim takılarımı beyendiğiniz ve sayfamı ziyaret ettiğiniz için

Ben İsmek kursuna gidiyorum bu 2.ci senem.Burda hoca çok önemli bizim hocamız hep yeni modeller getirdi ve öğretti bize ve çok öğretici biri o yüzden 2.ci sene yine onu tercih ettim..
Sizinkisi ise talihsizlik nasıl bir öğretici ki o Aslında bir şikayet olduğunda etekleri tutuşurdu iyi de bir ders olurdu hocanız için ; ama öyle birşey olmamış sanırım..

Yok nerde öyle birşey olmaz ki oranın müdiresi gibi olmuş. Çeşitli öğretilerde bulunuyor diye herkes ona gidiyor. Ama bir nevi yarım yamalak gibi oluyor sanırım bu yüzden yeni gelenler de hiçbişi öğrenemiyorlar.
Hakkaten çok büyük şanssızlık oldu. Bir keresinde birine oturmaya gelmişlerdi kurs arkadaşlarından orda bende fırsat bulup sormak istedim helezon örmeyi iki dakika gösterir misiniz hocam dedim tabiri caizse salladı başından beni.

Küçük yerlerin dezavantajı.

yaprakcım süperler valla....

bende takı yapıodum ama 5 senedir yapmıorum çocuk olunca bırktım :)

Teşekkurler canım Benimde olacağım o

:)) evet ben yaşadım onayladım :)) ilerde sende aynı olacaksın ama şöyle bişey olabilir sırf takılar için bi oda ayırırsan olur :)
ben çocuklada denedim hani yaoayım die yok anacım olmadı ilk zzamanlar ağzına almaya başladı sonra konuşmaya başlayınca bende yapıcam istediğimi yapıcam demeler taşları kaybetmeler :)) kafayı yiyo eşim bende büyüyene kadar rafa kaldırdım tüm malzemelerim duruo valla olduğu gibii:)

valla çocuk olsa ona oda yok bide takı odası yapcam rafa kaldırırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…